Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 7

• 43 242
  • 423
  •   1
Отговори
# 315
  • Paris
аХ`Не!, ползвала съм и двете серии докато бях с черна коса, доволна бях и от двете. Ако искаш повече подхранване вземи си Абсолюта, а като ти свърши си вземи Лис-а. Peace

# 316
  • Belgium
Момичета някакви отзиви за шампоаните на Рене Фюртерер?  Thinking

И по точно за този шампоан за обем:

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 17:28 от Лу

# 317

Този шампоан го ползвах  преди около 5 месеца + една маска уж за обем. Лично на моята слаба, финна и на кичури коса не понесе този шампоан, не ми подейства повдигащо.Консистенцията му е доста водниста.

# 318
Много Моля, някой да ми каже как се използва стъклената ампула на Керастаз- цимента.
След или преди измиване с шампоан и колко време да стоя?

# 319
  • Belgium
icyangel благодаря за мнението  Peace

Не ми звучи обнадеждаващо, но вече го купих и ще го пробвам.

Дано не е чак толкова зле на моята коса  Thinking

# 320
Много Моля, някой да ми каже как се използва стъклената ампула на Керастаз- цимента.
След или преди измиване с шампоан и колко време да стоя?

si-si, след измиване се слага на леко подсушена с кърпа коса и се оставя за около 5 мин., но може и малко повече, в зависимост от това до каква степен е изтощена косата ти. Лично аз съм стояла около 15-20 мин. /Това по съвет на фризьор/. Хубаво е също докато си с нея да направиш затопляне, увий косата с фолио и топла кърпа, казват, че така съставките по-добре проникват в косъма и ефекта е по-голям /това също ми го казаха в салона/  Peace

# 321
*Mademoiselle* , много, много ти Благодаря !!!
Страшно изчерпателен отговор ! smile3525

# 322
  • София
Момичета, някакви отзиви за шампоана Ейдж Денсифорс :

# 323
Момичета,търся отзиви за тези два продукта. Hug
Серум за блясък за сухи и изтощени коси Сюблимшайн 125 мл.
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=350

и
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=101&products_id=560

Чудя се дали последния е удачно да се използва преди преса. Thinking

# 324

точно за този нищо не мога да кажа, но аз съм много доволна от серията за суха и изтощена коса - шампоан, балсам, маска с карите, както и от серум концентрата за лесно разресване

# 325
  • Paris
Мелиса, пише "термичен", което предполага защита от топлината, но според мен е по-добре за преса да ползваш млякото в черната тубичка.
Купувал ли си е някой боя от Златна рибка? Оксидантът отделно ли се поръчва и плаща? Колко мл е боята?

# 326
Купувал ли си е някой боя от Златна рибка? Оксидантът отделно ли се поръчва и плаща? Колко мл е боята?

jaklins, редовно поръчвам боя от Златна рибка. Като количество е 50 мл., пращат оксидант към нея в едно малко шишенце и той си влиза в цената, само трябва при поръчката да запишеш какъв % искаш да бъде. С едно уточнение - на шишенцата нищо не е отбелязано, няма никакъв етикет, явно в тях отсипват от големите разфасовки, но въпреки това аз предпочетох и си взех бутилка от 1 л.Peace

# 327
  • Paris
Супер! А за цветовете как се ориентираш? Или си виждала каталога наживо?

# 328
Супер! А за цветовете как се ориентираш? Или си виждала каталога наживо?

Ами първия път експериментирах честно казано, а и като блондинка с дълъг стаж  Mr. Green съм пробвала доста бои и вече сравнително добре се ориентирам по номер и наименование. Не, че има гаранция какво точно ще се получи, при всяка марка боите са си различни, а и се нанасят на различни коси. За сериите бои на L'Oreal professionnel и по-специално Majiblond много полезно инфо получих от едно файлче, идеално обяснено е кои номера са най-силно изсветляващи, кои най-добре неутрализират жълтите оттенъци и т.н. Ето го файлчето, но трябва първо да му се даде Save, а не Open, при мен поне директно не се отваря:

www.tomorrowsparties.co.uk/How%20to%20do%20it/Presentations/Comp … eal%20Colours.pps

# 329
  • Belgium
*Mademoiselle* това което си дала не е сайт, а Power Point презентация.

За това и трябва да се даде първо Save.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт