Национална среща на Февруарчета 2008 през март - април 2009

• 23 693
  • 441
  •   1
Отговори
# 45
Момичета да разбирам ли че срещата е с целите семейства,нали?Не само ние и децата?!

# 46
Аз си мисля, че би трябвало да е с целите семейства.

Гласувах за 4-5 април и Ягодите, но аз лично бих предпочела срещата да е някъде май-юни месец и да е по-топло. Ако е юни, може да е и на Доспат, заради любителите рибари.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 21:21 от kokomania

# 47
Тогава може да е и на Доспат, заради любителите рибари.

Не е ли малко далечко... на Варненци и на всички от северна България ще им е далеч. Централна България е супер. Например Язовир Копринка до Казанлък е перфектно място за рибарите!

Hug

# 48
  • София
Момичета да разбирам ли че срещата е с целите семейства,нали?Не само ние и децата?!

Да, всички заедно. Peace Crazy Wink

# 49
Аз гласувах за Ягодите,но ако всички са за Фенерите,нема а са дърпам я!
Ох,той и моя е запален рибар,да не кажа и аз Blushтам някъде около Ягодите няма ли некой вир newsm78? Thinking
Но при всички случай където каже булшинството Peace

# 50
Alina, много си права. Нещо не се бях замислила за това  Embarassed
Аз лично не държа толкова на язовира. Просто на Доспат ми харесва много и реших, че можем да съчетаем едното с другото.
В такъв случай продължавам да съм за Ягодите, защото до колкото знам в с. Ягода има минерални извори и другото което ме накара да го избера е по-мекия климат. В случай, че ще ходим април месец, това би било от значение.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 09:31 от kokomania

# 51
Ства въпрос за 2 нощувки само,дори да е малко хладно ще оцелеем,все пак няма да е по-студено от сега Wink

# 52
Нека, мнението ми не звучи като претенции. Simple Smile Просто го споделям.
Иначе съм отворена за всякакви места.

В общата тема, Чара е написала доста важни неща, които е хубаво да имаме предвид, за да изкараме добре.
Аз лично не съм ходила в тези хотели, които сте споменали и затова не зная кой от тях би отговорил най-добре на тези изисквания.
Затова ще се съглася с избора на по-опитните. Simple Smile

# 53
  • София
  # За подаръците:
Играчките са лесна работа, само ще определим от колко лева да са и някой на място ще хваща и раздава наред, на който каквото се падне, какво толкова  Hug
И според мен това е по-удачният вариант, така броя на февруарчетата ще е = на броя на подаръците. Обаче се замислям за братчетата и сестричетата. Няма ли да им стане гадно, че за тях няма подарък?
  # За мястото: за мен няма значение, бих се радвала да е около водоем (мъжът ми не е рибар, но ми се ще да се зарази от другите Wink )
  # За списъкът: предлагам Алинка да го направи на първа страничка в тази тема. Ние ще бъдем трима (на 90%)

# 54

# За мястото: за мен няма значение, бих се радвала да е около водоем (мъжът ми не е рибар, но ми се ще да се зарази от другите Wink )
  # За списъкът: предлагам Алинка да го направи на първа страничка в тази тема. Ние ще бъдем трима (на 90%)

Ние също ще сме 3-ма на 90%
А ако искаш мъжът ти да зе зариби на риболов,го дай на мене,като види една жена колко много риби хваща,ще го хване яд и от яд,ще стане  рибар Laughing
Мене мъжо ме научи на риболов,оказа се че ученика наднима учителя,и сега не иска да ме взима за риба,щото ловя повече от него,а неговия улов драстино спадна Mr. Green
Апък на скаридите съм БОГ-по 5 наведнъж Laughingи това стана точно като забременях,явно и Стелка ще е рибарка Laughing
Малко се отклоних,ама като ми замирише на риба и Crazy

# 55
  • София

Играчките са лесна работа, само ще определим от колко лева да са и някой на място ще хваща и раздава наред, на който каквото се падне, какво толкова  Hug

И според мен това е по-удачният вариант, така броя на февруарчетата ще е = на броя на подаръците. Обаче се замислям за братчетата и сестричетата. Няма ли да им стане гадно, че за тях няма подарък?

Това ми беше първата мисъл- малките изобщо няма да разберат нищо от играчките, в смисъл дали ще им подарим нови или ще си им носим от вкъщи, но по-големите определено ще се повлият. И понеже ако се включат и те това много ще утежни организацията, защото са различни по възраст и пол, ако се приеме да има играчки за малките, аз ще купя една и за моето голямо дете, иначе много ще се разстрои, въпреки че има десет чувала с играчки, просто си го познавам Grinning

Ако правим списък с желаещите е хубаво да се отбелязват колко са възрастните и колко са децата, защото обикновено малките не заема място.
Ние сме 2 възрастни и 2 деца Grinning

# 56
Момичета, с удоволствие ще направя списък, но ние най-вероятно няма да дойдем.

(Ако някой иска да направи списък или не знам и аз как, аз ще го копирам в първото мнение на темата.)

Hug

# 57
И ние живот и здраве мислим да дойдем. Двама възрастни и едно дете.

Еления, и ние с мъжа ми сме умерено запалени рибари (че познавам и далеч по-запалени от нас), но откакто се е родила малката не сме ходили на риболов. Все си мисля, че да ни е спокойно трябва да вземем някой да я гледа, че ние като се заплеснем по плувките... а пък и като знам какви ми стават ръцете при всяка смяна на червейче или махане на риба от кукичката, няма да посмея да я пипна.

Другото което е , не си спомням от кога, но мисля че до юни е забранен риболова по язовирите, а и ако не е частен язовира, ще трябва и риболовен билет.

Ако всичко мине успешно с тази среща, може да си направим специална риболовна, а сега да се насладим на малкото време с всички малчугани Simple Smile Какво ще кажете?

# 58
Алинка защо?
За подаръците за големите деца, всеки родител ще вземе по нещо за каката/баткото, хем знае какво няма и на какво би се радвал, така че всичко ще е наред Peace
Ние вероятно ще сме четирима, не вярвам Тян да дойде, но пак ще говорим.

# 59
  • София
Я да пробвам едно списъче да спретна Grinning

kokomania-  2в+1д
elenia-          2в+1д
Cattt-            2в+1д
Мери-           2в+2д
tchara -         2в+2д
gotika80       2в+1д 
     тотал- 12в+6д     

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 16:20 от tchara

Общи условия