Честити нови нещица и глезотийки на всички мами.

Ванилия радвам се ,че татито вече е по-добре.Дано продължава в същия дух

Роси оправяй се и ти миличка.

Честити ходещи крачета на престрашилите се да се пуснат дечица

за друго май не се сещам в момента

Първо да се извиня ,че вече изобщо не съм редовна(ама аз и никога не съм била от най-пишещите де).Нямам време и силички вечер.Много ми се спи напоследък.Ама за всичко са виновни Таш и Мариана.То не беше обиколки не бе чудо.Тоя център за нищо го нямаме.Не че ми е зле де.А пък Таш направо не знам как смята след такива разходки.
Такаааааа при нас нема много нови неща.Марианка вече добре ви е информирала ,че и Тончо ей така взе,че се пусна без много да му мисли.Ама това му беше вървенето.Сеаг като го сложа на пода вкъщи и крачетата му са като локумче и веднага започва да пълзи.Но аз не бързам много да започва да ходи.Аз дори обувки за прохождане не съм му купила още.Смятам да се научи първо да се научи да ходи що годе добре у дома и тогава навън.Когато си реши тогава да се учи.Негова си работа
Днес с Марианка ни заваля в парка и отидохме вкъщи.Хем да не се мокрим,хем децата да си поиграят,хем да и отпочинат малко крачетата от новите обуща,че милата едва ходеше вече.И Антон и Дара каква игра му дръпнаха само.Малееее.Беше много забавно.И се смяха,и реваха,и се събаряха,и се гониха.А пък мамите пийнахме биричка докато дяцата се занимават.Таш, много изпусна.ама нищо другия пътМай зимата ще се виждаме по къщята.Аз винаги приемам гости заповядайте!!!
Много се радвам ,че има привърженички на идеята за общ детски рожден ден без деца.В интерес на истината си мислех,че никой няма да се навие и ще ми кажете "Абе ти луда ли си? Как без децата?
"Ама в крайна сметка може да се оментим с Троишката.Друго не се сещам за сега.По-късничко ако се докопам до компчИто ще иам и втора серия.
Обичам ви мами!Чао засега

Аааа, ми така, де. Аз съм се разбрала с доктора, че ще отида само на инжекция и на преглед, а те: "Къде ти е пижамата? Къде ти е пижамата? Сега трябва гола да те вкарам вътре! Няма да ти дам закуската, като си с дрехи. .........
Пфууу, аман от простотия и от низкостоящи лица, които тъпчейки невинни хора, избиват комплексите си
Викам ми те и с ехограф ме гледаха, ама не където трябва
Отдъхнах си и...ми дойде
Можете ли да си представите!? Набутаха ме със сума антибиотици и болкоуспокояващи, заради един цикъл
Важното е, че все пак съм добре. Не, че не продължава да ме боли, но нали левкоцитите са ми в норма, спокойна съм