Номинации за най-голяма муня

• 3 551 437
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 7 080

Songes,  bowuu. Както е тръгнало, ще получа аз най-накрая пожизнена мунска титла. Днес направих поредната стъпка към завоюването и. По случай пролетната ваканция завеждам дъщеря ми при баба и. Правя аз една обиколка на балкона и насреща ми чудна саксия с още по-чуден къдрав магданоз. Моментално решавам, че ще направя песто. Вземам ножичка, клъцвам няколко стръкчета и зад мен майка ми изпищява в потрес:"Какво правиш със сакъзчето?! Защо го режеш?!" Са-каквооо? Сакъзче. Цвете, което цъфтяло като мушкато. Честна дума, като къдрав магданоз изглеждаше. За една бройка да ги нагостя с него.  chef

# 7 081
  • при късмета
Леля ми ме праща в градината да извадя на детето пресни моркови. Знам как изглежда зеленото отгоре над земята на моркова и тръгвам на обиколка да търся. Намирам една ивица същото растение. Хващам един корен, дърпам, вадя, от долу няма морков, а корени  Shocked Решавам, че с този нещо е станало и смело хващам втори. Пак няма морков отдолу, а корени.
Добре, че леля излетя да ми каже, че й скубя току що покарали цветя и да ме упъти къде са морковите

# 7 082
Последните 2 муни сте точно за лафа: Гражданка и коза да не ти стъпват в градината  Mr. Green

Скици  Heart Eyes

# 7 083
  • Бургас
Е то от сакъзче до къдрав магданоз има огромна разлика.

И да се включа и аз.В неделя се сменя времето.В събота вечер преди да си легна си сменям часа на телефона.Ставам в неделя и сверявам всички часовници с моя телефон.Познайте дали не бях два часа напред.

Снощи дъщерята искаше палачинки за вечеря.Вадя палачинка,загребвам с черпака и изсипвам сместа вървху вече готовите палачинки.

# 7 084
Мислех, че само на мен се случва да правя муньовщини. Вчера докато прехвърлях по служебната поща от един IT специалист на друг  на разни файлове за обновяване сайта на фирмата, ми се наложи да напиша няколко пъти електронния адрес. Трябваше бързо да направя връзката, че човека бил с ограничено време. Докато въвеждам за пореден път звънна стационарният телефон и аз най прилежно трябва да вдигна и да поздравя с името на фирмата....Е хубаво поздравих, но защо произнесох:
 "................../тук не споменавам името на фирмата/ точка БГ, зравейте". Усетих се разбира се и така се изхилих в телефона, че жената отсреща се стъписа. Иначе добре се посмяхме после.

# 7 085
Днес потичвайки из Джъмбо нося разни работи в ръцете си. В един момент едно от тях пада(силиконови форми) и аз в тори момент правя поредната бърза крачка и като му набих един шут хвръкна на 30м. Децата наоколо умряха от смях  Mr. Green

# 7 086
  • UK
Преди няколко страници обсъждахте търсенето на телефона докато говорите по него... Последните няколко седмици бях без компютър и четях книги на телефона... Редовно ми се случваше да си седя, да си чета книга с телефона в едната ръка, гледайки право в него, и да започна да го търся с другата ръка и да се ядосвам, че не мога да го намеря. На вас поне не ви е бил пред очите. Simple Smile

# 7 087
  • Варна
Днес съборих един класьор от рафта, профуча на сантиметри от главата на шефа. Той вика "Абе знам, че ме мразиш, ама чак пък толкова" Mr. Green

# 7 088
Днес съборих един класьор от рафта, профуча на сантиметри от главата на шефа. Той вика "Абе знам, че ме мразиш, ама чак пък толкова" Mr. Green

Това пак е по-леко. Аз на един колега, който по-късно ми стана шеф, веднъж за малко да го ударя по главата с метална рулетка, като бях застанала на височина около 5 метра над главата му.

