Национална среща на Февруарчета 2008 през март - април 2009

• 23 688
  • 441
  •   1
Отговори
# 30
Хотел "Импулс" на Узана е страхотен.Има детски кът.Там сме ходили на ски.

И аз съм ходила там (Баща ми работеше в Импулс преди), обаче март/април е още сезон на ските, та не се знае за местата, ама ако се обади по рано, мисля че няма да има проблем!
Simple Smile

Hug

# 31
  • София
Здравейте на всички!
Много ми допадна идеята и гласувам с две ръце! Peace Гласувах принципно за Ягодите и втората дата, но като се замисля, и Боженци - Фенерите никак не е лошо, а защо не и първата дата? newsm78 Thinking Всъщност ще е прекрасно да се съберем! Hug

# 32
Момичета как е по-добре за вас - с една нощувка или две? Може би повечето може да си позволим само една нощувка, събота срещу неделя. А който има желание и възможности може да отиде още от петък.  Peace
Според мен,няма смисъл да пътуваме толкоз и да останем само за една вечер Rolling Eyes,та ние няма да можем да се видим за един ден Rolling Eyes,мойто предложение е да се нощува петък и събота,за да може в неделя да се пътува за обратно Thinking,но има още мноооого време до тогава.......това е само идея...

# 33
Здравейте, аз не пиша в темата, но видях страхотната идея.
според мен също няма смисъл да се пътува толкова много за една нощ, все пка сме с малки деца.
Но от друга гледна точка пък ще ни излезне много скъпо цялото удоволствие. Но все пак това е мое мнение.

# 34
Момичета аз принципно също натиснах Ягодите,защото съм чувала много добри отзиви-но съм" За" закъдето и да е.Но малко ме притеснява легловата база.Че то ние сме толкова много-и всички май минимум стая за 3-ма newsm78.И за датата-май втората е по-удачна откъм време.
Нямам търпение да се запознаем онлайн Hug

# 35
  • София
Ако таткото го пуснат, пишете и нас, няма значение КЪДЕ и КОГА! Където и да е, ще си изкараме страхотно!
Имам една идея. За ПОДАРЪЦИ! Може например всеки да купи подарък, най-добре играчка, ще  се разберем за каква сума. Слагаме ги в чувал  и на който каквото му се падне. Има вариант и да теглиме чоп кой на кого ще подарява. Какво ще кажете?

# 36
  • ВАРНА
Имам една идея. За ПОДАРЪЦИ! Може например всеки да купи подарък, най-добре играчка, ще  се разберем за каква сума. Слагаме ги в чувал  и на който каквото му се падне. Има вариант и да теглиме чоп кой на кого ще подарява. Какво ще кажете?

Хе-хе. Като едно време в училище  Laughing. Идеята не е лоша. Peace

# 37
  • София
Само че играчките/подаръците трябва да са унисекс, че не се знае кой на кого и така до последният момент. Ако правилно съм разбрала томболата ще е на място, че иначе как ще стане newsm78

# 38
Само че играчките/подаръците трябва да са унисекс, че не се знае кой на кого и така до последният момент. Ако правилно съм разбрала томболата ще е на място, че иначе как ще стане newsm78

А може да са някакви играчки, унисекс?

Hug

# 39
Може Party
Само трябва да си направим жребийй PeaceА ако се направи жребий,може и да не са унисекс,защото ще се знаекой ще получава подарък Peace

# 40
  • София
Може Party
Само трябва да си направим жребийй PeaceА ако се направи жребий,може и да не са унисекс,защото ще се знаекой ще получава подарък Peace

А, как предлагаш да направим жребии интерактивно, защото според мен няма как на живо преди да се видим, а пък там трябва да сме купили вече подаръците и не виждам начин newsm78

# 41
Може Party

А, как предлагаш да направим жребии интерактивно, защото според мен няма как на живо преди да се видим, а пък там трябва да сме купили вече подаръците и не виждам начин newsm78
newsm78
Незнам,давайте идеи Mr. Green
Но наистина е хубаво да се тегли на място,защото ако го направим от сега не е сигурно дали ще дойдат всички Rolling EyesЗатова идеята да се тегли жребий на място е добра,но тогава подаръците наистина трябва да са унисекс Peace

# 42
Мисля, че не е толкова трудно да се купят унисекс играчки, а и не само играчки. А иначе когато се установи точната бройка на присъстващите, ще знаем всички бебета по имена, може да направим списък, кой на кого ще подарява и така. Не знам точно как ще се изберат, но не ми се вижда голям проблем. Давайте да мислим за място и дата първо!:)

Hug

# 43
Играчките са лесна работа, само ще определим от колко лева да са и някой на място ще хваща и раздава наред, на който каквото се падне, какво толкова  Hug

# 44
Aз не съм гласувала още,но се записваме четирима Peace,няма значение мястото.

Общи условия

Активация на акаунт