Една форумска мама си отиде...

• 61 255
  • 596
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Милите дечица... много, много ми е мъчно. От сърце се моля да се възстановят и да имат сили да преживеят случилото се. Бог да дава сили и вяра на цялото семейство!  Praynig Мама ще бъде винаги с тях!

Идеята за венец мисля е удачна. Кажете само кой ще се наеме с тази задача и ще намеря начин да дам парички.

# 256
Времето лекува, колкото и клиширано да звучи. Децата са малки и душевната травма ще отшуми, но загубата им е гигантска по своите размери. Дано хората около тях намерят най-правилния начин да се грижат за тях от тук нататък и Бог да ги пази! И татко им да се възстанови напълно и да събере сили, защото сега е най-най-важен за тях сред всички, които ще ги заобикалят Praynig Много ми е тъжно!

# 257
  • Sofia
Идеята за венец мисля е удачна. Кажете само кой ще се наеме с тази задача и ще намеря начин да дам парички.
Ако искаш се наеми ти

# 258
  • София
Господ да дава сили на бащата и цялото семейството! Дано момченцата станат такива мъже, каквито мама е мечтала да бъдат!

# 259
Чели сте вече писаното от Нана, баба Радка е скромна жена, която искренно скърбеше за Жанет и каза много мили думи за нея. Организирали са се двете баби и племеннички (или братовчедки - не разбрах) за гледането на децата, на смени дежурят... Попитах дали могат да поемат разходите си, жената каза, че Тодор имал малка фирма, та засега се справят. Не знам обаче, дали в дългосрочен план ще е така - следват рехабилитации и срещи с психолог (в Пирогов вече са се свързали с такъв, но след изписването - може би ще трябва да продължат, което както знаете е доста скъпо начинание), да не говорим за това което предстои на бащата... с две думи, най вероятно ще имат нужда от финансова помощ. До четвъртък ще са заети по погребението, затова се разбрахме до неделя да се обади на Нана и да продиктува номера на сметката си.
Бащата имал намерение да пише - надявам се и тук...

Моите съболезнования, Тодоре! Загубата ви е огромна, дано намерите сили и кураж за да продължите напред!

# 260
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Почивай в мир,мило мамче Praynig Praynig Дано си на хубаво място, и съм сигурна ,че никога няма да спреш да бдиш и пазиш своите малки слънчица Praynig Praynig Praynig

Ако мога с нещо да помогна....Къде може да се изпратят парички, някаква друга помощ за децата, за таткото..само кажете........

# 261
Видях темата вчера и просто съм онемяла. Такава трагедия! Не знам какво да кажа. Миличките дечица!
Мир на праха на милата майчица! Тя е оставила след себе си три съкровища на тази земя. Дала е живот на 3 сърчица и сега ще им бъде ангел пазител. Поклон!
А на таткото пожелавам много, много кураж и сила. Пожелавам му да се възстанови напълно, да се бори с всички сили да оправи здравословния си проблем. Дечицата му имат нужда от него повече от всякога. Моля се на детските личица да грейне отново усмивка, защото мама ги гледа и иска да бъдат щастливи!

# 262
  • София
         Ако искаш се наеми ти

За съжаление няма да имам възможност -  по цял ден съм сама с дребната и няма на кой да
я оставя. Можем и през нета да поръчаме венец или кошница с цветя.

# 263
  • София
Момичета, аз засега не мога да кажа дали ще мога да отида на погребението, защото съм болна и днес отидох до Пирогов, ама в четвъртък не знам как ще е. Все пак ще направя всичко възможно.

За паричките - ще чакаме баба Радка да ми каже номера на сметката си и ще превеждаме там. Идеята за венец през нета също е добре. Може да се поровим да видим как става.

Сега влизах в Дир-ската тема. Там са писали, че погребението е от 14 часа. Не знам сега кое е вярното. Ще звънна утре на баба Радка да питам пак. Или ще следя Дир-ската тема.

Ами това е...

# 264
  • Sofia
За съжаление няма да имам възможност -  по цял ден съм сама с дребната и няма на кой да
Да, това е най-добрият вариант

# 265
Ужасна трагедия! Никой не може да избяга от съдбата си! Имам чувството, че лоши работи се случват само на добрите хора!

# 266
  • София
Да, това е най-добрият вариант

Като приспя детенце ще поровя в нета да видя колко ще струва и къде да поръчаме.

Tatalina изчисти си пощата. Не мога да ти изпратя ЛС

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 20:10 от nana77

# 267
Жената каза, че поклонението е от 11.30, а погребението - не сме питали... Но може и промяна да има...

# 268
Бог да я прости и да пази децата! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 269
Много сили на семейството. Praynig
Милата жена Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт