от устата на Ран текат зелени води.Бре,какво изяде - един цветен молив.Идеше ми да ги вържа на каишки , но пак няма спиране.Шетат като бубулечки навсякъде. Добре дошла на baba qnka . Увеличаваме се бавно и сигурно.

от устата на Ран текат зелени води.Бре,какво изяде - един цветен молив.Идеше ми да ги вържа на каишки , но пак няма спиране.Шетат като бубулечки навсякъде. 
Баба-хулиганка, на теб ти пожелавам добри резултати от изследванията
.Аз от една седмица съм самичка и ми е много скучно без внука.Майка му ми праща клипчета с него всеки ден и аз си ги гледам непрекъснато,да си представям,че е при мен. До толкова откачих от скука,че си говоря с клипчетата.
Честито на именниците! Тайна съчувствам ти за внука,но нали е жив ,здрав и щастлив. Сега внучето запълва целия ми свят и съм щастлива и удовлетворена от това.И нашия започва с пакостите и трябва да си отварям очите на 4. Вярно е ,че на внуче по се трепери. Ама и по спокойно посрещам та даже ме и забавляват белите му. 

!
!
и ми създадохте страхотно настроение, че нещо съм се отпуснала и ми е едно тъпо и депресивно! А то и нищо вълнуващо не ми се случва, нали децата са далече, с дядото сме на работа по цял ден... скучноватичко!
!

Затова не се обвинявайте че не сте направили това и онова .Дано хайванче да е добре и да се възтановява че е много тежко без тях .Имам чуството че съм загубила скъп човек а не куче.