Скоро с палави крачета ще заприпкат НОЕМВРИЙСКИТЕ хлапета

• 17 017
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Няма ми нищо  Rolling Eyes Док. каза, че гинекологично съм напълно здрава. Взе ми цитонамазка, но ще бъде готова едва по-следващата седмица  Rolling Eyes И с'я к'во, Таш, май всичко ще излезне на нервна почва  Crazy Стягай се, душицо, съпрузите ни с основание май ще ни набедят в истеризъм  hahaha Пък за чорапките все още се надявам, че някой ще се обади с предложение  Laughing

М, да. Да казвам ли пак, че съм ви прочела, но нямам време да се разпиша подобаващо  Embarassed Дано утре сутринта успея, въпреки че ще тръгваме рано . Сашо ще бере дини за последно. Опитва се да ме замъкне и мен към София, ама в този студ... Sick

А и за последно да кажа, че имам нов монитор, обаче старият си беше по-добър  Sick Само дето този е 20 инча, а онзи беше само 15. Ама много бледа тази бг-мамма, бе. Уж контраста му е 8000:1 пък...Ай , карай  Stop Ще свикна, де ще ходя.

# 256
Ето това се казва, добрър завършек на деня и на седмицата!

Свеки звъни в 18,30 и вика:
 - "А къде сте, дъра-бъра...навън ли сте,а АМ имате ли във вас, айде стягай се, че тази вечер ще взимам Никси а ти да починеш"
 - а аз сигурно  Grinning Mr. Green ей такава усмивка съм извадила, набегом още докато говорихме и го забутах към тях , дрехи, млека и бум в колата и с мръсна газ, в 19,40 се приземихме, а сега вечерях и си лапам парченце по парченце шоколад Милка, няма да казвам с какво Simple Smile
ИИИИ то много аРно така бе, самосиндикално се настаних на голямата спалня,че съм сама без мъжо, утре дежури и си идва,ама чак вторник ще си го изпращам.
Попишете,че да си имам малко маТриал за вечерта.
Роси - е ако кажаш още нещо,че те боли.... ще знаем, че лъжеш или се преструваш !А ма ха, нищо ти няма!!!Хайде молАм ти се, келеш с тебе...  Party Laughing
Таалито - ква е тази криза,кажи душата да ти олекне, пак ли Слави нещо, аа не .той е добър сигурна съм.А дечкото мрънка, знааам и в нас е същото,с изключение на тази вечер, ще си отдъхна и наспя... Sick Peace Rolling Eyes Mr. Green
Ели - стискай ,стискай палци - ще има резултат,Сигурна съм аз.... Абе незнам на кой ще съм съседка, аз ак знаех до сега да съм разтръбила на целия свят, сега още документите не сме подали камо ли за апартамент и район и квартал, незнам   Simple Smile

# 257
                                                      Добър вечер!
Вечерта за мен не е добра,та ще ви се пооплача малко,че сърцето ми се е свило.
Преди 4дена излезнаха резултатите на Ангел за алергия към кравия белтък и соя,зарадвах се,защото са отрицателни,разтройството му беше спряло,даже ми се струваше ,че и малко грамчета е качил,тъй като видимо беше поотслабнал покрай разтройството,(за което никой не разбра от какво е,а има предположения,че е от зъбки,които обаче никакви ги няма) И,хоп,днес разтройството отново започна,че даже и се закашля,закиха и хайде на лекар,според който Ангел е пипнал вирусче,което отново възвръща разтройството,а и зачервено гърло имал.Изписа ни антибиотик.Дадох антибиотика,след това изпи АМ,изправи се и повърна абсолютно всичко на фонтан,и той и аз се уплашихме.Сега спинка,но на мен ми е много кофти,че е зле и,че трябва да го тровя с атибиотик.Утре предиобед отново сме на лекар,за да видим дали ще остане този антибиотик или друг и защо е повърнал.
Стиснете по едни палци за късмет!Да не говорим,че преди 3 дена колата ни се развали и направихме сериозен ремонт,в който вложихме почти всичките си пари ,които са ни за "черни дни", а днес се развали пералнята.Естествено майсторът можел да дойде най-рано във вторник ,а до тогава да са ми здрави ръцете.
За скандалите-имали сме 1-2 такива пред Ангел,но е силно казано скандал,по скоро тихи спорове,мъжът ми не е по спорове и скандали(ако остане на мен сигурно ще имаме често такива,но той не допуска)

Четох всичко,което сте писали,мислих си какво ще ви напиша,но ми е толкова притеснено,че всичко ми излетя от главата,затова :Спокойна вечер,здрави дечица със здрав сън!

