LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 276
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 945

Да , аз я получих преди два дни Simple Smile хубава е , трикото е малко по-тънко отколкото очаквах Simple Smile и е по-дълга от колкото изглежда на манекенката в Ла Редута Simple Smile аз ще я нося да ми я скъсят малко:) висока съм 1,60 Wink

# 946
Аз пък имам два акаунта, един чисто нов само с една поръчка и един по-старичък с няколко и НИКОГА не съм получила нито една оферта, нито реклама, нито отговор на оплакване.
А искам мишкатаааааа Cry

# 947
  • Варна
Понеже се коментираше преди време този гащеризон, ето реална снимка - нито е несъразмерен, нито е грозен, аз си го харесвам. Peace

# 948
Някой поръчвал ли е това: Отзиви?
А тази ролкличка? 

# 949
  • Варна
Имаме я рокличката. По-скоро е в зелената гама, отколкото синята. От тънък памучен плат със ситни копченца отпред на гърдите. Не е лоша като цяло, но според мен не си струва за тия пари,
 освен ако не я намалиш с някой код.

# 950
Понеже се коментираше преди време този гащеризон, ето реална снимка - нито е несъразмерен, нито е грозен, аз си го харесвам. Peace

Потвърждавам. И аз го имам - много е хубав, много съм доволна.

# 951
  • на пистата
не мога да се сдържа да не го кажа,чак не мога да повярвам четвъртък вечер и само 48страници,браво

# 952
Имаме я рокличката. По-скоро е в зелената гама, отколкото синята. От тънък памучен плат със ситни копченца отпред на гърдите. Не е лоша като цяло, но според мен не си струва за тия пари,
 освен ако не я намалиш с някой код.
Намалих я на 2,36 (май беше). Искам да я взема за всекидневна  рокличка... за игра...

# 953
здравейте момичета,от скоро следя темата и вече съм голям фен,дори направих 6-7 поръчки ,но не мога да дам мнение  защото още ги няма.надявам се че ще мога да обменям опит с вас и  че няма да се сърдите,ако задавам някои друг въпрос,тъй като имам още неизвестни Laughing

# 954
не мога да се сдържа да не го кажа,чак не мога да повярвам четвъртък вечер и само 48страници,браво

От които 3-4 зае само Зара  Laughing

# 955
Момичета, направих поръчка за 148 евро, начисли ми 6 евро за доставка и отгоре още някакви 7 евро. Защо така?

Пробвах кодовете за отстъпка, прие ми само 36900 и то само някакъв подарък ми добави.

Толкова ми е лесно да поръчвам на английски, сега се измъчих с този френски. Ще ме карате на дърти години да уча втори език...

# 956
  • Варна
7 евро са ти за опаковка, това ти е 5 % от сумата. Обработка или опаковка, вземат си ги.  Mr. Green

# 957
Това са ти 5% за обработка.Сори,вече са ти отговорили.

# 958
момичета, от доста време се чудя на този сутиен

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4033280& … ue&ksource=-1
дали някой си го е поръчал и да каже отзиви за него. ))))

# 959
Много ви благодаря за съдействието, момичета. Регистрирах се и платих успешно. Тук май ще се харчат доста евра Simple Smile))
Да са ни живи и здрави татковците  Peace

Общи условия

Активация на акаунт