Скоро с палави крачета ще заприпкат НОЕМВРИЙСКИТЕ хлапета

• 17 017
  • 290
  •   2
Отговори
# 285
Към края на темата да се включа,като ви пожелая хубава,спокойна и усмихната семейна неделя,само здрави дечица!

При нас нещата не вървят на добре.Вчера лекарят настояваше да влезнем в болница,отказах,но сега се чувствам като лоша майка.Ако до довечера няма подобрение,утре сутрин най-вероятно ще отидем в болницата,колкото и да не ми се иска.

Благодаря на всички ви за пожеланията за здраве и бързо оправяне на Ангел,имам нужда от тях,че съм ужасно притеснена!

Дианче,мисля ,че ти ме беше питала какъв антибиотик са ни изписали,та да се възползвам от мнението ти ,ако си го ползвала,а и други мами,ако знаят и имат впечатление от него да се включат-антибиотикът е Зинат(пише,че е широкоспектърен,но като чета листовката все ми се струва,че е по-скоро за инфекции на дихателните пътища,отколкото за чревни инфекции и повръщане,надявам се само,че лекарите си знаят работата и АБ да помогне)

За сега приключвам с писането,че имам да пера огромно количество дрехи ,чаршафи,одеала,които пострадаха от повръщането и наакването.

# 286
Добро утро!

Бакси, много съжалявам, че нещата при вас не се развиват в по-добра насока  Tired Дано Ангелчо днес се чувства по-добре и не ви се налага да постъпвате в болница  Praynig

Весе
, хайде и Стела да се размине само със сополки  Praynig Като те чета и чак ми става гузно да не би да разболяхме Стеличка на срещата, а  Tired

Сладурче, браво , отличничке  Hug Браво и на Иви, че се справя с неразположението си  Heart Eyes Не си лоша мама  Naughty Няма такова понятие за едно дете. Може би напрежението у дома се пренася и върху детето. Не знам  Thinking

Цеце, невроятно красиво е  Heart Eyes И аз да попитам кой ще има честта да се възползва от тази красота?

Аз днес сигурно ще заминавам със Сашо към София  Tired Ще ходя пак при Артур  Mr. Green, че тази болка с неясен произход ме побърква. Ще подлудя всички вкъщи  Tired, а на скенер мога да отида едва след месец пак. Дано се окаже, че по-скоро имам нужда от психотерапевт  Tired Всъщност не знам кое е по-малкото зло, но околните забелязват, че от притеснение чак започвам да се тикосвам. Айде, че не е хич за форумЪТ.

Хубав ден и здрави и усмихнати дечица  Heart Eyes

# 287
  • София
Добро утро и от мен,

Днес успях да поспя до 10 - мъжо взе децата в хола и ме оставиха- нахранил ги и си играли. Събудих се от виковете на каката, на която от известно време никой не може да угоди и за голямо мое съжаление си изяжда по някой шамар доста често  Sad Cry Sad
Сега Стефан спи, а мъжо и Таня отидоха да купуват някакви дъски, ама бях доста сънена и въобще не ми стана ясно за какво пък са им  newsm78
Свеки и тя звънна,че ще дойде по някое време- хич не обичам такива уговорки - стой сега и ме чакай, пък аз ще дойда  Twisted Evil
Стефан да ви кажа гледа кака си и пищи по същия начин  Shocked Rolling Eyes кофти работа - от малък ще го научи как да се инати. Дори като го оставя в кошарата да отида до тоалетна и той напук си събува панталоните и ги хвърля навън  Mr. Green
При нас е весело, леко граничещо с откачане ама да видя до кога ще издържа  Crazy Crazy Crazy

Бакси, дано при вас се подобрят нещата и не се наложи в болница да влизате, стискам палци Praynig Hug
Сладурка, браво  Simple Smile А за работата и малкото време с Ивче - ще свикнеш и ще видиш как тези 2 часа ще те крепят цял ден и ще си ги прекарвате заедно пълноценно  Heart Eyes
Ей това време няма стопляне, на 4 октомври съм поръчала 25 градуса та да видим  Mr. Green иначе на гостите вместо торта ще давам палта Mr. Green

Леле Цеци, разкошно е това- размечтах се -и бездруго ми се ходи много на сватба  Wink

А,забравих да ви кажа, че сложих голямото столче за колатаза Стефан и той вчера си умря от кеф- ама не може да събере усмивката и само наднича да види кака му как стои и той веднага се обляга назад Simple Smile - кошницата ще я ползвам само ако с такси ходим до някъде вече.