# 258
baksisa stiskam palci Praynig fingerscrossed To i Iv4e mai e sys sy6tiq virus Confused 4eta vi momi4eta,no zaradi bukvi4kite ne pi6a,4e sigurno e my4enie taka da me 4etete.

# 259
  • София
Бакши, поне не е алергия към белтъка  Hug.А защо не опиташ народна медицина, майка ми твърди, че 100 % разстройство на бебе се лекува с листа от мушмула /така ли се пише мушмула  newsm78/.Преди време Александър имаше неизяснено разстройство месец и половина, но тя късно ни донесе листата и не успяхме да пробваме.Доки имаше съмнения, че е реакция от ваксината, при вас разбра ли се поне как започна?В момента още не са опадали, може да се прави чай и със зелени листенца.Ако решиш да проваш и не намираш, ще ти изпратя.Хайде, стискаме всички палци на му минава на малкото ти Ангелче, че се измъчихте  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Галакси, с мръсна газ го закара, а- голям лаф  hahaha Joy, хайде, почини си хубаво, че да посрещнеш утре милото хубава и свежа  4470

Сладурка, ти кога се връщаш, аз бях разбрала, че си за един ден само  Rolling Eyes

# 260
  • София
Здравейте!

На този компютър няма кирилица и пиша в един сайт, където си превеждам думите на кирилица. Бе, дълга и широка, ама ината си не го пускам.Често ще срещате шантаво написани думи, но толкова успqвам да се справq с превода. За повече нqма да ми стигне цqлата нощ.

Аз съм измръзнала, в апартамента на свеки е клинч, а това ще бъде моят дом още 2 дена.

До преди малко нямаше ток и приспивах Митко романтично - на свещи.

Митко прави много странни движения с пръстите. "чупи" ги в странни позиции. Освен това си стяга врата, разкривqBа си устата, стяга мускулите на ръцете в изпънато състояние и започва да вибрира(от стягането на мускулите). Ако го гледам какво прави, повтаря маймунджолъка си по няколко пъти.

Да ви се похваля с моя психически стабилен мъж, взе си психото днес. Софиянци, вардаааааа, Коце пак излиза на пътя!

Като си говорим за ремонти, нашия няма да спре скоро. Месец може би ще мине, а и повече. А комшиите строят 2 етажа над покрива + разширяване настрани. Ако вейне по-силен ветрец, ойде ни блокчето.

Сладур, снаха ми нали е от Кърджали, та знам какви са заплатите там и как се намира работа. От тази гледна точка София е екстра, ама инча е мръсно, шумно, претъпкано, изнервено, непоносимо за шофьори и не е за малки деца. Ние сме в спокойно кварталче след околовръстното и е малко по-различно. Да ти пусна на лични ценичките на апартаментчетата, а? Нали на скоро правихме търговийка, та малко съм в час. На далаверка са апартаментите "на зелено", но трябва да си проверите строителя, че може да останете на тротоара, ако се окаже мошеник, като този срещу нашия блок.
Муцунакис, аз съм мамата, която се бори с памперсите. Но не мога да улавям акането, защото това става рано сутрин и на мен ми се спи. Виж, пишкането го хващам почти целия ден, освен ако не е решил Митко да стачкува и отказва да се сгъне в поза. И за тоалетна използвам мивката. Памперс слагам нощем, на път и нагости. Вкъщи и при моите родители детето е без пелена.
Какво те притеснява теб? Колко често пишка малкото?
 Аз имам познат от Костенец. Казваме му чичо Васко. Живее близо до линията и до гарата. Има вила на Чаира. Там се запознахме с моето съпружеско тяло.
Да си довърша мисълта 3a памперсите. Както са се изказвали лекари "против" гърнето, така има и "за". Аз съм "против" насилственото слагане на гърне, но съм "за" естествената бебешка хигиена. И както каза Снимката, на детето няма да му пука дали майка му му е свалила памперса на 3 месеца или 3 годни, но на мен много ми пука за портфейла ми, за моите принципи относно наводняването на пазара с некоректна реклама и такива разни. Но понеже сме се събрали тук да си хоратиме кой, какво, що, а не да си "намекваме", аз спокойно си пиша за моите методи, спокойно и чета за методите на другите. Имам намерение и занапред да споделям как вървят при нас нещата.
Биберона не съм имала за цел да го махам, но Седмица-две преди да избие първия зъб на Митко той сам го отказа. Не го ще и това ти е. Сега съм завързана за него докато заспи, защото трябва да дъвче мен. Баща си няма как.
ПростоАз, не ми се философства(макар, че умея да споря за неща, от които и хабер си нямам), но q забележи дали се задавя детето или просто се покашлq, сякаш нещо му се е лепнало на гърлото. Защото Митко много често(почти постоянно) се покашляше като старец, но спря. Свекървата вика, чe просто се е научил да издава тоя звук и си го усъвършенства чрез практика.
ЗА подаръците на децата съм съгласна. Кое заведение остава да ни приюти? Аз имам едно-две предложения за в краен случай. Но наистина съвсем краен, защото не са най-евтини.
Чорапогащник аз купих на Митко и му стои много добре. Оказа се, че сегашните нямат нищо общо с тези, които аз съм носила като малка - неудобни, груби, стегнати. Сегашните са мекички, разпъват се, но не са развлачени.
Гале, идва ми аз да нагушкам Никито, като разправяш как висял.
Tака е. Първо искаме зъбки да имат децата, а после ги пъдим, като почнат нощните ревове. Заповядай на село. Никой няма да подлудиш, че тук хора има през километър. Ама си вземи вода в едно шише, че сме на режим
Маиriанче, да те успокоя, че аз от третия път си взех изпита. То това не топли, ама да ти споделя все пак.
Зъбките не ги мия, защото не съм се замисляла по въпроса.
Дневния сън на Митко е когато той реши, но това става веднъж преди обяд и веднъж след обяд, ако не се случи нещо, което да развали спокойствието на всекидневието.
Вечер ляга да спи когато реши, но това винаги се случва най-рано седем и нещо и най-късно в девет.
Роси, има, имаааа! Ама не гнило. И на майка ми така и диагностицираха разни кисти, миоми и след много молитви всичко изчезна. А преди 30 години и казали, че nяма да може да има деца, пък тя три таман родила.Артурчо ми изглеждаше гнил, защото професията му е да диагностицира, пък той те лекува. А и не знам с какво.
Креми, бе пляскане по дупето не е като шамар по бузата. Ела на село. Поле широко, къща на три етажа, магарета, крави, кучета, котки... всичко е като на село.
Мей, викаш че лафове пиша, да понамаля диалекта освен.
 Тая идиотка майката на първолачето е пълна гъска! На собственото си дете такива гнусотии да говори!
Жу, ако сериозно говориш, че ще си взимаш помощница, пиши как вървят заплатите там, че аз като почна работа(след една година де) не съм сигурна, че ще мога да се справя с всичко.
Тиана,питай Коце дали "най-накраq" съм се сетила за вас. Той е на друго мнение
Бакши, неприятна работа!  Той и Митко имаше разстройство, ама от круша. Аз знам, че дренките правят чудеса.

# 261
  • София
Здравейте, премръзнали, поизнервени, но все така чудесни мами!

Консултацията днес показа тегло 7700 /+300/ и ръст 77 /+1/. Глист и половина, но здраве да е. педи каза, че сме в таблицата, па макар и в долния край.  bowuu

Скреч Вилкомен! Не се стягай за шамара, нали не е било нарочно. Аз знам как боли подобно ухапване и е, меко казано, нечовешка болка. Спонтанно си реагирала без да се замисляш. Иначе съм възможно най- върл противник на пошляпване и попляскване. Ако видите някоя да се кара с хора биещи си децата навън да знаете, че вероятно това съм аз. За ЕБХ мога да кажа само Евала! Това е най- доброто, но аз нямам мотивация.

m.a.y За общия Рд- ще дойда, разбира се, ако не ми мине котка път.
Такива майки и бащи като тази в градинката има колкото щеш. Най- лесно е да си избиваш комплексите и нервите върху някой беззащитен, който може само да търпи. После се чудят защо детето е станало еди какво си след като "са му осигурили всичко" и е от толкова добро семейство.

talyyy Грасияс за комплиментите. Зодията ми е дева и съвсем скоро ставам на 32  Embarassed.

baksisa Дано по- скоро се оправи детенцето. Стискам палци Praynig

Галакси Е това е свекърва, да знаеш, обзема ме завист и благородна и откровено неблагородна. Бравос и да си починеш добре, че и на теб доста ти се събира самичка с дете по цяла седмица.

