LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 160
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
Искам и аз такъв код за мишки. Cry
Да се похваля, че най-после си имам каталог. Моят дето го нямаше уж в пощата го откриха неизвестно как и си го получих. Mr. Green

# 916
може ли да ми дадете кодове за намаление за prix vert.

# 917
може ли да ми дадете кодове за намаление за prix vert.

:
ако отвориш другата тема специално за кодовете ще откриеш всички,които момичетата са споделили още на 1вата страница! ето я и нея: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278511.0

# 918
Има ли някой от тези прекрасни балерини ROCKET DOG номер 40,да измери стелката.Аз съм за 39-ти номер,но откога проверявам все не са налични,а 40-ти ги има.Може и от друг модел балерини,но на същата фирма.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 16:52 от Mama na Harry

# 919
Да попитам този панталон http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5083001& … ue&ksource=-1 дали  може да стане на мъж висок 175 см. и тежи 74 кг.

# 920
Има ли някой от тези прекрасни балерини ROCKET DOG номер 40,да измери стелката.Аз съм за 39-ти номер,но откога проверявам все не са налични,а 40-ти ги има.Може и от друг модел балерини,но на същата фирма.

Не искам да разочаровам, но аз не мога да се оправя с номерацията на Рокет дог.
Миналата пролет си поръчах едни 36 номер (какъвто си нося), но не можах въобще да си напъхам крака в тях.
Сега от намалението си взех 37 номер и леко ми хлопат  Shocked
Да не говорим и че ме убиват и то не след продължително носене, а веднага след обуването  ooooh!
Купувам с гуменки, за да ми е удобно на краката, а те са като менгеме.
Прекалено са скъпи за това, което предлагат, но това е мое мнение  Peace

# 921
  • София
Да се отчета и аз, на 50% съм доволна.
1.Тези сандалки , не са обсъждани, намалих ги малко и съм много доволна от тях:Дискретен е цвета, към златно, но не прекалено.

......
Тези ги гледам от сума ти време и съм направо влюбена в тях. Само Цената не ми харесва Sad. Дано ги намалят нещо, че аз не поръчвам лично заради тъпата ми карта на ОББ.
Ако е удобно, може ли да ги снимаш Praynig

# 922
Само да споделя как се получават нещата с БД при мен с кода за Рататуи.
Значи дава ми и подаръка,и намалението от 16Е,и БД,когато: 1.Имам артикули МИНИ (ненамалени,разбира се) над 50Е (но всъщност на по-малко не опитах,че такава си ми беше поръчката Rolling Eyes );
2.Имам толкова МИНИ-та,колкото не ги хваща БД и 1 безцветен артикул ненамален,който е над 25Е;
3.Безцветни ненамалени над 25Е,каквото си е и условието.
Предполагам (не съм пробвала),че същото важи и когато вместо МИНИ-та се сложат червени и зелени...то нещо,което лови МИНИ значи лови всичко  Grinning
Жесток код (с удоволствие бих поръчала и без да ми дава нищо друго освен Рататуйчето,щерката изпадна във възторг само като го видя на снимката Mr. Green ) и една от най-изгодните ми поръчки Peace Дано повече момичета получат от него,по-добър е от 65137 и 65129 откъдето и да го погледнеш Heart Eyes

# 923
Цитат
Тези ги гледам от сума ти време и съм направо влюбена в тях. Само Цената не ми харесва . Дано ги намалят нещо, че аз не поръчвам лично заради тъпата ми карта на ОББ.
Ако е удобно, може ли да ги снимаш

Извинявам се за лошото качество, но с ГСМ-а я правих.
Аз ги намалих с 65137 до 19.90Е.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231707

# 924
  • София

Между другото, къде е Зара? Липсва ми...
Къде може да е! Вчера си е направило момичето поръчките,изнерви целия форум,сега за какво да влиза да чете,кото реши да пуска пак поръчка направо ще пита

Ей момичета, успяхте да ме развеселите  Joy

# 925
Ето условието за безплатна доставка - превод от very nice, за което много, много й благодаря   bouquet 

Офертата е валидна от 25 до 16, може да се ползва само веднъж, по изключение за много големи доставки, при поръчка над 25Е за стоки освен Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto, освен цени вече намалени, nouveautés et exclusivités, освен Petit Electroménager,

# 926
Здравейте, момичета. Много се извинявам за спама, но ще ви бъда много благодарна, ако някой ме ориентира какъв размер дрехи трябва да поръчам за жена висока 168 и 60 кг. . Съжалявам, но не мога да се ориентирам по таблицата, защото по нея аз трябва да си взимам или 36 или 38  #Crazy, а на мен 34 ми е голямо  ooooh!.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 927
  • sofia
Няма да си 34, защото аз съм 1,62 и съм 45-46кг и ми точно

# 928
  • Sofia
Днес по обяд направих една поръчка с код 15741(бяха ми го пратили)намали ми едни дънки на 0е и платих само 5е за доставка,обаче гледам ,че още не са я фактурирали,това ми е едва 3-та поръчка ,но предишните две ги фактурираха бързо.Къде мога да проверя отказана ли е?
Благодаря  bouquet

# 929
Черния шлифер - подарък с код 43753 38/40 - отговаря ли си на номера?
Не го откривам, а помня че няколко теми назад си коментираше усилено, че не се заслужава

Общи условия

Активация на акаунт