Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е 5-дневната схема за захранване при плодолечение?
Какви са необходимите стъпки при използването на тези методи за отслабване?
Какво представлява плодолечението, предложено от д-р Емилова?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е 5-дневната схема за захранване при плодолечение?
-
Какви са необходимите стъпки при използването на тези методи за отслабване?
-
Какво представлява плодолечението, предложено от д-р Емилова?
Плодолечението, предложено от д-р Емилова, е метод за отслабване, който включва консумация на плодове и чай през определени интервали през деня. Схемата на плодолечението може да се изпълнява за 5, 10 или 20 дни. След това е важно да преминете към здравословно захранване и да избягвате преяждане, за да запазите резултатите от загубата на тегло. Гладуването не трябва да се извършва повече от веднъж или два пъти годишно. След прилагането на плодолечението, ако има още килограми за сваляне, може да се прави еднодневно гладуване с плодове и чай с мед веднъж седмично, както и по време на новолуние и пълнолуние за три дни.
-
Какви са схемите за захранване при плодолечението?
-
Какво представлява разтоварителният период според книгата на Лидия Ковачева?
... Доволна съм, никакъв глад, на праскови съм днес.
. Днес видях сметката на един грейпфрут за разнообразие. Все още не знам с какво ще продължа. Но чая е сигурен
. Поне по наблюдение при мен е така и мисля, че съм чела някъде. Веднага давам пример. Когато се започне такова плодово гладуване , първите дни по лицето избиват пъпки и след няколко дни лицето ти се избистря и става гладко като на бебе.
. Отдавам го и на това, че бях качила доста килограми и така капилярите се пукат по-лесно. Или аз поне така си го обяснявам
, но сега съм много стриктна и ще доведа започнатото до край.
Не знам какво да правя,само знам че качвам и нищо освен пижамите не ми става и от месеци живея в тях,а вече от 2 месеца сьм родила и нямам оправдание!Не се чувствам изобщо добре така!Вие как се мотивирате пьрвите седмици?
:
. Но от друга страна това е добре, тъкмо ще се прочистя
... Смешно ми е, щото два поредни дни си купувам сливи и така и не стигам до тях... Днес съм на каисийки и смокини, много яко... То не може само на диня, де... Довечера или утре сутрин ще видя какво ще каже кантарчето, надявам се да съм махнала още едно килце... Днес гледах на пазара боровинки, но ме достраша да карам цял ден на такова ситно нищо
. Успех от мен, и да знаете че ви наглеждам
!