Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-21)

• 20 148
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми го пратиха по пощата преди две седмици,не знам къде са го давали,но няма значение.

# 106
Привет!

Реших и аз да надникна в темичката и гледам чак на втора страница  Shocked Викам си, а, какво става с най-редовните потребителки  Wink

Днес е много приятно времето, нищо че няма слънце, та сигурно всички са навън и затова не пишат  newsm78

Дано не вали през уикенда  Praynig Приятна почивка на всички   bouquet

# 107
Здравейте аз ви чета ноо не се включвам в писането защото темите който разисквате са ми много далечни за сега .Мен ме е налегнало голямо притеснение за това при кой лекар да раждам/може би ще е секцио/ та ако може да ми дадете съвет ще ви бъда благодарна.Ходя на консултация при славейкова и на частно при петкова и затова ми е объркването.Хайде приятен уикенд.  bouquet

# 108
maya1982 Не искам да звуча предубедено, но Петкова при всички случаи ще иска да те прати в София при мъжа си, сама се досещаш защо, а при Славейкова как ходиш, пак ли на частно или? Тя нали е в отделението, как дава консултации?
Аз лично раждах секцио, направиха ми го Партовска и Славейкова и съм доволна. А ти защо мислиш че ще е секцио? Тесен таз или?

Бубе, аз все да ти отговоря за аватара и все забравям. Та крих се аз, крих се, ама вече не мога.. фенка съм си и това е. Даже честно да си призная, като ученичка тайничко бях "флиубена" във въпросната персона, но като пораснах разбрах, че на дали някога изобщо ще разбере за съществуването ми. Е.. негова загуба  Hug

И в заключение да кажа.. ние хванахме мурафетите на Валя от преди време. Не искаме да спим нощем и е някакъв ужас, не знам какво му става на това дете. Казвай Мимка, как я отучихте Валката да спи през деня и да будува нощем. Спешно имам нужда от помощ (и от сън)

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 16:27 от Red_Sonya

# 109
  • Бургас
Здрасти, Слънчо! Ми ето, тебе те няма да пишеш и за тва на 2- ра страница, хихи, идвай по- често. Като прочетох Перник се сетих за едни мои приятелки перничанки. Там ли живееш да те питам за тях на бележка, нищо чудно и да се знаете?!
Бе къде изчезна таз Таня, бре?! Ааа, беше ми толкова наблизо да си пием кафето, смени си офиса и сега Thinking
Мая, и аз като тебе мислех- секцио, но се разубедих и родих нормално, не е толкова страшно, колкото се говори по филмите, споко Hug( при д- р Кръстев раждах).
Весел уикенд на всички!

# 110
Здрасти, Слънчо! Ми ето, тебе те няма да пишеш и за тва на 2- ра страница, хихи, идвай по- често.

Joy

# 111
Весе, тя все още се буди, но с млякото заспива пак. То само спря да будува детето. Тя заспива към обяд, но като излезем и е въодушевена и зяпа всичко, така не ми заспива на обяд, но като хапне и заспива. Спи по два-три часа и все нещо ще я събуди, я клопане, я звуци и т.н. Започна да спи по веднъж на ден и то не много, а ние започнахме да спим нощем. Аз мисля, че е било заради зъби, но нали не съм видяла кога са пораснали последните два.

# 112
Да ви кажа моята мома какво направи днес  Joy При Милен Цветков нали има разни таланти,всеки показва каквото може.Пуснаха някакво момиче което пя на Еванесенс песен и нашата мома като зяпна телевизора и зае някаква странна поза и почна да подскача в такт лекичко и нищо не можеше да я отклони от телевизора  Joy

# 113
Мале.. внимавайте с този телевизор, че у нас ако някой застане пред телевизора Крис му се кара и наднича иззад него. Ужас, не можем да го отучим.

# 114
  • Бургас
Има ли нощни птици? Laughing Я кажете кой прах пере морков, че се прецакаха дрешки на беба? Мерси.

# 115
За прах не знам, на мен нищо не ми е помагало, но предполагам, че сапун Тео Бебе, може да ти помогне. Аз каквото не изпира пералнята, с това сапунче го пера и съм доволна. Пробвай.  Peace

# 116
  • Бургас
Мерси, Мим! Ето ти за награда това да прочетеш:
http://missby.wordpress.com/2008/10/16/wartim/
 Бубе 85, мерси, мила за изпратеното да се посмеем, продължавай да пращаш, на мене ми хареса!
Ето ви моето любимо стихотворение с автор Мома Калина:
Филю
(по Бърнс)

- Кой лопа тъй посряд нущя?
- Яз лопам - речи Филю.
- Въри си. Яз ни съм такваз!
- Ни си ли!? - речи Филю.

- Си чул ти някуй уйдурма…
- Съм чул ми! - речи Филю.
- Възгеч бе! Въх, чи срамута…
- Ми… срам ма й! - речи Филю.

- Да зема ся да дода вън…
- Ила, де - речи Филю.
- На портата сидиш кат пън.
- Кат пън съм - речи Филю.

- Да флезиш, ама де да знам…
- Да фляза - речи Филю.
- Ши гръмни целия мигдан!
- Ши гръмни - речи Филю.

- Виднъш да скочиш тос дувар…
- Ши скоча! - речи Филю.
- Шта праа дармадан пужар.
- Напрай ма! - речи Филю.

- Шта пусна, ама глей сига…
- Пусни ма! - речи Филю
- Шми висниш утре сигур пак…
- Шти висна! - речи Филю.

- Пък утпудир да си мълчиш!
- Ш’ мълча, ми! - речи Филю.
- Оф, ши стисна май учи…
- Стисни ги - речи Филю.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 01:13 от Муциту

# 117
Здравейте мамчета , това време какво настана направо ......... Sick есен . Как се справяте? Излизахте ли на разходка . Ние не сме и вече изперквам , не знам какво ще правя като иде все такова време. Ми и за кухня не знам ще мога ли да ходя , ох направо не ми се мисли .   bouquet
лек ден на всички   bouquet

# 118
  • и аз незнам къде
здравейте мами! искам да ви попитам вие при кой ходихте на консултация, защото не съм врачанка и не съм кой знае колко запозната с материята, а ми се налага да се запиша тук. Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 119
ishizo добре дошла  Hug Аз лично съм ходила при Махинова, но ако трябваше да избирам сега, бих избрала да ходя при Партовска ( работи в болницата, но за съжаление не работи със здравната каса) или Кръстев ( също работи в болницата). Мамите които са ходили при тях могат да кажат повече. Пожелавам ти леко бременеене, наслаждавай се на тези прекрасни моменти, когато бебчето ти расте в теб   bouquet
Скорпионка и ние така полудяваме, дано тая седмица времето да е по-хубаво ( ако не е слънчево поне да не вали), че да можем да ги извеждаме за по час- два.
Муциту   Mr. Green много ми хареса- бравос  smile3501 А иначе морков няма изпиране  Tired може да пробваш с Вениш, но не знам дали ще стане. Моите петна от морков не изчезват веднага, а с течение на времето, след няколко изпирания. А да, ако веднага го изпереш се маха- първо със студена вода и после с топла и прах.

Общи условия

Активация на акаунт