Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-21)

• 20 154
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Честита Месечинка на Мишенце

Взех решение какво ще правя и реших - Не е времето сега за още едно бебе . просто няма как. Някак си психически пък и физически не съм готова за трето . може и да съжалявам в последствие , но сега така . Не знам не мислех че толкова скоро ще ми се наложи да мисля по този въпрос . ooooh! Абе с две думи се окашмерих Grinning лека вечер на всички

# 76
  • Бургас
Пак ме оставиха без нет тези от нетлан, ще ги сменям ми се струва..ама си е разправия, докат додат тия другите, пак кабели, пак прикачвания, ааааааа..
Бейби, да, бе, баш тия, мелси за честитката, те вече айдеее- похарчиха се бая..знаеш как е.
Скорпи, мацко, роди си го, бе..ние ще помагаме с каквото можем. Голяма радост е, бъди сигурна. Аз съм ЗА да го родиш! HugНе мога да стоя безучастна, не се сърдете, не ме стреляйте, чувам ви:)!!!
Честитка за Мишенце! Здраво и много весело дете да расте! Hug

# 77
Здравейте и от мене, ето ме най после тука, аз уж набързо за лека операцийка а си изкарах 5 дена в болницата и то прикована на легло. Какво да ви разправям 2- пъти през операционната минах, днес ме изписаха.
Криско е много сладък, честито на миша да е жива и здрава и ние на 18 направихме 4 месеца
хайде да не се оливам с писането

# 78
Мале,Скорпионка  Hug
Айде да беше с едно както и да е ,но с две веселбата ще е голяма да станат три
Имам една приятелка на 15.09 роди трето.Много и е трудно ,но те са доста напред с кинтите и това им дава преднина.Имам впредвид,че ако неможе да смогва с грижите за децата ще си наеме детегледачка .Голямото дете е момиче във втори клас средното момче на 6 год и сега бебенце.
С тискам палци да вземете правилното решение  Hug Hug Hug Hug Hug

# 79
Честити месечинки на Миша и Алекс,да са живи и здрави Hug
Ето и моята почерпка,Иванчо стана на 4 месеца  Grinning

# 80
Аз имам познати с 4 деца,последното е на 1година и нещо,не са напред с парите, но се справят.Имат приятели които им помагат когато могат с гледането на по големите и така,НО....всеки би казал да го задържи,но наистина не е лесно.Нека всичко е наред и по на там ще има и трето дай Боже Simple Smile ако искат де.Успех Скорпионка  Hug

# 81
Мина прегледа но се оказа че плода не е в матката ами в някакво рогче от страни . И ако не влезе където трябва ще се наложи операция . Малко е плаяещо но ще го преживеем . Нали съм майка на робот  Joy Joy Joy Joy

# 82
Скорпионка: Мали мила, нито знам какво да ти кажа, нито как да те успокоя. Дано само всичко мине както трябва и да не те режат.

Честито на месечинковците..

afroditka1783: Каква операция бе душа? Аз май пак му "опущих" края, нали хем съм Мара - Подробната, хем се не доразбрала. Надявам се не е било нещо сериозно и нещата са се оправили.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 19:15 от Red_Sonya

# 83
Честити месечинки на всички. Скорпионка, пожелавам ти всичко да мине добре.

# 84
Честити месечинки на всички дечица, нека да растат много здрави и весели Hug
afroditka1783 радвам се, че операцията е минала- много време си седяла в болница, защо така? Къде те оперираха, тук или в София?
Скорпионка след колко време ще стане ясно дали всичко е нормално? Стискам палци да няма усложнения  Praynig
Лека вечер на всички  Hug smile3524

# 85
Честити 4 месеца на Иванчо да ви е жив и здрав и да стане още по хубав и послушен
Дълго мислих и реших тука да е операцията, ама нали с моя късмет първата операция беше със спинална упойка уж всичко добре ама на следващия ден кръвоизлив (абе да кажа че то въобще цяла вечер си кървеше обилно) и доктора като дойде хаиде втори път в операционната да ме шият и след това 2 дена не съм ставала от леглото и ме наблюдаваха, за сега съм добре и дано само с това да съм се разминала

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 14:40 от afroditka1783

# 86
Афродитка, желая ти леко и безпроблемно възстановяване.   bouquet

# 87
  • Бургас
Мацка, и аз те мисля, бързо да се възстановиш! Поздрави от Мими от кафето на Вили! Каза, че ще ти звънне! Все пита за теб! Hug
Цунки на Алекс! И до скороооооо! Heart Eyes

# 88
А бе момичета излагате се, нищо не пишете.. хвалете се, оплаквайте се, че темата ни много назадна.

# 89
Хахахаха,то кой да пише като никой не се прибира и да си седне на компютъра  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт