клиника Щерев

• 799 338
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 915
На мен не ми се е случвало да ме преглежда ординатор. Когато правих ин витрото си там през 2007 имаше такива,но не са ме преглеждали по време на стимулацията. Когато д-р Ганева излезе в отпуска, са ме преглеждали д-р Андреева,д-р Савова и д-р Александров. Д-р Ганева си дойде за трансфера ми специално,както и за пункцията  Peace

# 916
Доктор Чавеева е от 2 години там и работи под прякото ръководство на доктор Андреева. Скоро ще й свърши стажа и ще си има собствен кабинет. Не е нова и е напълно наясно с всички процедури и изследвания в клиниката. Когато отидох за първи път там февруари 2008 тя беше съвсем нова. Но, миналата година вече си ме преглеждаше тя, дори преди инсето ми ме наблюдаваше тя. Много съм доволна от нея и от доктор Андреева. Не се притеснявайте, че е млада, все пак е доктор и то добър.  Peace

Освен това, както hristina21 каза, всичко, което направи докторката се съгласува с твоята си докторка. Мен като ме следи по време на стимулацията за инсето, Чавеева казваше всичко на Андреева и когато денят на инсето дойде, доктор Андреева беше напълно наясно с абсолютно всичко - резултати от хормони, от ултразвука...от всичко. И наистина, по-сериозните процедури си ги правят опитните доктори. Доктор Чавеева само асистираше.

# 917
Благодаря на всички, включили се с отговор на питанията и колебанията ми Simple Smile  bouquet  Това, което много ме озадачи обаче и ме накара да се усъмня бяха следните действия на д-р Чавеева на прегледа в петък:
1 - Не ми направи снимка от ултразвуковия преглед и като я пипитах за снимка след като станах и се облякох, тя ми отговори, че аз не съм и била казала че искам снимка. Аз много се учудих  Shocked , защото досега никъде не се е налагало предварително изрично да казвам аз, че искам снимка. То се подразбира, че след като ми се прави ултразвуков преглед ще се изкара и снимка, за да се види черно на бяло и за в бъдеще какви са ми били резултатите от прегледа.
2 - каза ми да си направя изследване за генотипиране на Human papiloma virus, а след като впоследствие четох и се информирах от интернет такова изследване се прави чак след като излезат резултатите от цитонамазката и, ако се окаже, че тя е съмнителна и има основание да се направи този тест за типизирането. Т. е. такъв тест се прави само, ако има индикации въз основа на не добра цитонамазка. Ето какво пише в тази тема по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=468440.0 
Мисля още утре направо да се обадя по телефона на д-р Андреева и да я питам за тези неща Thinking

# 918
  • София
Имам операция - еднометриоза преди година и половина.
Ходила съм 2 пъти на профилактични прегледи в клиника Щерев - при д-р Ганева и при д-р Коновалова.
От 10 месеца се опитвам да забременея, но няма резултат  Cry
При кой лекар да отида да преглед? Предполагам трябва да ми се направи и хормонално изследване?
Поемат ли се тези изследвания от НЗОК?

P.S. Някак си при прегледа д-р Коновалова повече ми хареса като човек.

# 919
bialata3 лекар трудно мога да ти препоръчам, защото не съм правила никакви процедури в клиниката. за щастие успях естествено да забременея. аз се следя при Коновалова и много я харесвам. Ганева е малко "по-неглиже", ако мога така да я нарека.

клиниката не работи с НЗОК от тази година. Мисля, че няма да ти поемат изследванията. попитай дали можеш да си вземеш направление, да отидеш при друг ендокринолог или гинеколог, който да те изпрати за тези изследвания.
успех  Peace

# 920
  • София
Бялата аз съм също при д-р Коновалова, и съм доволна за момента, тя ми направи всички необходими изследвания и ни подготви документите за фонда, сега си чакаме заповедта и да стартираме процедура  Simple Smile За д-р Ганева -  била съм на 1 преглед и нещо не си допаднахме  Rolling Eyes

# 921
  • В сърцето на един мъж
tansu ти разбра ли нещо повече за раждането. Аз на 16 ще съм на преглед и ще разпитвам вече но...ако имаш инфо ще съм ти благодарна
Тази цена 2350 лв. ли е в момента. От нея приспадат ли ти 400 лв. по каса, предварително ли се плаща
 и сигурна ли си че не работят вече със ЗК /и аз така бях чула/ но миналата седмица като бях на тонове имаше една мацка правеха и някаква процедура и казаха че документите й трябвало задължително да са с еди каква си дата за да им ги признаят от ЗК.
Гледам цената за секцио и нормално раждане е една и съща а за избор на лекар май не се плаща допълнително или .....

