Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-21)

• 20 161
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
МиШеНцЕ ето я тортата
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0
и аз я правих снощи,половината вече я няма.И нас ни хвана тоя грип ,на малката и мина,но  от сутринта каката започна да кашля,абе направо smile3511

# 61
Метко вече е пуснала линк към тортата.. много е зарибяваща. Аз тая седмица я правих само 2 пъти ама не слагам отдолу бисквити а още ролца.. предупреждавам: ВОДИ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ

# 62
На мен не ми стигнаха рулата, но те бяха сплескани. Е сложих бисквити.

# 63
Ей тая торта стана много известна бре , ще взема да се надрънда и аз да я направя Laughing

# 64
Аз тази торта я правя от януари месец .Няма да ви казвам и аз,че наистина води до пристрастяване.И по гостита съм я носила и всички са очаровани от нея .Да не говорим и за вариацийте и.
В готварския има много хубави рецепти от както го чета вкъщи съм на почит   chef newsm10

# 65
Момичета я да ви питам,помагайте.Какво да я правя моята щерка?От вчера реве без причина,плюнчи се,рацете постоянно са й в устата и си чеша венците с език.Не знам какво да я правя.

# 66
На колко месеца стана? Най-добре иди на доктор.

# 67
  • Бургас
Абей, има хора със слаби сърца:))))))) и имат бозайници, тва ако я апна таз торта, ше се обрине детето, та знаели се..а ми текат лигите, лоши мами:)..освен да взема вместо шоколадови рулца други или вместо шоколад- крем някакъв, ягоди и мляко- ок..ще докладвам!
Скорпи, зех кинтата, давай да зимаме апарата! Mr. Green
Лека нощ, да спите в кош! Laughing

# 68
Муци, това онази дългоочакваната пара ли е? Ако е да, ай честито  newsm53

# 69
Айде Муци, щом от шоколада ще се обрива детето, пробвай с това

ето линкчето - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109068.msg1968340#msg1968340 , ето ти и тази, но тя е с течна сметана и иска бъркане : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=102654.
ZuzyM е права готварската темичка е цяла съкровищница. И да и благодаря, че миналата зима откри рецептата с шоколадовите рула, че и аз се зарибих и от тогава не се е разминал празник без нея  Mr. Green Даже и за рожденният ден на детето пак нея правих Blush
Red_Sonya аз ти го казах, ама пак- Крис е невероятен на снимката. Пу- пу: красавец и половина

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 10:12 от Bubeto*

# 70
Аз не обичам банани, но ми се дояде, като гледам тортата  Crazy

# 71
Момичета нали знаете че от известно време се оплаквам от болки в кръста . Е имало си е причина , днес си направих тест и  EFP не знам да се радвам или да рева . Довечера ще свикам семейния съвет  ooooh!

# 72
Леле, Скорпионка направо ме застреля  #Crazy ... незнам какво да кажа. Пиши когато имаш възможност какво сте решили  Hug

# 73
Аз нали ви казах, че само се фука, че е правила секс. Е явно е правила. (това е в кръга на майтапа).
Мали, мила незнам какво да ти кажа и аз.. Трябва да свикате семейният съвет май. 
ПП: И пак в кръга на шегата. Представяш ли си както сега: с една тротинетка в едната ръка (на голямата), едно колело, от тез коието се бутат отзад във втората ръка (за малката) и с третата ръка да буташ и бебешка количка.

# 74
Мами, здравейте! Почерпете се за празника на Миша- става днес на 5 месеца Simple Smile

Скорпионка, не мога да си представя какво ти е на главата сега. Надявам се да вземете най-правилното решение за вас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт