Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са промените в списъка на първа страница на форума?
Какви са препоръките за бременност при многоплодна и триплодна бременност?
Какви са препоръките за бременност при установена бактериална инфекция на урината?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са промените в списъка на първа страница на форума?
-
Какви са препоръките за бременност при многоплодна и триплодна бременност?
При многоплодна бременност е изключително важно да се следват редовни прегледи и да се посещава лекар, тъй като това е от съществено значение за здравето на бебетата. Проблеми като изтичане на околоплодна течност и инфекции могат да възникнат, така че трябва да се внимава и наблюдава внимателно. Препоръките за бременност с триплодна бременност включват проследяване на отоците, хидратиране с достатъчно вода, избягване на солени и кисели храни, намаляване на консумацията на месо, използване на компресионни чорапи и наблюдение на кръвното налягане и нивата на албумин в урината.
-
Какви са препоръките за бременност при установена бактериална инфекция на урината?
При установена бактериална инфекция на урината по време на бременност е изключително важно незабавно да се лекува, тъй като ако не се лекува, съществува риск от предаване към бебето по време на раждането. В случай на раждане чрез цезарово сечение рискът от предаване намалява, но все пак е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Какви са препоръките за бременност при ниско тегло?
-
Какви са препоръките за упражнения и йога по време на бременност?
. Бих искала да те предупредя, че Марков има навика да плаши доста пациентите, аз не спах след прегледа две нощи, докато не разказах на две мои приятелки били при него и се оказа, че и на тях е казал буквално същото. Колко е опасна многоплодната бременност(те са с едноплодни), дано да имаш късмет, дано да изкараш до 28 седмица, късно идваш, боже колко много хапчета ти се събират. Разказа ми за две проблемни раждания на тризнаци, за които славаБогу знаех предварително и не ме удари като гръм от ясно небе. За довиждане ме попита дали си давам сметка, че това ми е последния влак. Абсолютно ненужно грубо. Можеби защото си позволих да се усъмня, че е задължително да се роди в Майчин Дом. Иначе несъмнено е добър професионалист, добра техника, кожени мебели