Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 7

• 43 233
  • 423
  •   1
Отговори
# 330
*Mademoiselle* това което си дала не е сайт, а Power Point презентация.

За това и трябва да се даде първо Save.  Peace

Да, права си, не го съобразих  Embarassed

# 331
  • София
Момичета, дайте идея какво да си правя с косата. В един момент установих, че скалпът ми е много зле. Имам сърбежи, пърхут или нещо подобно - скалпът ми се бели целия! Много е неприятно. Като че ли това ми стана от шампоана тониция на Рене фуртере. Но сега го смених с хед енд шолдърса на мъжа ми, пробвах и едни други шампоани за чувствителен скалп (не помня имената, защото бяха тестери от чужбина на някаква екологична и скъпа марка).
Чудя се дали да не си купя на Керастас шампоанът против пърхут, но се опасявам, че пък косата ми ще загуби обем от него...

# 332
  • Belgium
P-r-o-l-e-t  шампоанът на Клоран за чувствителен скалп с божур е много добър  Peace

Обем обаче с него няма да постигнеш.

# 333
Prolet, и аз съм в същото положение Cry Ходих и на дерматолог, защото не се траеше вече. Според нея това е реакция от силните проф. шампоани, които ползвам. Съдържали доста агресивни и силни съставки и пенители, които косата ми не понася. Препоръча ми Node fluid  - Bioderma и Elution - Ducray. Взех си ги и двата и сега ги редувам. Меки са, за ежедневна употреба. Положението вече се подобрява, явно ще преустановя употребата на проф.шампоани и маски. А проблема се задълбочи от Витамино колор на Лореал проф.

# 334
  • Paris
Mademoiselle, мерси за инфото, полезно ми беше.

# 335
Mademoiselle, мерси за инфото, полезно ми беше.
А с коя програма го отвори файла,защото моят нещо не се отваря?Сейвнах го,но после не ми го отваря! Peace

# 336
  • Paris
Power Point  Peace

# 337
Искам да попитам някой дали знае от къде мога да си взема термичния цимент на Kerastase ? От София съм.

# 338
Искам да попитам някой дали знае от къде мога да си взема термичния цимент на Kerastase ? От София съм.

От салоните, които предлагат Керастаз. Ако ти е удобно, провери в "Кало" на ул."Дамян Груев"15 или на "Витошка"№12. В ЦУМ също има такъв салон  Peace

# 339

От салоните, които предлагат Керастаз. Ако ти е удобно, провери в "Кало" на ул."Дамян Груев"15 или на "Витошка"№12. В ЦУМ също има такъв салон  Peace
Мерси много. Simple Smile

# 340
Някой използвал ли е професионалните серии на Семи де лино , иналиански били  newsm78

# 341
  • София
Някой използвал ли е професионалните серии на Семи де лино , иналиански били  newsm78

Това не са ли боите на Алфапарф ?

# 342
  • Плевен
Здравейте момичета,
някои от вас преди четох че ползва на DUCRAY шампоана, този за изтощена коса.Ще ви помоля ако може да ми препишете състава на шампоана.Мерси предварително Hug

# 343
Търся отзиви за новата серия на LOREAL PROFESIONAL Volume expand за супер обем.http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=125 

# 344

Общи условия

Активация на акаунт