Черен списък на лекари в Бургас

• 691 833
  • 1 097
  •   2
Отговори
# 1 095
  • Бургас
Странно, на мен са ми правили.

# 1 096
Пише,но хората искат рецепта.Не искат да направят очила по амбулаторния лист.От две оптики ни върнаха. Интересно аз пък съм оптик от Пловдив и всеки ден изработваме без рецепта по амбулаторни листове!

# 1 097
Здравейте, искам да изкажа голямото си разочарование от ,,Д-Р" СТЕФКА СТЕФАНОВА Ендокринолог  - частен кабинет в МЦ Дия Мед Бургас. Бях на ПЛАТЕН преглед при този ,,доктор'', през сайта Супердок. Не мога да нарека тази жена доктор! Държането и беше обидно безобразно и арогантно, заради това, че казах, че се чувствам зле от Акутирокс, изписан ми от др. лекар. Въпреки минималната доза, аз се чувствам като дрогирана. С ниско кръвно съм и това лекарство ми го сваля още повече. Помолих я, ако има някакъв друг препарат или хранителна добавка, която да ми изпише, за да ми помогне за неутрализиране на страничните ефекти от лекарството, на което отново получих арогантно държане. Не поиска да ми види изследванията, въпреки моето настояване. Не ме прегледа на ехограф(нямаше време да обърна внимание дали има такъв). Мисля, че имаше и прозрачна преграда, помежду ни. Най арогантно ми каза, че си въобразявам  и да отида на психолог - Обикновено тези думи изговарят некадърните и безскрупулни ''лекари''. Каза,че тя за първи път чува някой да се оплаква от лекарствата - неверни твърдения (форумите са пълни с оплаквания на пациентки от тези лекарства). През цялото време повтаряше най - арогантно, че тя какво да направела, че това не бил неин проблем, и др. и др.
Всичкото това безобразие беше за не повече от 5 мин., след което госпожата си извади електронната цигара и най - невъзмутимо си монтираше цигарето, с което ми даде да разбера, че ,,прегледът" е приключил. Попитах я ядосано(разбираемо защо)какво да платя за ,, ПРЕГЛЕДА", а тя каза, че не дължа нищо. То оставаше и пари да ми вземе за този псевдо преглед. Станах и излязох.
След това видях в профила си в Супердок, че тя е отбелязала НЕЯВЯВАНЕ - АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! Ако има камери в коридора на Медицинския център(за което се съмнявам), може да се докаже, че аз бях в кабинета на тази псевдо докторка. И тази жена е лекар? И тази жена е началник ендокринологично отделение в УМБАЛ Бургас? ТОВА Е НЕЧУВАНО!

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 16:24 от didona666

Общи условия

Активация на акаунт