Отчетох се като за нощна смяна и сега се оттеглям с чувство за изпълнен дълг.
Утре ви искам всички  /майки, деца и татковци/ здрави, бодри и щастливи! Да не повтарям, всички без изключение!  bouquet

# 262
Добро утро!

Стискам палци на Ивчето и на Ангелчо скоро да се оттърват от неразположенията си и техните мами да се успокоят  Praynig
Лилия също дриска от доста време насам , но аз май съм недостатъчно загрижена мама  Embarassed и не обръщам вече внимание. Само, че при нас дрискането е само веднъж. Т.е сутрин като я нахраня, ака почти нормално и веднага след това следва подрискване. Започвам да и правя разни бъркочи за стягане на коремчето, като оризова каша, лечебна хумана, плодово пюре от шипка, ябълка, банан,... и следващото акане пак е нормално  newsm78 Затова много много не си го слагам на сърце  Embarassed Скоро имаше и сополки и зачервено гърло, но пак нищо, освен панадолче не и дадох. А и педи не ни изписва нищо, защото знае, че много трудно, само в краееен случай , давам АБ

Държа да си кажа, че и аз съм от крещящите мами  Embarassed Е, не налагам детето си с бутилка от минерална вода, нито пък го обиждам, но след няколко нормални повиквания:"Христо, Христо, Христо,...!" следва "Христоооооооооооооооооооо!", защото иначе няма кой да ме чуе  Rolling Eyes Той също ми е от много трудните деца, но при нас проблемът е от друго естество  Rolling Eyes Сончето знае за какво става въпрос, тъй като и напълних главата с нащето положение вкъщи при последната ни среща  Embarassed Само да кажа на онези от вас, които нямат свекита около себе си и най-вече около децата им, че са късметлии  Peace, колкото и да не им се вярва. Това е много дълга и изключително тежка тема за мен, така че няма повече да я коментирам  Peace

Аааа, Само за снимка, ето заюо си такава сладкодумка  Heart Eyes До ден днешен не съм срещнала дева, която да не говори много   Grinning

Скреч, човекът е учил 10 години, не само за ирисолог  Peace А е и факт, че не само на мен са се учудвали, че СЪМ имала дискова херния, а сега нямам. Айде аз нямам снимка за сравнение, само поставени диагнози, но други хора имат. Абе какво значение има? Аз се чувствам отлично след процедурите при него и не плащам данък обществено мнение. Когато си направя снимка и на тилната херния, ще си говорим пак  Hug Все пак там ми е напълно доказана  Peace
Харесва ми колко открито заявяваш, че си шамаросала Миташки Peace Онзи ден бях свидетел на една случка. Едно 3 годишно момиченце правеше панаир на майка си на панаира  Laughing Тя го замъкна настрани между спрели на паркинга коли и там го шамароса хубаво  Twisted Evil Комплексарка такава  #Cussing out Защо нямаше смелостта да го напляска пред хората, а? Значи осъзнава, че не е правилно, щом се скри от погледите на другите, но въпреки това го направи. Айде няма нужда повече да коментирам.

Хубав ден, мами! Нямам повече време  Rolling Eyes

# 263
Добро утро !
Момичета - благодаря ви за отговорите...питам,понеже Най се дави постоянно.Понякога дори без да има нещо в устата и аз си мисля дори,че го прави нарочно,защото е усетила,че като се закашля и аз тичам да видя какво става ...и така иска да ми привлече вниманието.
Галенце - радвам се,че бебчето на приятелката ти се е оправило!
Тиха Вода - сигурна съм,че ще се оправиш,въпреки,че наистина множко ти се е събрало!
За почивката - много съм навита и за подаръци и т.н,но моля ви някой да ми разясни каква точно е уговорката,защото някъде го изпуснах м/у редовете Sad
Тели - не сме се съмнявали,че можеш всичко Simple Smile Аз не изпадам чак в амок,но пък и аз... дрънкам на мъжо да ми купи шевна машина ... Не че ще се справя с такива сложности като теб,но пък бих могла да опитам с ... някой комплект с чаршафки Simple Smile
Мадхен ...това наистина ми звучи доста рано пускане на ясла. Не съм се замисляала...защото Ная няма мераци да ходи,те нали изискваха да ходи?
Жуто,аз и на момиченцето слагам чорапогащник Simple Smile
Роска - честит комп! и наистина чудесни новини!
Канлеска Ная от месец и половина спи по 2ч и половина следобед,ляга си около 20ч,а четка и паста за зъби съм и купила,но още не съм и мила зъбките.Не знам как ще стане,а и ме е страх малко от това,че ще гълта пастата,колкото и да е детска.
Биси - хвала и оот мен за бременилските дрехи!!!
Скреч не мога Sad в прродата ми е да си филосовствам,дори понякога да съм под прикритието на някой вековен дъб Simple Smile Ами не бре...задавя си се палето
За скандалите - от време на време се изпускмае пред детето и то веднага разбира какво става Sad избягваме. Не крещя много,рядко се изпускам за разлика от НАя! Тя крещи като за световно. Току - виж ме научила и мен

# 264
  • София
Бакшиша, много ми е неприятно да прочета, че не се оправяте  Confused Какъв АБ ви изписаха? Дано помогне  Praynig

Сладурче, пиши, бре душа  Hug Горе в дясно (където е начало, меню, търсене, календар и т.н.) има едно бутонче EN, от което може да си сменяш на БГ  Hug Как е Ивче с днешна дата?

Галакси, имаш си свеки мечта  Grinning Браво на жената! Хубаво да си починеш Simple Smile

Скреч
и Павката така чупи пръсти  Laughing При нас обяснението е, че пеем песничката за ръчичките...и си мисля, че имитира миенето, а покрай миенето се заиграва и ги задърпва  Laughing

Много се кефя какъв е контактен. Снощи бяхме на гости и направо ме забрави това дете. Като щъкна из апартамента, все едно си е у дома  Laughing Стоя при децата и само ги преследваше лазейки. Simple Smile
И стигам до извода, че децата по рождение си имат някакъв характер . Любака от бебе плачеше от всеки и от всичко. Не искаше да го закачат по улицата, бягаше от децата...коренна разлика. А пък ако някой го докоснеше или вдигнеше...писъци, рев. Тогава се опитваха да ме убедят, че видиш ли не съм го водела сред хората. А точно Любака беше по цял ден в компании от майки и деца, за разлика от Павката, който го извеждам по-малко и често сме сами. А Павката от бебе е много ведър, засмян и приветлив. Е, не чак като Наско на Сончето, но все пак Wink  Снощи всеки си го вдигаше и гушкаше, а той умираше от кеф и интерес Simple Smile

Лек ден, мацки, тук е слънчево, дано е така целият ден  Hug

# 265
Бакшиша, дано се оправите скоро!  Peace

Таш, успех с майка ти!  Party Ние днес изпратихме моята и честно да си кажа ми олекна. По-добре на ясла отколкото тя да гледа Лена  Tired В понеделник идва свеки. Тя поне се оправя добре с детето, а и вкусни манджи готви  Mr. Green

Мъжо сложи масата отивам да хапна. Лек и спорен ден. И НИКАКВИ БОЛЕСТИ  Hug

# 266
Момичета, „най-после”, верно! Да, ама не! От как ви се похвалих онази вечер за зъбчето е една денонощна въртележка у нас, безсънни нощи, мрънкане рееев ужас  Confused . Явно все още си пробива път зъбчето и се мъчи детето. Офф дано скоро избие на цяло!

Еййй СЕМ и хубавият аватар!   love001

Ахххх лелеее, Сонче! Какво сладурче е Насето   Heart Eyes Да го нацелуваш хубаво. Честито за първите му успешни самостоятелни крачки. От тук натам, само напреди на горе  newsm10

Таш, аз го подстригвах, да. Не беше много мирен, но беше на сигурно в обятията на баща си, който го занимаваше с GSM докато аз с се подвизавах с машинката. Сега съм замислила пак едно такова деяние, но мисля да стане малко преди РД-то.

b]... докато се облечем и натъкмим сух и по плътно облечен,че спи на отворено още
Гале, как така бе душицо...Аз даже вече и печката пускам за малко вечер!