# 922
didi666 аз в четвъртък съм на контролен при Коновалова и ще говорим по-конкретно. това, което знам от нея е, че консултативния център не работи с ЗК, но клиниката работи. цената по ЗК е 2350 - 400, т.е. 1950, като няма разлика нормално или секцио. също така няма значение кой лекар си избираш. само акушерките и анестезиолога не знам дали можеш да си избереш, но предполагам че може. ще попитам.
цената, както сигурно знаеш ти включва всичко необходимо за теб и бебето. носиш си само лични принадлежности (четки, пасти, джапанки и т.н.). аз също се надявам да може да се ми не по ЗК.

# 923
  • В сърцето на един мъж
Мерси  newsm10
И аз ще разпитвам, че при д-р Савова все чакат много пациентки и аз все гледам да не я задържам ама вече няма на къде,
да и аз разбрах че май такива сакчета не носиш само ношница, чапанки, четка,
Веднъш чаках за преглед и приемаха една мацка за секцио - тя си носеше едно малко найлоново пликче и нищо повече
Значи всъщност цената е или 2350 или 1950 лв.
Ти сега на колко често ходиш на преглед и тонове
На мен ми каза че сега на 16 ще ми пуска последните изследвания

# 924
Привет момичета, цената на раждането за здравно осигурени е 1950 лв., а за останалите 2350 лв. Аз скоро ще раждам там (терминът ми е на 16-ти март) и това са ми казали като информация. Аз се следях доста време преди да съм бременна, за прегледи, при д-р Ганева, но след като забременях тя излезе в болничен и доста дълго време я нямаше и поради това се прехвърлих при д-р Юнакова. Доволна съм. За избор на екип и аз знам, че не се плаща. Изражда те този лекар, при който се следиш.  Simple Smile

# 925
момичета предстой ми раждане в щерев, но много се чудя за неонатологията, колко са добре кувиозите им и могат ли да реагират при някакъв проблем с бебчето

дали ако реша да раждам нормално ще има кой да ме приеме по всяко време на денонощието, уф не знам малко се объркана

# 926
момичета предстой ми раждане в щерев, но много се чудя за неонатологията, колко са добре кувиозите им и могат ли да реагират при някакъв проблем с бебчето

дали ако реша да раждам нормално ще има кой да ме приеме по всяко време на денонощието, уф не знам малко се объркана
Здравей , аз мога да ти отговоря на въпросите знам как се чувстваш и колко ти е притеснено , но няма място за притеснение .На бебока ми се наложи да баде в кувиоз , защото се роди малка 2 200 и на следващия ден ми я преместиха в неотологията до военна болниса, клиниката Щтерев до колкото знам няма неотология така , че ако има някакав проблим с бебчето те ще я откарат там.Мисли си само за хубави нещта ,но и дори да има някакав проблем ти бади спокойна те си знаят работата и са добри пофесионалисти всички .А  колкото до раждането ако се следиш в клиниката можеш да се обадиш на телефона на регистратурата или на твойта лекърка която те следи .Съвет от мен имаш ли въпроси питаш за всичко ,което те интересува .

# 927
и аз днес бях на преглед и си говорихме за раждането. Коновалова ми каза, че като дойде момента и се обаждам по което и да е време на денонощието и след това тръгвам за клиниката. там винаги има хора и ще ме приемат, а нейна грижа е да събере екипа. винаги има 2ма лекари на раждането+акушерка+анестезиолог+неоантолог, така че всичко да е под контрол.  наистина нямат неоантологично, така че ако се наложи да раждаш преди 9тия месец няма да може там. иначе имат кувиози.

# 928
Благодаря за бързите отговори,

надявам се всичко да е наред и да си родя когато трябва, много ми се иска да раждам там, заради лекарката при която се следя, д-р Андреева, имам и доверие и това е много важно
 Praynig всичко да е наред и да нямаме усложнения, карам сравнително лека бременност, но все пак човек се притеснява

# 929
Аз раждах секцио в киниката на Щерев при доктор Коновалова преди почти два месеца,цената е 1950 и за нормално и за секцио,парите определено си заслужават,живот и здраве след време като реша за второ бебче пак ще раждам там Peace

Общи условия

Активация на акаунт