Национална среща на Февруарчета 2008 през март - април 2009

• 23 745
  • 441
  •   1
Отговори
# 60
  • София
newsm78 дали да не напишем и от колко легла имаме нужда.
Ние сме за спалня или 2 единични.
Алинка, защо така? Има още време дотогава. Ако има проблем, кажи да помагаме (ако е възможно)

# 61
  • София
Каттт, според мен броят на възрастните ще ни даде приблизително точна информация за броя на леглата/ местата , с които да разполага хотелът. Когато изберем хотел и оттам дадат данни с какво разполагат - двойни, единични, малки апартаменти, големи апартаменти, всеки ще си избере и  заяви. Сега ще е много обременяващо да включваме тази информация и да я обработваме- например ние може да запазим и двойна стая с две легла, двойна стая със спалня, може и апартамент, зависи от цените и от това какво е свободно( и дали не сме се скарали с мъжа ми и не искаме общо легло Mr. Green)

Понеже предполагам, че повечето ще искат двойни стаи, може да се наложи по- близки семейства да поделят голям апартамент.

# 62
  • София
....
 Все едно, аз съм ЗА, което избере мнозинството, а ние сме 3 броя.
....
3 броя за героя Mr. Green

# 63
Да, както разбрахте и ние сме в кюпа!

ЧАРовницата не ни е забравила, благодарим за което!

Аз нямам претенции за място и дата, мога само да изкажа мнение:
Според МЕН:
1. Би трябвало срещата да е през месец май или когато е по - топло вече - през месец март е по - голяма вероятността да има сняг и да е студено. Също така ако има сняг ще е по - трудно придвижването в Балкана /Стара планина/.
2. Трябва да има детски кът където дечицата могат да се търкалят, пълзят, борят, контактуват и т.н.
3а нищо друго не се сещам в момента.

За играчките - Всяко дете ще носи някаква унисекс играчка и така дори и да разиграеме томбола или каквото и да е - никой няма да остане без подарък.

Предполагам, че ще агитирам Миро да сме там за 2 нощувки - ще бъде по - яко. Ако трябва ще го накарам да излезе отпуска в петъка например.

По въпроса за финансите - разбира се, че ще се радвам, ако не се охарчим много, но както обичам да казвам - от доста време знаем за тая среща и все някак трябва да си направим сметка. Лично ние поспестяваме от известно време.

# 64
  • Пловдив
И аз имам огромно желание да дойдем.
Отсега обаче не мога да кажа дали ще дойда с мъжа ми (понеже вероятно ще е на работа)или със сестра ми.Има време до тогава.
Мястото няма значение,но и аз предпочитам да е по-топличко.Не само,че се пътува по-лесно,а и ще е по-комфортно Flutter

# 65
Имам голямо желание да дойдем и ние. Живот и здраве до тогава. 2 възрастни и 1 дете. , т.е спалня или двойка, тъй като за Деница си носим преносимото креватче.

# 66
  • София

kokomania  2в+1д
elenia-          2в+1д
Cattt-            2в+1д
Мери-           2в+2д
tchara -         2в+2д
gotika80       2в+1д 
denil              2в+1д
Mirkam           2в+1д
ephrossina    2в+1д

тотал- 18в+11д 

1. Би трябвало срещата да е през месец май или когато е по - топло вече .....
2. Трябва да има детски кът ....

Готи, първоначалната идея беше тази среща да е един голям рожден ден на февруарчета, но понеже имаме дечица, родени март, стигнахме до извода да е края на март или началото на април, за да са навършили всички годинка. На мен също ми допада повече идеята да е по- натам срещата май-юни, за да е по-топло, децата да играят навън, всички ще са  проходили и по-стабилни, няма да се търкалят много много по подовете...но ще е просто среща или пък рожден ден за година и пет месеца Mr. Green

Относно детския кът- виждала съм такива само по скъпите хотели- 4 и 5 звездни, но ползването и гледането на деца се заплаща и то не малко. Ако не съм права, опровергайте ме, и аз ще се радвам да има детски кът, но мисля, че няма да намерим такъв хотел, който да покрие и това и останалите ни изисквания. За тази цел ще ползваме ресторанта, фоайетата и коридорите. Ако си вземем по едно одеало и застелем едно фоайе ще се получи добро място за търкаляне и борене Grinning

На мен пък ми се върти друга идея. След известно време все по-рядко ще влизаме и пишем в темите, някои започват работа, стават по-ангажирани, поллучава се така, че влизат веднъж на няколко месеца.Ако помислим добре и изберем добър вариант за дати за среща и при добро желание на повечето от нас може да се опитаме да ги превърнем в традиционни срещи всяка година. Може би ще е доста интересно и за нас и за децата, а и така ако се знае кога е срещата може би по-дълго време ще запазим контактите си Grinning

# 67
И аз съм за май-юни, още повече ако срещата ни стане и традиция. Тогава и както казва Чара, децата ще са проходили.

А за детския кът, в Ягодите пише, че има. Аз и затова избрах този комплекс. Не съм ходила там и не знам какво са имали предвид, но предполагам, че най-малкото ще е обезопасено помещение с играчки.

Всъщност, обадих се да проверя. Детският кът е пързалки и люлки навън. Не е това, което съм си мислила. А и няма много стаи. АКо сме повече желаещите, май ще трябва към друг хотел или комплекс да се ориентираме.

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 12:57 от kokomania

# 68
Записвам се да следя темата.
Незнам дали ще дойдем,има голяма вероятност по това време мъжа ми да не е в БГ,така че засега не искам да се записвам.
Ако има свободни места и ако има как,идвам.Като чета че всички ще сте с мъже,не ми се ще да съм единствената самостоятелна единица  Crazy

# 69
Записвам се да следя темата.
Незнам дали ще дойдем,има голяма вероятност по това време мъжа ми да не е в БГ,така че засега не искам да се записвам.
Ако има свободни места и ако има как,идвам.Като чета че всички ще сте с мъже,не ми се ще да съм единствената самостоятелна единица  Crazy
Peace И при нас стоят така нещата, така че няма да се записвам а живот и здраве ще видим Hug

# 70
Такааааа....
и аз се надявам да дойда, но ако е на по-голяма надморска височина ще трябва да съм без половинката, затуй твърдо не мога да заявя нищо. Но ако идваме ще сме или 2в + 2д или 1в + 2 д.

# 71
Чара, ако този хотел, за който си писала е идеален за подобни срещи, защо да не го включим и него в списъка за избор? Все пак е проверен и е нямало разочаровани. Може да дадеш някой линк.

А като гледам май доста са за дата през май-юни. Дали да не направим ново гласуване с предложение и за този период?

# 72
И аз съм за провереното (Тонзос) лятото  Peace
Искам още да кажа, че при нас желанието е голямо, но идването ни ще зависи от финансите в момента. Хубаво ще е да видим на колко ще се вържат разходите грубо, за да може аз, и други ограничени финансово, да си направим сметката.  Simple Smile Все пак си е път, нощувки, храна, подаръци, и някой лев настрана трябва да има, на път се тръгва все пак, а ние рядко имаме резерви  Embarassed

# 73
Както често се случва, май и този хотел са го развалили :
http://74.125.77.132/search?q=cache:HmRiybWd61oJ:for.journey.bg/ … mp;cd=1&gl=bg

Ако някой има повече информация, да свирка

# 74
Айде и аз да се разпиша,че май отдавна не съм го правила тук.
Чара ние сме в категория : 2в+2д Grinning
Момичета аз съм ЗА,да е всяка година.И наистина през лятото е по-добре и от още няколко гледни точки.Не е за пренебрегване факта,че тогава се носи по-малко багаж а и в планината все пак си е по-студено и през лятото.Пък и така няма да се ядосваме ако стаите имат проблем с отоплението-нали има газова криза Mr. Green
Като прочетох за Тонзос ми стана криво.Не съм го виждала хотела,но е гадно като се разваля нещо хубаво.
Мога да проверя и за хотели тук в нашия Карандил.Местността е чудесна,Природен резерват.Хотелите и хижите не са лукс,но са чисти и хубави.Въздуха е чудесен има много поляни ,но няма кой знае какво друго от гледна тока на забавления /ако някои мами държат на заведения де/.А от финансова гледна точка мисля,че няма да  е никак скъпо.А и повечето хотели и хижи тук си имат и външни барбекюта които всеки може да си ползва.

Общи условия

Активация на акаунт