Козметик - Бургас ??

• 114 919
  • 520
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
0879545056- Теменуга. Апарата й в момента бил на ремонт и до 1 седмица щял да е при нея.  Peace

# 226
Ехааааааааааааааааааааа,златнаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не мога да ти опиша колко много се радвам, че намери координати и все още има апарат там.  Hug   bouquet Много,много, много ти благодаря !

# 227
  • Бургас
 newsm24

# 228
  • Където е сърцето
в студио "Ева" наистина освен Женя работи и дъщеря й,аз съм им клиент и съм страшно доволна.Въпреки това,сега си взех ваучер за почистване в студио "ванеса" понеже ми е близо до вкъщи,дано да не остана разочарована.
И аз си взех ваучер за там.Отскоро живея във Бургас и все още не съм се орентирала .Пиши как е и веднага ли се обади да си запишеш час.Аз досега не съм си вземала ваучери за каквото и да е и съм малко неорентирана.

# 229
за LPG апарат може да се провери тук

http://perfect-bg.hit.bg/

# 230
в студио "Ева" наистина освен Женя работи и дъщеря й,аз съм им клиент и съм страшно доволна.Въпреки това,сега си взех ваучер за почистване в студио "ванеса" понеже ми е близо до вкъщи,дано да не остана разочарована.

Сподели дали си останала доволна, че аз си взех два ваучера. :p Кога смяташ да ходиш?
И къде е това студио Ева?

# 231
все още не съм си ползвала ваучера и не знам кога ще ми остане време.
Студио "Ева" се намира отстрани на двора Механотехникума,в кооперацията където се намира месарския магазин "Йоги".

# 232
  • Където е сърцето
Аз си записах час за понеделник и ако никой не е отишъл до тогава ще споделя впечатления.

# 233
Мацки, не е по темата, извинявам се. Но да ви питам къде има в центъра или близо до студио Ева или Ванеса солариум?

# 234
солариум в центъра има до бившото кино "Септември",малко по-надолу е кафе "Бакарди",след това р-т "Амстел",някъде там в една от кооперациите на втория етаж има хубаво соларно студио,входът е тесен и трябва да се поогледаш, в същата кооперация е и салонът на Стайко фризьора.Сега се сещам,че май до входа е магазин "Германос" ако още е там.

# 235
Мерси Simple Smile
а mdr какво стана, ходи ли в салона?

# 236
използвах си ваучера за почистване във "Ванеса".Признавам че отидох скептично настроена,но останах много доволна.Салонът е непретенциозен /те били на нов адрес вече повече от година и аз отидох на стария  Joy/ , но козметичката работи много старателно,доста си поигра,защото аз имам лоша кожа,сложи ми ампула с ултразвук и шок.маска,доволна съм,днес кожата ми е чудесна.

# 237
използвах си ваучера за почистване във "Ванеса".Признавам че отидох скептично настроена,но останах много доволна.Салонът е непретенциозен /те били на нов адрес вече повече от година и аз отидох на стария  Joy/ , но козметичката работи много старателно,доста си поигра,защото аз имам лоша кожа,сложи ми ампула с ултразвук и шок.маска,доволна съм,днес кожата ми е чудесна.

хммм сега гледам има оферта за кола маска. Щом си доволна, мога и аз да опитам Simple Smile

# 238
  • Където е сърцето
Не бях влизала няколко дена.Да ходих и също съм доволна за 15 лв.

# 239

Значи не си била във Ванеса, а при тези, които са на стария му адрес?

Общи условия

Активация на акаунт