Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-21)

• 20 152
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Къде се губят новите момичета които щяха да раждат?Никакви ги няма.

# 91
Галя,стискам палци всичко да се развие нормално с бременността. Praynig
А после ти ще решиш най-добре-сигурна съм:)

# 92
аз съм тук на линия, ама всеки използва хубавото време да се врътне нанякъде, днеска бяхме на консултация вече сме 8,500кг и се е издължил с 5 см. ваксината ще я пропуснем че е хремав и кашля, какъв е този вирус че не можем вече седмица да го излекуваме

# 93
Хайде и аз да побутна темата Grinning
По цял ден не се прибираме,то в това хубаво време е грехота да си седиш вкъщи.afroditka1783 много пораснал Алекс бре,дано скоро му мине.Ще видим и ние колко сме пораснали,в понеделник сме на консултация,тогава ще му слагат и последния Пентаксим. Утре пак ще се видим някъде из улиците.
Хайде лека вечер от нас   sleepuu

# 94
Хахахаха,то кой да пише като никой не се прибира и да си седне на компютъра  Simple Smile
Като уличници  Mr. Green

# 95
afroditka1783, браво бе юнак, че той Крис е толкова сега  Mr. Green. Вчера това си говорехме, че като пораснат (нали ще са си връстници), Алекс ще има да ги пердаши, а тия нашите пикльовци не могат му се опъна Joy.

# 96
да не стане само после обратно  Wink , ние нашия манекен ще го правим вече ще го почвам на диета хихихихихи smile3533 feeding

# 97
Добро утро, хайде по едно кафенце и закусчица 

Red_Sonya много готин аватар  Laughing
afroditka1783 кога ще можеш да излизаш на разходки? Какво стана с кърменето? Целувки за малкият - голям Алекс и да се оправя бързо   bouquet
Аз днес станах в 5:30 и да ме пита човек защо не си легнах пак Thinking Сега ми е добре- изпих си кафенцето, изиграх си игричките  Mr. Green ама към обяд ще почне да ми се преспива..

Пожелавам ви топъл ден с много слънчево настроение   bouquet

# 98
Бубе, мерси за закуската, но не мога да захапя монитора  Crazy
И аз станах толкова рано, свърших това-онова и сега ми се спи  smile3507

# 99

Хайде и аз да се включа с кафенце ииииииии

Дано този ден да ни донесе, положителни емоции, здраве за децата ни и терпение на съпрузите ни лично аз имам нужда от изброеното.
Ей нетърпеливковци много бързо растете бре ще настигнете и моя Марти  Joy

# 100
Привет мили мами, интересувам се дали в града има детски клуб или някъде където се организират партита.Благодаря Ви  Simple Smile

# 101
Гледам скоро ще имаме рожденници,да не забравите да почерпите  Rolling Eyes

# 102
Момичета ето нещо смешно и от мен  Joy

ATM МАШИНА

Нова табела в банков салон гласи:

„Нашата банка инсталира нови Drive-ATM машини, които дават възможност на клиентите ни да теглят пари, без да слизат от колите си. Молим клиентите, които използват новата услуга, да спазват процедурите, записани по-долу.

След няколко месечни сериозни проучвания са разработени процедури за МЪЖЕ и за ЖЕНИ. Моля, следвайте съответните стъпки според пола си:

ПРОЦЕДУРИ ЗА МЪЖЕ:
1. Спрете до АТМ - машината.
2. Свалете прозореца.
3. Поставете картата в машината и въведете ПИН.
4. Въведете желаната сума.
5. Вземете картата, банкнотите, и разписката.
6. Вдигнете прозореца
7. Отпътувайте.

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЖЕНИ:
/Най-смешното е, че по-голямата част от тези неща е истина!/

1. Спретедо АТМ - машината.
2. Върнете назад достатъчно, така че прозорецът на колата да бъде срещу машината.
3. Дръпнете ръчната спирачка, свалете прозореца.
4. Намерете чантата си и изсипете цялото й съдържание на съседната седалка, за да намерите картата.
5. Кажете на човека, с който говорите, че ще се обадите по-късно и затворете телефона.
6. Опитайте да поставите картата в машината.
7. Отворете вратата, за да имате по-лесен достъп до машината поради голямото разстояние от колата.
8. Поставете картата.
9. Поставете картата правилно.
10. Преровете чантата си, за да намерите тефтера, в който е записан вашият ПИН.
11. Въведете ПИН.
12. Натиснете cancel и въведете правилно ПИН.
13. Въведете желаната сума.
14. Проверете грима си в огледалото за задно виждане.
15. Вземете парите и разписката.
16. Изтърсете отново чантата си, за да намерите портфейла си и да приберете парите в него.
17. Запишете изтеглената сума в регистъра и поставете разписката вътре.
18. Проверете отново грима.
19. Карайте напред 2 метра.
20. Върнете се обратно до машината.
21. Вземете картата.
22. Преровете чантата, открийте калъфа на картата и я поставете на място!
23. Погледнете мръсно раздразнения шофьор /мъж/, който чака след Вас.
24. Запалете двигателя отново и отпътувайте.
25. Вдигнете телефона и продължете разговора си.
26. Карайте 2-3 километра.
27. Спуснете ръчната спирачка.

ИЗПРАТЕТЕ ТОВА НА НЯКОЙ МЪЖ, КОЙТО ХУБАВО ЩЕ СЕ ПОСМЕЕ...
И НА ТЕЗИ ДАМИ, КОИТО ИМАТ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР....
И ТЕ ИМАТ НУЖДА ДА СЕ ПОСМЕЯТ !

# 103
здравейте и от мене, моя снощи до 1,30 не мога да го преспя, понеже аз не го вдигам и баба му(свекито) е покраи мене, тя го люлее а тои и се смее, как ли не се опитвахме да го преспиме а тои раздава усмивки и гука ли гука, накрая го оставихме та до 1,30ч.
buba_85  тези смешни "неща" ги гледах в сутрешния блок на нова преди няколко дена Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Bubeto* аз си го кърмя още няколко часа след операцията първата беше спинална и по обяд вече можех да го кърмя на следващи ден беше пълна че се наложи по спешност и се изцедих 2-3 пъти и тогава почнах да давам. Не смея да излизам с малкия че сега трябва да се пазя да не вдигам нищо тежко и като трябва да го кърмя го сложат в мене и го вземат, не го дигам да не направя някоя беля.
Хаиде стига съм писала за моите проблеми

# 104
Привет misp  Hug!!!
Първо добре дошла и по-често се включвай ще ни бъде приятно
Клуб детски има във Враца ,но не е като по големите градове.
Намира се в един апартамент срещу ДСК на първия етаж .Предлагат и почасово гледане на деца ,не е нищо особено ,но го има  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт