Отговори
# 285
Здрасти мамчета Hug

Честити нови нещица и глезотийки на всички мами. Hug

Ванилия радвам се ,че татито вече е по-добре.Дано продължава в същия дух Hug

Роси оправяй се и ти миличка. Hug

Честити ходещи крачета на престрашилите се да се пуснат дечица Hug
за друго май не се сещам в моментаnewsm78

Първо да се извиня ,че вече изобщо не съм редовна(ама аз и никога не съм била от най-пишещите де).Нямам време и силички вечер.Много ми се спи напоследък.Ама за всичко са виновни Таш и Мариана.То не беше обиколки не бе чудо.Тоя център за нищо го нямаме.Не че ми е зле де.А пък Таш направо не знам как смята след такива разходки.
Такаааааа при нас нема много нови неща.Марианка вече добре ви е информирала ,че и Тончо ей така взе,че се пусна без много да му мисли.Ама това му беше вървенето.Сеаг като го сложа на пода вкъщи и крачетата му са като локумче и веднага започва да пълзи.Но аз не бързам много да започва да ходи.Аз дори обувки за прохождане не съм му купила още.Смятам да се научи първо да се научи да ходи що годе добре у дома и тогава навън.Когато си реши тогава да се учи.Негова си работа Mr. Green Пък и мама по-късно ще я боли кръст.Иначе е станал голяма лигичка.Така се глезка милия.Преди не се гушкаше така.Иска само на ръце.

Днес с Марианка ни заваля в парка и отидохме вкъщи.Хем да не се мокрим,хем децата да си поиграят,хем да и отпочинат малко крачетата от новите обуща,че милата едва ходеше вече.И Антон и Дара каква игра му дръпнаха само.Малееее.Беше много забавно.И се смяха,и реваха,и се събаряха,и се гониха.А пък мамите пийнахме биричка докато дяцата се занимават.Таш, много изпусна.ама нищо другия пътМай зимата ще се виждаме по къщята.Аз винаги приемам гости заповядайте!!! Mr. GreenПък и кой бяга от това да му гледат детето Mr. Green

Много се радвам ,че има привърженички на идеята за общ детски рожден ден без деца.В интерес на истината си мислех,че никой няма да се навие и ще ми кажете "Абе ти луда ли си? Как без децата?newsm78"Ама в крайна сметка може да се оментим с Троишката.

Друго не  се сещам за сега.По-късничко ако се докопам до компчИто ще иам и втора серия.
Обичам ви мами!Чао засега Hug

# 286
Пфууу! Писна ми от този компютър  #2gunfire
Тъкмо си написах поста и той взе, че заби  #2gunfire
Та накратко да ви кажа как днес едни т*** санитарки в хирургията ме ядосаха, разтрепераха от яд, че и чак ме разплакаха  Rolling Eyes Така гадно ми стана, ама сега няма да разправям с подробности. Важното е , че докторът чу за какво става въпрос и много се ядоса, та ги и свика на мъмреж  Crossing Arms Аааа, ми така, де. Аз съм се разбрала с доктора, че ще отида само на инжекция и на преглед, а те: "Къде ти е пижамата? Къде ти е пижамата? Сега трябва гола да те вкарам вътре! Няма да ти дам закуската, като си с дрехи. .........  #Cussing out Пфууу, аман от простотия и от низкостоящи лица, които тъпчейки невинни хора, избиват комплексите си  #Cussing out Ама си го получиха накрая  Crossing Arms

Публикувам да не спре пак  Crossing Arms

Та в крайна сметка днес се самоизписах от болницата  Rolling Eyes
Хукнах да се спасявам сама, че то там всеки си върши задълженията, поставени му от някъде по-горе, обаче никой не ти казва кое , защо ти прави, какви са резултатите, каква е предполагаемата диагноза,..., нищо  Shocked Добре, че шпионирайки видях, че левкоцитите са ми покачени на 15,2 , иначе нищо нямаше да знам.
Както и да е.
Тръгнах си от болницата и веднага на ехограф. Обяснявам му как е започнало всичко, как съм стигнала до болницата, какво са ми правили там, а той ми казва, че въобще е нямало смисъл да ме снимат с рентген  Shocked И защо ме облъчваха тогава?  ooooh! Викам ми те и с ехограф ме гледаха, ама не където трябва  ooooh! Всичко друго ми прегледа докторицата, само не и болното място  newsm78 Ужас бе! Следят си там клиничната пътека ли се казва и това е .

Както и да е. Всички видове карантийки са ми добре. Прати ме пак да си направя изследвания на левкоцити - 5,4   Party Отдъхнах си и...ми дойде Crazy Можете ли да си представите!? Набутаха ме със сума антибиотици и болкоуспокояващи, заради един цикъл  ooooh!
Е, докторът каза, че може и наистина да е имало възпалителен процес, който е бил овладян, обаче аз вече тотално се обърках  Rolling Eyes

Без значение  Stop Важното е, че все пак съм добре. Не, че не продължава да ме боли, но нали левкоцитите са ми в норма, спокойна съм  Crazy

Обещавам , че утре сутринта с кафенцето ще ви изчета  Hug

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 20:48 от Роси_

# 287
Хайде мадами,новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=330482.new#new

Общи условия

Активация на акаунт