Козметик - Бургас ??

• 114 919
  • 520
  •   1
Отговори
# 210
pisna mi tiq ot tea house da se hvalqt  vsi4ki koito pi6at za tqh tuk v temata nai veroqtno sa samite te , kato sa si napravili mnogo razli4ni registracii za da se reklamirat .salona ne e lo6 a taq mariq e sobstveni4kata az nesam dovolna ot tqh otidah da si pravq manikur za svatbata predniq den i sled dva 4asa se be6e razvalil i mnogo se raztroih a da ne propusna 4e me pravi uj dva 4asa prez koeto vreme 6tqh da umra ot stud  mnogo e studeno a az s bosi kraka i za pedikur 6tqh da nastina.

# 211
Nqkoi znaeli noviq adres na salon Vanesa:))) da mi go kaje?

# 212
Аз съм била на повече от 10 места и наистина сериозно се замислям дали да не започна сама.  ooooh!

Здравей, аз по принцип си оправям веждите сама, защото най - добре знам как (и всички ми правят комплименти за тях  Mr. Green ), но около мен има доста доволни от една козметичка отзад срещу сладкарница неделя на Ботева, която е ... Елена мисля, че се казваше, освен всичко останало прави и страшен перманентен грим, на който по принцип не съм привърженичка, но тя го прави красиво.

P3t3to, как се казва студиото й на тази козметичка, не се сещам  зад сладкарница Неделя къде има  козметик?

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 11:11 от iava

# 213
Случайно попаднах на тази тема и реших да се регистрирам и да ви попитам,дали знаете за козметици в Бургас,които се занимават с почистване на пъпчици от гърба? newsm78

# 214
Къде има апарат B-shape, Vella shape, LPG в Бургас? Интересувам се за места освен на ул.Кирил и Методий или пък д-р Джорова.

# 215
Къде има апарат B-shape, Vella shape, LPG в Бургас? Интересувам се за места освен на ул.Кирил и Методий или пък д-р Джорова.

За жалост не мога да помогна с отговор, тъй като и аз само за въпросните две места знам, но пък имам въпрос. Тъй като преди време стана въпрос за козметичка, която се справя добре с оформяне на вежди, бих искала да те попитам дали попадна на такава - моите ги развалиха за пореден път  ooooh!

# 216
  • Бургас
Vella Shape има в Ахелой в Марина Кейп.На друго място няма . За B-shape чух , че някаква девойка която преди е работила в Триа имала , но така и не можах да я открия. Относно LPG нямам идея.

# 217
Веждите в момента ги пуснах и само ги почиствам, бях веднъж при препоръчаното момиче в студио "ЕВА", разбрахме се пак да отида тази седмица и ще докладвам за резултата. По принцип ми се видя доста старателна.  Peace

Тази девойка от "Триа" уж имаше апарат, измести се от там, говорихме по телефона, с триста зора се разбрах да се видим, отидох с нагласата за апарата и процедури. Тя започна да ми рекламира предстоящото откриване на салона, професионалистите там, няколко пъти изчаквах да се изкаже и питах все пак къде е уреда и кога може да започнем, докато най-накрая не си каза, че вече го няма и започна да ми приказва за други видове антицелулитни терапии при нейните масажистки.  Tired

# 218
Веждите в момента ги пуснах и само ги почиствам, бях веднъж при препоръчаното момиче в студио "ЕВА", разбрахме се пак да отида тази седмица и ще докладвам за резултата. По принцип ми се видя доста старателна.  Peace

Много благодаря, ще чакам отзиви.  Flutter

# 219
  • Бургас
Веждите в момента ги пуснах и само ги почиствам, бях веднъж при препоръчаното момиче в студио "ЕВА",
момиче или жена на около 45-50?
Иначе и аз в момента процедирам по същия начин като аХ`Не! -пуснала съм ги и почиствам само леко отдолу - наплашиха ме, че в един момент веждите спирали да растат и не е хубаво да са изтънени, както вече се е случило с моите от толкова "пробвания" на различни козметички.  Confused

# 220
Нее, не беше на 45-50 г.  Shocked Младо момиче беше. Ох, пак ли не съм оцелила  ooooh! мислех, че само тя е козметик там.

Веждите наистина спират да растат и именно затова после прибягват до перманентни. Аз съм доказателство, че спират, защото 2 месеца не ги пипам и въпреки това, не мога да постигна това, което съм имала в началото .  Tired Растат си напосоки, по-редки са ....

А в Сарафово ходих на LPG преди 2 години и бях доволна, но загубих координати. Има ли още апарат там ?

# 221
  • Бургас
Ей сега питах приятелка по скайп- ходила си при дъщеря й! В момента я обучавала. Тази жена, при която съм ходила аз в това студио е около 45-50 годишна и се казва Жени. Голям професионалист е! Следващия път непременно си вземи час при нея.
За Сарафово- ще проверя сега като отивам с момчето на разходка и ще ти пиша!  Peace

# 222
Оо,ясно, аз имам вече запазен час, дано да е при Жени.
Ок, ще чакам.  Flutter

# 223
Наистина веждите оредяват с времето и скубането.
Чувала съм, че ако се мажат с витамин А растат по-бързо и се сгъстяват, но така и не съм пробвала.

# 224
в студио "Ева" наистина освен Женя работи и дъщеря й,аз съм им клиент и съм страшно доволна.Въпреки това,сега си взех ваучер за почистване в студио "ванеса" понеже ми е близо до вкъщи,дано да не остана разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт