Национална среща на Февруарчета 2008 през март - април 2009

• 23 748
  • 441
  •   1
Отговори
# 75
Нас ни пишете 2 възрастни + 2 деца.
Само дано сме здрави и мъжа ми да не е на работа и на 100% сме там.За мястото и времето сме без претенции Peace

# 76
Касче, ако имаш някакво предложение, пускай линк и ние да умуваме за плюсове и минуси.

# 77
И аз съм за ежегодна среща!
Чара, добре си обяснила за детския кът, по-добре да постелен одеала - който иска да се търкаля....
И аз знам, че първоначалната идея е била рожден ден за всички, и дори много ми се иска възможно най-скоро да се съберем, и ми е все едно, просто изказах вариант.
Ако зависи от мен - тръгваме ей сега дори и на - 10 градуса!
Съжалявам, че са развалили хотел Тонзус, и аз си падам, по вече проверените работи!
Следя с интерес темата!

# 78
Момичета пишете ни и нас 2в+1Гого.
Искам обаче да знам къде ще бъдем и колко ще струва че да се приготвим навреме. Аз нямам претенции къде ще изберете. Важното е да се видим.

# 79
Засега пишете и мен в списъка - 2в и 2д. Стаята може да е тройка, защото за Габи носим сгъваемо легло. Само да сме здрави дотогава чук-чук Laughing
Много ми хареса идеята на Чара, това да го превърнем в малък ритуал всяка година....така ще ни е по-интересно  и на нас и на децата след време.
Имам едно предложение за място  www.hotel-yaev.com  Супер атрактивни цени....двойна стая е само 45лв, ако желаете закуска (+5лв)  Изглежда много добре поддържано и чисто. Намира се в с.Соколица на 7км. от Карлово.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 14:05 от мирка ив.

# 80
На мен ми хареса. И съм ЗА този хотел.
Прочетох и само хубави мнения за него. Единственият по-негативен коментар беше, че басейнът е в градината и не е ограден, та постоянно трябва да се следят децата да не влязат там с дрехите.

Но като гледах снимките , мисля че ще е екстра за една среща през май-юли. Има 20 стаи. Като гледам за сега колко е слаба активността, може и да се съберем всички желаещи. Simple Smile

Ние трябва да се замислим и за нещо друго. Местата в хубавите хотели няма да ни чакат да умуваме дълго. Трябва да си направим резервации по-рано, особено ако ще искаме да запазим толкова много стаи. Затова че трябва да решим кога ще ходим и да си набележим дата, до която да се направят последните заявки. От там нататък , естествено има риск да си загубим капарото, ако не можем да отидем или някой да иска да се присъедини, а да няма места. Но няма как...

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 14:41 от kokomania

# 81
Леееле,момичета много съм застреляна #2gunfire Чак сега виждам темата,а и явно съм изпуснала в темичките ни да се обсъжда-голяма съм блейка!
Много ми се идва и на мен,но много е възможно да дойда сама с Борис.И ако се получи така,не съм на 100% сигурна.
Но иначе гласувах за 4-5 април,въпреки че се пада Великден тогава.Но иначе най-вероятно на 28 март ще се отработва някой от почивните дни по Великден,а аз се очертава да почна работа през Февруари.

# 82
И на мен много ми хареса тоя Янев хотел,ама си мисля,че има много като Зузу Wink Hug,и 20 стаи няма да ни стигнат newsm78
Иначе е супер и като цени,и като визия/поне от сайта им де/,и като местоположение.

# 83
И на мен ми харесва хотела предложен от Мирка Peace
Красиво изглежда а и цените също ме блажнят.Ако искате някой да се обади и да пита кога най-късно можем да капарираме за 4-5 април например,за да си имаме на предвид кога да събираме парички newsm78.
Аз пък нали съм от курортен град и пазарлъка ми е в кръвта,може да питаме,дали ще има отстъпки за по-големи групи като нашите Sunglasses
Съдя по-нас,като ни наемат повече хора вилата правим отстъпки Wink

# 84
  • София
И аз съм За хотел Яев!
мирка ив., ти била ли си наживо там?
Дали наистина е толкова хубаво, колкото изглежда?!

# 85
И на мен ми хареса това хотелче  Peace
Ако изберете него,ние с Ева може да дойдем двете,но без преспиване,все пак Карлово
е близо до Пловдив.Таткото няма да го има,а на мен не ми се остава сама с детето.

# 86
Кат - аз лично не съм ходила там, но ми го препоръчаха познати. Останали са много доволни.
Еления, аз мисля, че при всички положения ще ни направят отстъпки, особено ако ангажираме цялата база Peace Досега колко се събрахме....Чара, май ти водеше списък на записалите се.
Че то времето си върви и докато се усетим може и да няма места Wink

# 87
Здравейте и от мен,
искам да изложа своя план за по-добра организация на националната среща. Предлагам следното:

1. Тъй като забелязвам, че все по-често се прокрадват идеи за среща през май-юни, нека да направим ново гласуване, което да се проведе от 1.02 - 08.02 . Анкетата ще съдържа 4 месеца, съответно - март, април, май, юни. При избора на месец, най-добре е да се вземе под внимание не дали ще е близо до рожденните дати на децата ни, а кога ще е най-удобно да пътуваме, да има минимален риск от вируси, най-подходящо за игри и забавления на чист въздух и т.н.

2. За който месец има най-много гласове, той ще продължи за следващата анкета, която да се проведе от 9.02 - 15.02. Тогава ще се избира уикенд от месеца.

3. След като мине и това гласуване, предлагам да започнем с предложенията на хотели. Този етап предлагам да продължи една или две седмици, в зависимост от месеца, който сме избрали. Аз лично много харесах предложението на Мирка, но нека дадем възможност и други да се разпишат, за да имаме избор. Освен идеите , които нахвърли Таня (Чара), според мен е хубаво пред хотела да има хубава поляна, кът за децата, да е безопасен за тях. Ще е добре ако може да предоставите информация за необходимото капаро и в какъв срок е необходимо да се направи резервацията. Другото което е, предлагам хотела да не е голям. Колкото и да ми се иска, аз лично не мога да повярвам, че на първата среща ще се съберем много семейства. Затова нека капаро да дадат предимно тези, които имат желание да дойдат и за които подобна сума няма да е удар по семейния бюджет. А като наближи датата, предполагам ще има отказали се, на чието място могат да дойдат други.
И не на последно място, хубаво е предлагащите хотел да са били там или техни познати да са им го препоръчали.

4. И четвъртата анкета вече е избор на хотел. Този етап ще продължи една седмица. Много ми се искаше във форума да има анкета, при която всеки гласуващ да може да класира изброените хотели чрез оценяване. И накрая те да се подреждат в зависимост от събраните точки, но за сега ще си използваме добрия стар метод. Всеки може да гласува само за един хотел.

Това е за сега от мен. Всеки който има други предложения и забележки, ако може да ги напише до 1.02 и да започваме да действаме Simple Smile

# 88
Кокомания,всичко това,което си написала е много хубаво,логично и организаторско,но аз лично,вече съм се настроила за април(нали това е водещата дата)и като гледам,след предложението на Мирка,всички са дали положителна оценка за хотела,и доколкото разбирам имат интерес за там.
Незнам,дали ме разбра какво исках да кажа...Настроила съм се за Април....май,юни има празници,затопля се хората предприемат гостувания,пътувания, и.т.н....

# 89
Както виждам, няма други коментари, значи всички са на мнението на Еления. Simple Smile
Това означава, че няма нужда от сложни схеми, а изборът си е направен за април и хотел Яев. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт