LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 177
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 930
  • sofia
Днес по обяд направих една поръчка с код 15741(бяха ми го пратили)намали ми едни дънки на 0е и платих само 5е за доставка,обаче гледам ,че още не са я фактурирали,това ми е едва 3-та поръчка ,но предишните две ги фактурираха бързо.Къде мога да проверя отказана ли е?
Благодаря  bouquet

седиш и чакаш
Вариант 1 - стоката идва
Вариант 2 -пишат ти на пощата,че е отказана поръчката, защото е под 10Е

# 931
Направих си нов акаунт, да видим дали ще започнат да пращат кодове  Rolling Eyes

# 932
Здравейте, момичета. Много се извинявам за спама, но ще ви бъда много благодарна, ако някой ме ориентира какъв размер дрехи трябва да поръчам за жена висока 168 и 60 кг. . Съжалявам, но не мога да се ориентирам по таблицата, защото по нея аз трябва да си взимам или 36 или 38  #Crazy, а на мен 34 ми е голямо  ooooh!.
Благодаря ви предварително   bouquet
Аз съм 171 и60кг и 38 номер са ми добре,но всичко зависи от фигурата и дали е за блуза или панталон.

# 933
  • sofia
Направих си нов акаунт, да видим дали ще започнат да пращат кодове  Rolling Eyes
на мен кода ми е пратен и на стария акаунт Peace

# 934
Няма да си 34, защото аз съм 1,62 и съм 45-46кг и ми точно

Joy Аз съм 157 и 46-47кг  Hug

Питам за зълва ми Peace
Цитат на: didikeh
Благодаря вече съм сигурна, че съм 34 номер   bouquet

link=topic=278199.msg6982601#msg6982601 date=1206636147
Здравейте, момичета. Много се извинявам за спама, но ще ви бъда много благодарна, ако някой ме ориентира какъв размер дрехи трябва да поръчам за жена висока 168 и 60 кг. . Съжалявам, но не мога да се ориентирам по таблицата, защото по нея аз трябва да си взимам или 36 или 38  #Crazy, а на мен 34 ми е голямо  ooooh!.
Аз съм 171 и60кг и 38 номер са ми добре,но всичко зависи от фигурата и дали е за блуза или панталон.

Много благодаря! bouquet И аз така предположих, но тя е с по-широки рамене, т.е нагоре е по-едра. Блузки, потничета - 38/40 нали?

# 935
Момичета, опитвам се да си регистрирам акаунт, за да си платя поръчката, но защо им иска постал код с 5 цифри? Написала съм България.

# 936
Някой получил ли е това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6062059& … e&ksource=-1?
може ли отзиви?

# 937
Аз да се оплача от тези французи-вече няколко дни си пиша  с тях, относно неизтеглени поради неизвестна за мен, така и за тях причина пари за две поръчки от 10 март, а парите си стоят блокирани в банката!
И им казвам 100 пъти, че не съм съгласна да си изпратя данните на картата по факса, първо защото нямам факс, второ защото не е сигурно-заради тях ще трябва да си сменям после картата и акаунтите! А те днес ми писали да им пратя данните по пощата-ама те знаят ли в България как се краде от нашите пощенски служители  #Cussing out, та да попадне в тях номера на картата и секюрити кода!  #2gunfire Аз вече съм си предоставила данните при поръчката, да си се оправят те, а още не са изминали въпросните 45 дни!
Та по този повод искам да попитам мамите, живеещи в чужбина-там при вас така ли си раздавате данните на картите-било то по факс или с писмо? newsm78
Ще им пиша аз пак-ама искам да съм сигурна, като им вдигна един скандал!
Най-много да спра да поръчвам от мое име-ама картата си не давам!
Извинете, стана дълго, ама съм им ядосана много!

# 938
  • София
Момичета, опитвам се да си регистрирам акаунт, за да си платя поръчката, но защо им иска постал код с 5 цифри? Написала съм България.

Пробвай с една нула отпред дали ще стане  Peace

# 939
Изобщо ми пишат ето това:
Votre adresse n'est pas correcte: merci de la saisir à nouveau.

Какво не ми харесват в адреса? Писала съм отделно града, отбелязала съм, че е България... Моля, помагайте.

# 940

Хич не е спам подобен въпрос, ами си е много важен, защото е адски разочароващо да си поръчаш нещо с кеф, да го чакаш с нетърпение, а като дойде, то или да ти е тясно или да плуваш с него! За съжаление отговора е - според зависи  Grinning Вече са ти отговорили, че не килограмите са важни, а мерките - гр.об./талия/ханш. По тях си определяш основните номерации за блузи или панталони, но винаги си имай и едно наум, че дори и за един и същи номер, понякога има различия в големината, в зависимост от марката или материята...
Ако ще съм ти от полза - аз съм 168, 53кг, мерки 86/70/92. Блузи взимам 34/36, панталони 38 (панталоните са ми малко големи, но  пък в 36 просто не мога да вляза) Peace

Изобщо ми пишат ето това:
Votre adresse n'est pas correcte: merci de la saisir à nouveau.

Какво не ми харесват в адреса? Писала съм отделно града, отбелязала съм, че е България... Моля, помагайте.

Улицата, входа, блока и т.н. се пишат без точки и запетайки - виж дали не си написала някоя по погрешка....

# 941

Или поръчваш наистина много, или акаунта ти не  е толкова стар. При мен явно са решили, че вече съм достатъчно зарибен клиент и изведнъж престанаха да ми пращат каквото и да е.

# 942
Моля ви за спешен отговор:
Накой поръчвал ли е от тези маратонки на адидас, за да ми каже това шпайкове ли са или просто по-особен грайфер?!!?
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22927568&p … documentid=207608

# 943
Много ти благодаря, Стефони, ти си злато!

# 944
  • sofia

Или поръчваш наистина много, или акаунта ти не  е толкова стар. При мен явно са решили, че вече съм достатъчно зарибен клиент и изведнъж престанаха да ми пращат каквото и да е.

Ами от 1,5г ми е
поръчвам веднъж седмично

Общи условия

Активация на акаунт