Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-21)

• 20 558
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро  HugБейби На Василенка ѝ изкараха първо кътниците още преди да избият предните зъбчета и не съм ги усетила , но после когато дойде време за кучешките майко мила ставаше голям Екшън. Близо два месеца мрънкане не спане , не ядене абе направо кошмар .

# 46
Здrавейте, честити зъбчета на Валя, а ние да ви кажа сме малко по добре но сополите не спират имам чуство че тия капки не действат

# 47
afroditka1783 от колко време капваш капки , а имай на предвид че при малките бебешори сополите минават много по бавно . Малкото сега е със сополи и вече втора седмица и не минават . Но пък и не трябва дълго време да се капват капки , промивай нослето с физиологичен разтвор

# 48
Момичета,  скоро открих един интересен форум към предаването  "Часът на мама". Там има много полезна информация относно лекуването с хомеопатични средства и не само. Давам линкче към тема за хремата при бебета, но ако имате време се запознайте и с другите теми.Аз лично намерих много полезна информация и смятам да обърна повече внимание за  лечение на дъщеря ми чрез природни средства.
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3129

# 49
gretacvetina Аз в петък гледах Часът на мама и там на гости беше доктора който дава съвети за хомеопатията и веднага влязах във форума да разгледам.Само трябва момата да ми даде повече карт бланш да седя на компютъра.
Аз в събота открих детски песни и ги изтеглих.Сега нашата мома пее с компютъра  Joy

# 50
  • Бургас
Я да вдигна темата:)! Тамара заспива и се събужда често тази вечер, та затова сега съм тук, на гърда и с единия пръст бода тука, позната история сигурно Laughing Надявам се да се видим утре, мами. Hug

# 51
Я още една нощна тпица  Crazy

# 52
Здравейте икам да попитам пресните мами как е в нашата болница ,колко време държат след секцио и да ми кажете нещо повече за вип-стаята и дали си заслужава,благодаря ви предварително.  bouquet

# 53
Аз бях във ВИП стаята и определено не съжалявам за тия 10 лв на ден дето ги дадох. Там са само 2 легла и можеш да си държиш по чисто и подредено, има диванче и масичка където може да сядат "гостите ти" и хладилник. Е разбира се и най голямото преимущество баня с тоалетна (аз специално заради банята исках да съм там). Колко е престоят в болницата след секцио не мога да ти кажа, тъй като аз стоях малко повече заради детето, че беше първо в кувиоз а после на антибиотици, afroditka1783 и little angel могат да кажат.

# 54
Благодаря за бързия отговор  bouquet

# 55
не мога да ти кажа понеже аз бях в обикновенна стая но пак си бяхме през повечето време 2 в стаята, и не мога да се оплача, ако ми се наложеше да изляза другото момиче ми наглеждаше детето и така, а във випа са сами и е малко по трудно поне аз така смятам

# 56
За вип стаята,Весето ти е отговорила.Мислех и аз да се възползвам от нея,но в крайна сметка си останах в обикновенната.Относно престоя при мен беше 5 дни,но зависи и от това кога ще изпишат бебчето,защото мен Партовска ме пускаше да си ходя на 4-я ден,но Иванчо имаше жълтеница и аз останах с него в болницата.
Ти секцио ли ще раждаш?

# 57
Аз идвам малко да се похваля..

На мама малкото дявоче и неговите 5 зъба в пълния си блясък.

# 58
Направих си тортата с рулата и да благодаря на Весето, че ме просветли за тази вкусна тортичка   bouquet
Весе, а Валя като видя Крис на снимката и се разпищя  hahaha Много му се зарадва.

# 59
Ей к'ъв хубавец е Криско. Весе, я ме просветли и мен за тая торта... Аз за сладичко умирам Mr. Green
Оф да ви се оплача. Аз от 3-4 дни съм с хрема, кашлица и темп от време на време. Миро и той се разболя след мен и сега майка ми гледа Миша през повечето време. Ама като е на работа е кофти- баща ми е покрай нея, но не съм спокойна така. Пък като влизам при нея съм с маска и е ужас. Дано малката не се разболее, че няма да си простя  ooooh!  А вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт