Къде спортуват нашите деца?

• 259 179
  • 2 058
  •   2
Отговори
# 915
  • Sofia
 Вата, Пусни линк Grinning

# 916
  • София
Ето го линка, в който е файлът с информацията Simple Smile
http://www.youthsport.bg/cgi-bin/s.cgi?lang=bg&blind=&ac … =pg&id=page16

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 16:15 от мързеланка

# 917
http://www.sc-maxima.com/

Моята дъщеря и нейните приятели ще са тук юли месец. Организират го в нашето училище, което за мен си е сериозно предимство, няма да ни се налага да губим време в път.

Специално спортната занималня стартира тази година, но миналата година децата бяха на лагер, който беше организиран от същия спортен клуб през август. Няма по - доволни деца. Върнаха се мускулести и пълни с емоции. Според мен доста добре бяха балансирали времето за спорт, игра и т.н.

Та се надявам и занималнята да ни хареса.

# 918
Привет на всички мами! Сигурно знаете за програмата на " Спорт за децата в свободното време", която осигурява спортни занимания за деца в ученическа възраст. Миналата година моите деца по тази програма ходиха безплатно на плуване на басейна на ЦСКА. За тази година има възможност за повече видове спорт и на доста места.На страницата на МФВС има списък на всички занимания за различните градове, дати, място на провеждане. Общо взето иформацията е доста подробна и най-важното е, че има занимания през ваканцията. Ние тази година освен плуване, сме си харесали футбол и бейзбол.

А тук вс тренировки ли са безплатни? А ако не, то каква е разликата от обикновените тренировки?

# 919
  • sofia
Само аз ли не откривам нищо конкретно в сайта на МФВС Twisted EvilНа нито един линк няма подробности Rolling Eyes

# 920
  • София
Само аз ли не откривам нищо конкретно в сайта на МФВС Twisted EvilНа нито един линк няма подробности Rolling Eyes
Дала съм линка по-нагоре на същата страница.

# 921
  • sofia
Аз явно съм недоскиф и се извинявам Twisted Evil
Намерих го,първия документ Peace

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 14:10 от lavender

# 922

Или аз не виждам или няма информация за София лятна ваканция.
Първата таблица е за през учебната година, а във втората има само зимна ваканция.

Търся информация за плуване някъде в Бъкстон или Лозенец.

Намерих го - за плуването има програма научи се да плуваш:

http://www.youthsport.bg/cgi-bin/s.cgi?act=pg&id=page20

Първия линк. Виждам, че За София са одобрени следните плувни комплекси:

пл. басейн 56-то СОУ "К. Иречек"
пл. басейни - 140-то СОУ; 97-мо СОУ; ТУ
пл. басейни - ПГТЕ "Хенри Форд", 123-то СОУ "Стефан Стамболов"
пл. комплекс "Спартак"
пл. база на НСА "Мадара"
покрит пл. басейн "Диана"
пл. басейн СК "Академика"
СК "Академика"
мин. басейн гр. Долна баня

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 15:13 от Stryper

# 923
Безплатно ли е плуването сега в тези басейни и как става и за колко годишни.Въобще какво представлява програмата?Моля някой да ми обясни.
И Втория ми въпрос е свързан с БОЙНО ИЗКУСТВО дза момичета...кое е подходящо и от колко годишна възраст.Ако някой може да ми препоръча нещо вече изпитано,проверено и т.н. ще съм благодарна!

# 924
И Втория ми въпрос е свързан с БОЙНО ИЗКУСТВО дза момичета...кое е подходящо и от колко годишна възраст.Ако някой може да ми препоръча нещо вече изпитано,проверено и т.н. ще съм благодарна!

В кой район живееш?
Моята дъщеря тренира карате в училище. Започна на около 4,6 години. Не знам дали е подходящо, но на нея й харесва много. Водя я вече година и половина /от октомври 2008 г., всъщност/. Хем тренират сериозно, хем ги мотивират, хем не прекаляват.
Мисля, че в повечето училища има подобни екстри и не е задължително да учиш в училището.
Не знам как са другите клубове, но от нашия съм доволна.

# 925
Привет на всички! Заниманията по програмата Спорт в свободното време са безплатни. Инфо има на страницата на МФВС, отдел СПОРТ, избирате от падащото меню ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ Физическо възпитание и спорт в свободното време, после Програма Спорт в свободното време, 2010г. и в първия файл " Информация за одобрените проекти....." ще намерите  информация за място и време на провеждане, телефони за контакти и т.н. За София има над 20 варианта. Доколкото знам заниманията би трябвало да са безплатни, поне така е обявено в самата програма :
ІІІ. ОСНОВНА ЦЕЛ
Създаване на условия и възможности за участие на деца в безплатни спортни занимания в свободното им време, с оглед подобряване на тяхното здраве и физическа дееспособност.
Дълги обяснения станаха, но нещо не ми се получава с линка.
Дано повече деца да имат възможност да се възползват от тази програма.

# 926
 Успях с линка. Тук отваряте Информация за одобрените проекти http://www.youthsport.bg/cgi-bin/s.cgi?lang=bg&blind=&ac … =pg&id=page16 и може да избирате. В предпоследната колона е нанесен график на провеждане и за разлика от миналата година има доста занимания през цялата лятна ваканция. 
Относно плуването по програма Научи се да плуваш, безплатно е за деца ученици, т.е. над 7 години. Но миналата година малкия го пуснаха, въпреки че навърши 7 през есента. Явно зависи колко желаещи има. Заниманията по плуване са 2 пъти седмично по 1 час, има определени групи по часове, на ЦСКА имаше всеки ден от 16.00 и 18.00 на открития басейн.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 11:34 от вата

# 927
Търся за сина ми - на 6 г. е къде в Люлин може да ходи на плуване. Искам да е сега през лятото и ако е доволен ще продължи и през уч.година. За съжаление от детската градина не ги водят.

# 928
  • Бургас
Здравейте!
Ако някой има информация може ли да ми каже ,къде в Бургас продават пояси за кимоно.Търсих в Ритони ,но няма в момента.
Ако някой случайно знае нещо по въпроса ще съм благодарна.Търся жълт пояс за айкидо.

# 929
Сега се обадих на басейна "Мадара". Казаха ми, че групите са заети. Били организирани по училища.

Общи условия

Активация на акаунт