При нас нещата не вървят на добре.Вчера лекарят настояваше да влезнем в болница,отказах,но сега се чувствам като лоша майка.Ако до довечера няма подобрение,утре сутрин най-вероятно ще отидем в болницата,колкото и да не ми се иска.
Благодаря на всички ви за пожеланията за здраве и бързо оправяне на Ангел,имам нужда от тях,че съм ужасно притеснена!
Дианче,мисля ,че ти ме беше питала какъв антибиотик са ни изписали,та да се възползвам от мнението ти ,ако си го ползвала,а и други мами,ако знаят и имат впечатление от него да се включат-антибиотикът е Зинат(пише,че е широкоспектърен,но като чета листовката все ми се струва,че е по-скоро за инфекции на дихателните пътища,отколкото за чревни инфекции и повръщане,надявам се само,че лекарите си знаят работата и АБ да помогне)
За сега приключвам с писането,че имам да пера огромно количество дрехи ,чаршафи,одеала,които пострадаха от повръщането и наакването.
Дано Ангелчо днес се чувства по-добре и не ви се налага да постъпвате в болница 
Браво и на Иви, че се справя с неразположението си
Не си лоша мама
Няма такова понятие за едно дете. Може би напрежението у дома се пренася и върху детето. Не знам 

А за работата и малкото време с Ивче - ще свикнеш и ще видиш как тези 2 часа ще те крепят цял ден и ще си ги прекарвате заедно пълноценно 

Секретите от нослето са започнали да се сгъстяват, което на мен ми се струва добре - значи може би е на оправяне
Целувки на малкото Ангелче
Тези, които харесахме ги нямаха в наличност и чакаме до сега доставка
... Поне си имах оправдание да не готвя
Стискайте палци днес да направя една баница на нова печка