# 7 089
  • София
Ще си правя мързеливи (бързи) спагети (от пакетче). Всичко точно с подготовката. Решавам, че ще тествам с разни био семенца, слагам си и малко хималайска сол с босилек. Нагласям се - ще ги хапвам.
То хубаво, ама нещо са ми странни. Друг път не са били такива никакви. Почти съм ги приключила и гледам пред себе си пакетчетата с подправката и мазнината. Че аз не съм сложила най-важното  Joy Ама си ги изядох  Laughing

# 7 090
  • софия
Малиииииии ако знаЙти само къв плонж напраЙх днес в Икеа! Ресторанта!
Имам среща с мъжа ми и приятелско семейство там за обяд! Отивам, оглеждам всички хора по масите, мойте хора ги няма! Пък аз закъсняала с15 минути, там трябва да са, те са точни!
Ама не! Звъня на ММ , те тъкмо си поръчват, отивам , поръчвам и аз и се изстрелвам за табла. И защо да заобикалям железата за стройна опашка, ще мина под тях.... Голяяяяма грешка! Навръщане, промушвайки се, подметката ми се оказа с голямо сцепление към пода, но бързината ми с още- по голяма скорост.... Не е истина как драматично паднах по цялата си дължина и в крайна сметка забих, не нос, не уста а вежда в земята! !!! При това имам обица на веждата, болката беше още по -кофти!
Но най -кофтито беше трясъка на празната табла..... Точно така- цял етаж в мене гледа!!!! Добре че ние 4-мата избухнахме в смях( мм горкия се чудеше да се смее ли да плаче ли , но смеха надделя над притеснението)
За утеха след обяда похарчих 200 лв "да ми мине" Simple Smile

# 7 091
  • 1st floor
Вчера ми беше ден за плащане, първо минах през Изи пей (там като клиент ме намират с тел.номер), после се нареждам на друга каса, на която пък ми искат ЕГН и ако се усъмнят, че не плащам лично аз, искат и документ за самоличност. Та заставам аз самоуверено срещу гишето и тръгвам да си казвам ЕГН-то:
-Нула...  newsm78 ... нула...(тук изпадам в паника, че имам бяло петно в мозъка и по никакъв начин не мога да се сетя какви са личните ми данни и коя съм аз!) ...ми, не мога да се сетя натам как беше... Embarassed Embarassed Embarassed
Девойката зад гишето ме гледа така  Shocked, при което аз най-после се осъзнавам, че искам да направя някаква секретна комбинация от ЕГН и телефонен номер и избухвам в смях. Вече не само моята касиерка, а и от всички останали гишета ме гледат така  Shocked Shocked Shocked Shocked
-Добрееее, ясно е, че ЕГН-то ми не почва с нула. Нека пробвам пак...
Получи ми се от втория път. Даже не посмяха да ми искат лична карта, че не се знае какво щях да извадя от чантата. Laughing

# 7 092
  • София
-Нула...  newsm78 ... нула...(тук изпадам в паника, че имам бяло петно в мозъка и по никакъв начин не мога да се сетя какви са личните ми данни и коя съм аз!) ...ми, не мога да се сетя натам как беше... Embarassed Embarassed Embarassed
Млад клиент  Laughing

На мен ми беше адски трудно да науча и запомня ЕГНто на щерката. На сина ми пък знам само първите 6 цифри.
И колко съм ѝ обяснявала защо аджаба нейното ЕГН е с 0, а нишите с баща ѝ - не Simple Smile

# 7 093
  • Варна/Лондон
Това е нищо. При мен възрастта на дъщеря ми варира с + - една година , а за датата на раждане, при внезапно зададен въпрос, варира с дни. Родена е на 03.01, но и на 2 и на 7-ми (когато има имен ден) също...ако питат майка й. Laughing

# 7 094
  • Пловдив
Аз за това моята си я родих на другия ден след моя РД, него от бая години то помня, та не го забравям. Но с нейното ЕГН не ми се получава и това е. Даже не си спомням на започващите с 0 кое и как се променяше. Та просто го имам записано в телефона.

Общи условия

Активация на акаунт