Хайде на постите!

• 70 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Днес в нас пълнени чушки,за мен постни за милото с кайма Peace

# 661
  • Countryside
Днес в нас пълнени чушки,за мен постни за милото с кайма Peace
И ние сме така за днес Mr. Green

# 662
Най-новата ми измишльотина е боб със спанак. Въобще спанака нещо ме е подгонил  Mr. Green За месоядните с наденица.
За десерт баклава с фъстъци (нямаше орехи). Като компенсация карамелизирах сиропа. То взе, че се получи нелошо  Laughing

# 663
  • Бургас
От мен днес десертче само, основното още го умувам Rolling Eyes

# 664
Постна руска салата. През почивните дни правих боб със зеле на фурна и тиквеник с орехи.

# 665
  • София
Благодаря ти Goldie   bouquet

Днес правих картофена крем супа, която освен с крутони гарнирах и със задушени гъби Crazy

# 666
хей, активирайте се  baby_neutral давайте идеи за разнообразен постен качамак.  newsm78 да си призная аз до сега качамак не съм правила, ама има някакво упътване на плика. hahaha

# 667
На Голди тиквата изглежда умопомрачително. Докато темата е на тази страница, няма да влизам, за да не я гледам.  Laughing
За качамака незнам, никога не съм правила. Аз нещо нямам време напоследък и съм зациклила откъм идеи за готвене и карам основно на чеснови филийки и плодове.

# 668
и аз си правих качамак по описанието на пликчето .Значи 1 чаша качамак и 2.5 чаши вода.Преди да заври водата започвам да изливам качамака на тънка струя и бъркам,бъркам,бъркам Rolling Eyes .Изсипвам го в чиния и го заливам с предварително задушен лук зехтин чесън маслинки. Става доста вкусно.

# 669
  • Countryside
jpp , страхотна идея за качамака, отдавна не съм правила. Аз запържвам лук с червен пипер и добавям тофу с чушки и маслини (ако не постя слагам сирене и запръжката я правя с масло). Вкусно си е особено топличко.

# 670
  • София
Goldie, не знам как съм я пропуснала тази снимка, но наистина изглежда страхотно пълнената тиква Crazy Ще споделиш ли как я правиш Praynig

olemale, приготви го според опаковката. Прибави му повече маргарин, за да стане по - пухкав. Порционирай го и след това може да го сервираш залят с каквото ти хрумне. На мен най - много ми харесва със сушени домати, както и със задушени зеленчуци.    

Ние днес сме на леща

# 671
ДААА, и аз тази тиква я сънувам goldie и все се опитвам да вникна по-дълбоко в снимката  Joy!
Благодаря за идеите и указанията bouquet,
дори да сложа лук не ми беше хрумнало, тогава може да сложа и гъбки, да видим каква ще я забъркам Simple Smile
Брей добре, че го отложих вчера поради несигурност в уменията  Mr. Green, правих мързеливи постни спагети, само с доматен сок, настъргани моркови, чесън и всички подправки, които намерих  Mr. Green Мъжът още търпи!
Ама довечера ще види той качамака, как ще го овладея (ако не ми замре творческия дух докато се прибера де  Wink)

# 672
olemale, гледай какво нещо е човек като сподели  Hug
аз пък за гъби изобщо не се бях сетила newsm78
довечера ще го пробвам

# 673
О, несъмнено!    bouquet  Аз отдавна си крада идеи оттук, даже може да се каже, че се понаучих да готвя туй - онуй  chef
Много - много не пиша, че не съм кой знае какъв майстор  Embarassed Но в тази тема реших да присъствам духовно  Grinning
Усмихнат ден на всички! Най хубавото тепърва предстои  Whistling

# 674
  • T"A
Embarassed сигурно тъп въпрос, ама какво е рататуй newsm78

Любимото ми ястие  Heart Eyes Обаче аз го правя по друга рецепта, не на фурна, а на тиган, на тих огън, и ми е вкусно смесването на вкусовете на зеленчуците, наистина прилича на гювеч  Grinning Рецептата ми наподобява тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=217691.msg4801823#msg4801823, само подправките са ми различни  Peace

Мисля, че е подходящо за пости, нали растителна мазнина е позволена?

Общи условия

Активация на акаунт