Фризьори - Пловдив

• 253 666
  • 814
  •   2
Отговори
# 420
  • Пловдив
За ежедневна подстрижка нямам много претенции-косата ми е гъста и чуплива и до сега не са се случвали изцепки.Но се зачудих за прическа за повод,къде бих могла да отида и да не е безбожно скъпо.

# 421
  • Пловдив
Горещо препоръчвам моята фризьорка Маргарита Peace
Преди работеше в х-л Норис,но вече си има самостоятелен салон и много се радвам,че е близо до нас,в Тракия.
Ако искате координати на ЛС.

# 422
Здравейте, момичета!
Планувам тотална смяна на прическа и цвят, та се чудех дали може да ми препоръчате салон, където да работят качествено и на добри цени. Изчетох целия форум, придобих някаква представа горе-долу и тъкмо бях решила, че ще търся тази Таня в Тракия и сега гледам, че едната от съфорумките пише, че нея вече я няма там  ooooh!  Четох, че някоя от вас беше писала хубави неща за салон QueenLike до бирария Пожарната, искаше ми се да питам дали все  още мислите, че там работят добре. Освен това, някой има ли отзиви за салон VIP Fashion? Имат ваучер за намаление и се чудя дали да не се възползвам. Благодаря предварително за помощта! Heart Eyes

# 423
^ Aз ти препоръчвам Студио за красота Еxcelencia  Peace

# 424
А някакви отзиви за салони "Мона Лиза"?Пускат доста ваучери  в колективните сайтове, взела съм един на сляпо и съм записала час, но бих се радвала на някакво мнение?  bouquet

# 425
  • Пловдив
Предполагам имаш предвид Мона Лиза на Леонардо да Винчи Mr. Green (дали нарочно са се кръстили така,след като са си намерили местенце newsm78 Laughing ). Ходила съм преди време там при една пълничка фризьорка,с руса коса.Останах доволна.Нищо кой знае какво не беше,просто подстригване и подсушаване.Добре си свърши работата.Майка ми ходи понякога при нея и също не се е разочаровала.

А аз,тъй като съм инат,продължавам да ходя при Антон Laughing Последния път ми увеличи таксата.Може би ме е видял,че ходя и при него и айде,вдига цените.Но пък е много внимателен и ме слуша.Ако не се откажа,в събота ще ходя при него,тъй като съм на сватба и може и някоя и друга прическа да поискам Wink

# 426
Таня си работи в Тракия, салон Галина до пицария Верди, доволна съм от нея и цените й са ниски!

# 427
здравейте,искам да попитам дали някой има номера на Марго ,която работеше в салон Диамант в Норис,тъй като ми откраднаха телефона и й нямам номера вече...Благодаря Simple Smile

# 428
  • В един копнеж!
А някакви отзиви за салони "Мона Лиза"?Пускат доста ваучери  в колективните сайтове, взела съм един на сляпо и съм записала час, но бих се радвала на някакво мнение?  bouquet

Аз не съм доволна. Те и фризьорките като че ли са им текучество. Ходих в салона им в Смирненски.  newsm11 Не, съжалявам! Или може би просто не попаднах на правилната.

# 429

Това е един от най ужасните салони в града не се лъжи.......

# 430
От доста години ходя в Тракия във фризьорски салон "Мария". Цените й са доста прилични, а не като на повечето скъпарски салони в града. Салонът е в 106 блок, има и маникюр и козметика. Доволна съм от всичките им услуги, най-вече от фризьорката Мария. Винаги ме подстригва много добре.
Az syshto sym klientka na Mariq vyv friziorski salon Mariq stil v 106 blok,dokazana i moderna e a obstanovkata v salona e chudesna  Wink

# 431
Може ли да ми дадете телефон за връзка със салон"Мария" в Тракия.Благодаря.

# 432
Привет и честита Коледа на всички!
Исках да ви помоля за информация, мое да ви се стори смешно Smile - става дума за жената, при която си правя косата в Пловдив, казва се Елена, работеше последните години в салон Зори Стайл зад Каменица, но преди 2 месеца двете със Зори се разделиха и Елена ми каза, че ще работи в друг салон в Кючук Париж до кино Въстаник ако не се лъжа. Стана така, че синът ми ми поля телефонът със сок и всички номера, които не са били запаметени на сим картата са безвъзвратно изгубени и сега не мога да открия телефона на Ели Sad Питах колежката й Зори, но тя не ми го даде, ходих да питам в стария салон, но момичетата там казаха, че не знаят. Обикалях с колата всички салони в Кючук Париж - над 15, но не я открих, а работи много хубаво. Не й знам фамилията, но моля ви, ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна! Трябва ми телефонния й номер или името и адресът на салона, където работи сега, мерси много!

# 433
Хубава тема, ще я изчета цялата. Simple Smile

# 434
Ходя в Хевън фиш.Много приятелки ходят там за маникюр,но аз съм влюбена във фризьорката Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт