Козметик - Бургас ??

• 114 922
  • 520
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Силно ти препоръчвам Милена от студио Стил в Славейков до бл105  (нова кооперация м/у бл 42 и 54) В Бургас съм пробвала две три и от нея до сега съм най-доволна;) Ако искаш ще ти пратя тел на лични Wink

# 196
Силно ти препоръчвам Милена от студио Стил в Славейков до бл105  (нова кооперация м/у бл 42 и 54) В Бургас съм пробвала две три и от нея до сега съм най-доволна;) Ако искаш ще ти пратя тел на лични Wink

А въпросната козметичка съобразява ли се с формата и чертите на лицето, когато прави веждите или е от тези, които са се научили да правят една форма на веждите и я прилагат при всички  Thinking Вече не смея да отида на козметик - така и не съм попаднала на такава, която да се справя добре с вежди и вече съм на мнение, че е по-добре аз да си разваля формата на веждите, отколкото някой "по-опитен"  Crossing Arms

# 197
Аз съм била на повече от 10 места и наистина сериозно се замислям дали да не започна сама.  ooooh!

# 198
  • Sydney
бих ви препоръчала една козметичка (Събина, се казва), координати сега не мога да дам, защото съм затрила визитката... намира се зад 3-та поликлиника... жената си разбира от работата и няма да предложи някаква процедура, само и само да ти вземе парите... доста често отказва, ако прецени, че ще има "-" ефект...  оформя вежди, така, че ако сикаш като открия визитката ще ти дам инфо...работи само с медицинска козметика Wink

# 199
  • Бургас

А въпросната козметичка съобразява ли се с формата и чертите на лицето, когато прави веждите или е от тези, които са се научили да правят една форма на веждите и я прилагат при всички  Thinking Вече не смея да отида на козметик - така и не съм попаднала на такава, която да се справя добре с вежди и вече съм на мнение, че е по-добре аз да си разваля формата на веждите, отколкото някой "по-опитен"  Crossing Arms

Според мен да. Защото съм виждала как оформя вежди на мъже и на др момичета преди мен. Примерно аз не искам да са ми съвсем тънки веждите и тя просто само ги почиства и оформя. Тъй
Ето това са моите

# 200
бих ви препоръчала една козметичка (Събина, се казва), координати сега не мога да дам, защото съм затрила визитката... намира се зад 3-та поликлиника... жената си разбира от работата и няма да предложи някаква процедура, само и само да ти вземе парите... доста често отказва, ако прецени, че ще има "-" ефект...  оформя вежди, така, че ако сикаш като открия визитката ще ти дам инфо...работи само с медицинска козметика Wink

Аз ходех при нея за почистване на лице, но останах с впечатлението, че не е много добра относно вежди  Rolling Eyes

# 201
  • Sydney
бих ви препоръчала една козметичка (Събина, се казва), координати сега не мога да дам, защото съм затрила визитката... намира се зад 3-та поликлиника... жената си разбира от работата и няма да предложи някаква процедура, само и само да ти вземе парите... доста често отказва, ако прецени, че ще има "-" ефект...  оформя вежди, така, че ако сикаш като открия визитката ще ти дам инфо...работи само с медицинска козметика Wink

Аз ходех при нея за почистване на лице, но останах с впечатлението, че не е много добра относно вежди  Rolling Eyes
честно казано, аз моите вежди на никой не ги давам да ги пипа, но пък свеки ходи само при нея ( а тя е много капризна, вярвай ми)....

# 202

Аз ходех при нея за почистване на лице, но останах с впечатлението, че не е много добра относно вежди  Rolling Eyes

Знам каква е  Wink Както споменах преди я посещавах за почистване на лице  Hug

# 203
  • Бургас
Здравейте момичета, да похваля и аз Tea house в Славейков. Правих си почистване на лицето и оформяне на веждите с конец. Останах много доволна от процедурите и препоръчах студиото на една приятелка. Тя отиде за терапия за лице и за поставяне на мигли. Поставянето на мигли се извършвало от маникюристката. Да не ви казвам как й ги беше сложила - лепилото се виждаше от километър, върху него уж да не си личи й беше сложен туш като очна линия, който наподобяваше електрокардиограма - въобще все едно си ги беше лепила сама, на тъмно и с една ръка  ooooh! Иначе студиото като цяло е супер, но от към слагане на мигли хич ги няма. Дано маникюристката да е задобряла

# 204
В това студио като ми почистиха веждите с конец, така ги накъсаха, че....  ooooh!

# 205
Някой случайно да има отзиви за козметичката от салон "Глория" (до площад "Кирил и Методий") ? Интересувам се по-специално от почистване на лице и оформяне на вежди.  Flutter

# 206
Аз съм била на повече от 10 места и наистина сериозно се замислям дали да не започна сама.  ooooh!

Здравей, аз по принцип си оправям веждите сама, защото най - добре знам как (и всички ми правят комплименти за тях  Mr. Green ), но около мен има доста доволни от една козметичка отзад срещу сладкарница неделя на Ботева, която е ... Елена мисля, че се казваше, освен всичко останало прави и страшен перманентен грим, на който по принцип не съм привърженичка, но тя го прави красиво.

# 207
  • Бургас
Препоръчайте ми козметичка, която да прави хубави вежди. Вече съм отчаяна по този въпрос.
В това студио като ми почистиха веждите с конец, така ги накъсаха, че....  ooooh!
и за двата цитата: "същата работа".  Tired

За вежди препоръчвам с 2 ръце и 2 крака Жени от студио Ева. Настоявам да пробваш при нея и съм убедена, че ще останеш доволна.
Обаче си мисля как за едни вежди толкоз не можах да намеря козметик около района, в който работя да ги прави добре, бе!!!?! На пръв поглед фасулска работа, ама не е баш така. Изляза ли от Жени с "оправени" вежди физиономията ми е друга. jacklins ми беше препоръчала нейната козметичка в Изгрев. В последствие и още една дружка се изказа ласкаво за нея та мисля в началото на другата седмица да я "изпробвам" и ще докладвам.  Peace

# 208
Благодаря ти, ще я пробвам.

Не е фасулска,никак даже. Колата все ще я сколосат, дори аз мога да правя с патрони и ленти. Козметиката ще им помогне при терапиите, но за веждите се искат ръце и умения.

# 209
      и в краина сметка не разбрах дали Ванч работи ли не ако нчкой знае моля да ми каже /козметичката зад грамофона-бургас/

Общи условия

Активация на акаунт