КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 2

• 29 530
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
                             За писането - може и сама да си пишеш,но за четенето - не си сама.Чета,но докато реша да пиша и хоп някой писнал от някъде.Вчера докато напиша два реда Ран бутна Неда върху камината и като рукна една кръв ,не е работа.Докато видя от къде и какво , обръщам се и ооооооо ужас,  #Crazy от устата на Ран текат зелени води.Бре,какво изяде -  един цветен молив.Идеше ми да ги вържа на каишки , но пак няма спиране.Шетат като бубулечки навсякъде. Laughing И аз съм болнични - да си почина и преборя грипа  Mr. Green За какъв грип става дума,та той няма време да ме стигне из апартамента  Mr. Green
                             Добре дошла на baba qnka . Увеличаваме се бавно и сигурно.  Laughing   bouquet

# 106
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Леле майко , аз ква съм паника относно внука , сигурно ще Фърла топа ако т'ва недай боже се случи. Гледай децата , па писанията и четмото кога може. И моя внук все с аксесоарите на камината иска да играе и
все съм на тръни.

# 107
  • София
Добре дошли на всички нови баби! newsm51 Баба-хулиганка, на теб ти пожелавам добри резултати от изследванията newsm10.Аз от една седмица съм самичка и ми е много скучно без внука.Майка му ми праща клипчета с него всеки ден и аз си ги гледам непрекъснато,да си представям,че е при мен. До толкова откачих от скука,че си говоря с клипчетата. Embarassed

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 12:25 от Тайна

# 108
  • София
Честит Антоновден   bouquet
Аз ги имам двама - мъж ми и средната внучка, тъй че купона ще е голям.
След малко трябва да се прибера в #Cussing out къщи и се развихрям в кухнята, щото няма кой друг

# 109
  • София
Честити именици!Да са ти живи и здрави и много радост да ти носят!

# 110
  • София
  bouquetЧестито на именниците!  Тайна съчувствам ти за внука,но нали е жив ,здрав и щастлив. Сега внучето запълва целия ми свят и съм щастлива и удовлетворена от това.И нашия започва с пакостите и трябва да си отварям очите на 4. Вярно е ,че на внуче по се трепери. Ама и по спокойно посрещам та даже ме и забавляват белите му.

# 111
Леле майко , аз ква съм паника относно внука , сигурно ще Фърла топа ако т'ва недай боже се случи. Гледай децата , па писанията и четмото кога може. И моя внук все с аксесоарите на камината иска да играе и
все съм на тръни.

То и аз на младини  Laughing припадах само като чуя думичката "кръв" , ама сега тичам да видя първо от къде е . Сещаш ли се,че с 30 бр в ДГ у дома направо съм като в рая  Mr. Green само 4-ри.Това за тръните - те са ми вечните "аксесоари" от незнам колко си години. Mr. Green Ето таз бандитка ме изправи на нокти вчера:
http://images22.snimka.bg/004878809-big.jpg
http://images22.snimka.bg/004764243-big.jpg  А това е "виновника"  Laughing
                    ЧЕСТИТО НА АНТОНОВЦИТЕ И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС   bouquet  bouquet  bouquet ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕНЯЦИТЕ И ВИЕ ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ТЯХ

# 112
Добър ден и от мен newsm51!
Добре дошла на baba qnka  Hug !
Хей, направо ме разлепихте от смях  Joy и ми създадохте страхотно настроение, че нещо съм се отпуснала и ми е едно тъпо и депресивно! А то и нищо вълнуващо не ми се случва, нали децата са далече, с дядото сме на работа по цял ден... скучноватичко!

Баба хулиганка, да са ти живи и здрави имениците, достойно да носят имената си и много да те радват!
Весел празник на всички именици   bouquet!

# 113
  • Пловдив
ДОБЪР ДЕН БАБЧЕТА! Аз чак сега сколасах докато ги оправя тез мойте внуци пък и телефона днес загря.Добре дошли на новото попълнение виж как се роим яяяяяя.Честито на всички именници да са живи и здрави!
 Аз също имам двама Андоновци   мъж ми и внука  и черпя днес за тяхно здраве.

cook cheers Coffee Wine Glass beer  cook

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 12:39 от zi4e57

# 114
Ето ме и мен.
Добър ден на всички и добре дошли на новите попълнения.
Честит имен ден на всички Антоновци!   bouquet  bouquet  bouquet
Бабчета с Антоновци с картинки само няма да минем, ще черпите като се видим.  Wink
Да се оправдая за дългото си отсъствие. Освен, че имам много работа в офиса и милото ни куче го оперираха и сега почти до обед ходим по доктори за инжекции и прегледи.
Слава Богу всичко върви добре и се надявам скоро да се оправи горката баба-куче (на 10 години е).
Арита, я се стегни, какво му е лошото да сте си само с дядото! Я се отдайте на един бурен секс! Embarassed

# 115
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Зло да забрави имениците, съвсем изключих. Както казвате , бабешка работа.
Да са живи и здрави и много щастливи. Ииии да слушат бабите си. Наздраве и весел празник!!!

# 116
Е стига бе Жабичке, скомина ли ще се правим с този телевизор и чипса!

# 117
  • София
Бабче, съчувствам ти за кучето, ама съвсем сериозно. Знам какво е - мойта баба Сара е на 15 години. Едвам се влачи горката, но толкова много я обичам, че не мога да си представя какво ще е по-насетне newsm78
Жабче, откъде ги вадиш тия готини картинки  newsm78

# 118
Благодаря хулиганче, сега всичко е добре, но не мога да се отърва от мисълта, че и ние имаме вина да се стигне до тук. Понеже кучето е порода "Улична превъзходна" не допуснахме на роди кученца, но и не я кастрирахме. Не исках да се раждат кученца, които никой няма да иска, а да ги гледаме в апартамент е невъзможно. Докторът каза, че с почти всички женски, които не са раждали се случва това. Мъчно ми е защото ако не бяхме такива егоисти можеше да и спестим този стрес. Но все пак важното е, че тя е добре, раната от операцията е в отлично състояние и кучето се оправя.

# 119
  • Пловдив
Бабче мойто куче което гледах 12г немска овчарка беше раждала и пак се получи така че имаше рак на матката 3 пъти я оперирахме извадихме и матка, яйчници на цицките туморите и кво ...така и било писано .Не искам да се задълбочавам че ми се насълзяват очите като си помисля newsm45 Затова не се обвинявайте че не сте направили това и онова .Дано хайванче да е добре и да се възтановява че е много тежко без тях .Имам чуството че съм загубила скъп човек а не куче.
А   ЖАБКА С ТЕЗ КАРТИНКИ НИ ОТЕПА -Светни  и на нас старите бе момичеееее.

Ето и моя любим сайт---http://www.umora.ru/contlist.cgi?s=pic

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 13:50 от zi4e57

Общи условия

Активация на акаунт