Хм, тази от ДК не ми е дала 9, а 8 заверени купона - аз рано се усещам-в петък няма да взимаме, ама карай  - то и бездруго беше настанала една суматоха като ги взимах...
Хайде, желая ви приятен ден   bouquet

# 288
  • Хасково
Добър да е денят ви маминки!!!
Моя компютър, явно се е взел в ръце  Twisted Evil Усещате ли колко съм активна тези дни Mr. Green
Стела снощи си спа много добре, буди се само веднъж - това не се е случвало от седмици  Party Секретите от нослето са започнали да се сгъстяват, което на мен ми се струва добре - значи може би е на оправяне Laughing Ама сега хърка ужасно, но не идва от гърдичките, а си е от нослето...
Баксиса стискам палци да се разминете с влизането в болница  fingerscrossed Целувки на малкото Ангелче  Heart Eyes
Росииии, недей така миличка, не се е разболяла от срещата ни Стела. Сигурна съм, че е от къпането на студено (не включих климатика да се затопли миналата вечер преди да я изкъпя  Embarassed) и тя взе че се изпишка докато я завивах в кърпата, което не се е случвало от новородена  Embarassed
Днес чакам да ни доставят от Техномаркет хладилника и печката, които купихме преди 2!!! седмици  ooooh! Тези, които харесахме ги нямаха в наличност и чакаме до сега доставка  #Cussing out... Поне си имах оправдание да не готвя  Mr. Green Старата печка е на свеки и може да е от Балканската война, и едно свестно ядене не можеше да направи  Close Стискайте палци днес да направя една баница на нова печка Laughing
Хайде оставям ви за сега!!! Лек и сокоен ден от нас   bouquet

# 289
Привет! Simple Smile

Ние пак имахме тежка вечер. Tired Вече съм 99% сигурна, че диването не спи заради многото впечатления - обикновено сме си само двамата по цял ден, а у свекърите - хем различна обстановка, хем много хора. Явно е превъзбуден, новата серия неспане удивително съвпада с ежедневните ми разходки до там. Вчера мъжът ми пробва да качва стълби, но успя едва 7. Явно няма да се прибере поне още 1 седмица. Confused

Сладурка, не сме виновни ние, че при свекитата и други хора, децата са по-послушни. Съвсем нормално е. Ние сме денонощно с тях и няма начин да не сме поне леко изнервени, а децата са като попивателна. Освен това не само ги гледаме и си играем с тях, а се опитваме да свършим и домашната работа. А когато някой дойде да ги гледа само им се радва, спокоен е и дори пискането не го дразни, играят си, а не се опитва междувременно да изчисти, сготви и изглади. ooooh! Затова и децата са по-спокойни при други хора.
Това гладене ми е най-големия проблем, все се завира под дъската за гладене или се оптива да се изправи на нея и  така няма начин да гладя спокойно. А напоследък като заспи, се опитвам и аз да поспя, макар да не става. Вчера и днес по 2 часа се въртя следобяд в опити да заспя и нищо - сънят ми тотално се е разбил вече.

Рони от 2 дни свири на пиано Laughing, никак не е зле. Първо мислех, че зълва ми се разсвирва, но не - нашият синковец бил. hahaha
Освен това отговори правилно на въпрос. Свекърва ми го питала нещо на унгарски и той отговорил "Нем тудом!" /Не знам!/ - много правилно - на унгарски го питат, на унгарски отговаря, а това вече се води изречение. Wink Ние с мъжа ми не го чухме, защото си правехме кафе, но зълва ми също потвърди казаното, така че, ще им вярваме. Grinning

Цеце, и аз като Жу бих искала да попитам кои са младоженците, които ще седнат на тая разкошна маса? Wink

Весе, честити ви придобивки! Grinning

БаксиHug за Ангелчо! Измъчи се милото.

Сладурке, браво за изпита, все така да е!

Катюша, благодаря за кафенцето, добре ми дойде! Много бодро звучиш! Peace

Хубав неделен ден ви желая! Heart Eyes

# 290

Общи условия

Активация на акаунт