Да сте бели и червени, АВГУСТинчета засмени!

• 9 731
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
Извинявайте момичета ,4е толкова липсвах ,но така се слу4иха нещата. Blush
Иремче   bouquet
Сонитааааа ,защо точно тогава се връщате в БГ?Ще се изям от яд!Ние с мъжа ми тъкмо в периода 20-25 ще сме в Милано и ще играем там. Cry
Сега това ми е в главата ,как ще процедирам с кърменето после. newsm78 Дали Лъ4и няма да се отбие. Thinking Ама аз така съм се амбицирала ,4е все ще измислим нещо. Grinning

# 301
Благодаря ви за посрещането.Аз се казвам Марина(29 г.),
малката е Кари и е родена на 2 август,тежеше 2,970 кг.
Височина 48 см. Живеем в Щатите,съпруга ми е американец
от мексикански произход.Ние също доскоро се кърмехме,вече
сме на адаптирано мляко,пюрета,каши не давам.
По късно ще се включа пак
  Simple Smile

# 302
  • Враца
Здравейте и от мен!
thaliq, добре дошла и от мен  bouquet Виждам че живееш в Чикаго. Имаме приятели който живеят там от 7 год  Grinning
Днес и ние си направихме разходка под дъжда  Mr. Green
Да питам и аз за бисквитите, може ли да дам от тези най обикновените? те ми се струват най твърди Rolling Eyes

# 303
Привет на новото мамче Hug!Ще разказва как ги гледат бебоците в САЩ!  Thinking welcome

Честито Иремче!!! Пожелавам ти, новината да е розова, за разнообразие и здрава за късмет !!!!! Peace Peace pregnant
Най -накрая видях снимките страхотни са и фотографката е готина! Hug
 smile3509Да ви разкажа сега --съпругат ми вече 2 седмица е в къщи и малката я носи на ръце!И днеска цял ден го гледа протяга ръчички и вика :" ма"
Мен нещо ме забравиха не съм интересна майче! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms smile3516

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 22:14 от navedi1

# 304
  • София
Айй... 16 страница мина! Mr. Green
Наведи,ми то милото не разбира още Party

# 305
 Whaasup
Шо стаа, мацки  Mr. Green
Много ми е скапан нета днес и не мога да се намърдам в темата преди да е свършила. Не, че нещо интересно има при нас, ама.. да не ме забравите  Rolling Eyes
thaliq  welcome
И на мен много ми се иска да давам на Яни да си гризка нещо, ама много ме е страх от задавяне  Shocked

# 306
Айй... 16 страница мина! Mr. Green
май чак утре ще си имаме нова тема  Rolling Eyes

# 307
  • София
Аааа.... Бвйби,днес ще е  Mr. Green Heart Eyes

# 308
  • В светлината на слънцето
Добре дошла, Thaliq!  bouquet  bouquet  bouquet Хайде още едно майче отвъд океана.  Hug Освен канадско, ще си имаме и щатско вече.  Laughing
Хари, точно от най-обикновените бисквити е най-добре да се дава.
Димяни, може Закуска, но да не са от тези с какао. А на Плазмон аз давам бисквитите без глутен. Бях ги купила преди време и още имам.
Наведи, аз вече бях писала, но да те успокоя. Нашата кака като проговаряше започна от тата, мина през дяда, баба, ляля (леля), ам-ам и неусетно ам-ам стана на мама. С две думи - мама кучета я яли, на финала остана.  Mr. Green Сега по-сериозно - изглежда на бебоците тези съчетания от съгласни и гласни са им по-удобни, затова с тата, дада, баба започват. newsm78
Понеже сте се разписали за режими, ето го и нашият.
7.30-8.00 - 135 мл АМ (кърма вече окончателно няма)
9.00 - 60 мл сок
10.00-10.30 - 180 мл АМ (в края на седмицата ще го заменя с попара)
13.00 - зеленчуково или месно пюре, между 160 и 190 грама според вида на пюрето
15.00-16.00 - 60 г плодово пюре
17.30 - каша: 160 мл АМ с колкото поеме каша
21.00-21.30 - 210 мл АМ

Преди обяд изяжда една бисквита обикновено, между следобедното пюре и кашата - още една или пък солета или пък коричка хляб, парченце геврек днес. Допълнителните храни са плаващи, понякога може изобщо да не му дам нищо, зависи колко и дали е гладен.

# 309
НОВАТА ТЕМА

Ама разбира се, че ще е днес  Mr. Green

# 310
И аз съм ново мамче, и искам при вас!Всичките ви бебета са мн мили!Марти е бебокът и вече има 2 зъба!Още сме основно на кърма!И аз се чудя кога да му дам банан Thinking

# 311
И аз съм ново мамче, и искам при вас!Всичките ви бебета са мн мили!Марти е бебокът и вече има 2 зъба!Още сме основно на кърма!И аз се чудя кога да му дам банан Thinking
добре дошла  Hug има нова тема вече - в предния постинг е линка.  Grinning кажи по-подробно кога се роди беб, колко тежеше и т.н., за да те включат в първата страничка  Hug ама това в новата тема  Wink

Общи условия

Активация на акаунт