!момичета, пак не можах да ви изчета до края. Това е 5-ти но вече успешен път в който се опитвам да публикувам без компа да ми врътне номер  Angry

...и още нещо ми се иска да споделя с вас  cry , но ще си го задържа още малко в мен. не ми се иска да ви занимавам с моите свекървенски истории и ...

# 267
  • Варна
Привет мамчета  Hug

Скоро не съм се разписвала, ама организационни проблеми ме тресат. И вися в един друг форум -- на пътешественика  Mr. Green Нашата Турция се размина - нямало места за полетите от Варна  Shocked Та съм на вълна Тунис  Grinning Чакам Дита да ес върне и сподели.
А трябва в момента багаж да приготвям. Че нали утре ще кръщаваме дечковци. Ама са ме зарязали сама, детето спи и няма как да ес кача на нашия етаж да свърша работата #Cussing out А след 2 часа ще искат да тръгваме.

Иначе сме добре. Изключая, че Влади не му се седи в количката и врещи като диво прасе. Е и от вреве на време сладко си бърбори - бабите се разтапят като го чуят  Flutter

Много ми е жал за Ангелчо на Бакшиша. Надявах се вече да се е пооправил, а ти да си си починала.

Нямам време да во отразявам поименно. Съпреживявам с вас всичко което пишете и мислено ви отговарям, но уви - пръстчетата ми не са толкова експедитивни.
Желая ви весело изкарване повече слънце на празничните дни.

# 268
  • Хасково
Здравейте мамчета!!! Hug
Влизам на бързичко, че Стела е с ужасна хрема и е голямо мрънкалце  Sad Снощи милата не можа да спи от тези гадни сополи Sick ние с баща й също  Crazy
Но дано поне прилича на мен в боледуването,  Praynig(пу-пу няма друди оплаквания), аз карам грипове и настинки само с хрема, не вдигам Т .
Моля се и Ангелчо на Баксиса да е съвсем скоро по- добре. Praynig

Снощи на кръщенката всички дечица бяха болнички, ужасни кашлици се чуваха, бащи и майки търчаха със сиропи...Луда работа... Да отминават вече тези вируси  #Cussing out
Отивам да лягам пир нея, че довечера съм сама със хремавата Стела и сигурно пак ще будуваме #Crazy
Желая ви лек ден и се присъединявам към пожеланието на Медхен НИКАКВИ БОЛЕСТИ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 269
Привет - къХ,кЪх, къх на всички болести от нашите деца и домове, слънчево настроение и много усмивки ви пожелавам.
Аз съм повече от доволна от нощното си спане, дълбоко заспах в 22и малко и 8,30 ококорена се чудя защо не съм ставала, а аз съм без бебе Simple Smile, ама кой да с есети, отивам и гледам празно леглото, абе луда работа...
Съвсем арна рабУтата, завъртях се в банята, 10 мин/което е адски много/, после закуски ,кафета, иииХаааааа  Joy
Излезнахме с майка ми, накупихме на Ники доста бодита с дълък ръкав,е ми те 8 лв бе, б*** бодита и чудото, ама са мн красиви.
Свеки му купила плътно яке и ватирани панталонки за 10 лв/всичкото/,отворили един магазин много евтин, явно са китайски или нам си кви стоки,ама това е много сполучливо и наистина топли....,сега ще ги изпера и да са готови за зимата.
Вие почивайте,дано няма оплакванки и недоволни хора,аз чакам мъжо и ще се разхождаме пак.
Много се смях пак със Скреч, тази жена имам чувството че я познавам...сега или в друг живот, знае ли човек....
Изчела съм ви и май,май няма какво да добавям, произнесла съм се по повечето теми,да не се мяркам много , много и аз сега...
Радвам се че от другата седмица започват блудкавите: Биг Брадър 4, Денсинг старс, Сървайвър и т.н, обичам да си запълвам времето с подобни сладки истории, а ако не ме кефи не ги гледам бе, ама да има теми за разговор, този и онзи какви са, тая как говори и т.н, знаете, женски клюки Simple Smile
Хайде че се олях доста....

Общи условия

Активация на акаунт