Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-21)

• 20 558
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Честита годишнина и от мен,малко на патерица Simple Smile
Пожелавам ви много щастливи мигове заедно,да се обичате още повече и винаги да сте един до друг в живота
  bouquet

# 31
ЕЕЕ МиШеНцЕ спокойно,ние хора не ядем,САМО ПО МАЛКО  smile3508 Другия път като ни видиш се обади.
Честита годишнина и от мен на ВЕСЕТО!!!

# 32
Добре беше, готвих цял следобед, но си заслужаваше (може да пусна някоя снимка на манджите които ядохме). Майка взе детето, та ние с Емил се нахранихме на спокойствие  Mr. Green. А нашите ми подариха, тостер скара (че от месец мрънкам на мъжо за такава) и нова ютия (старата гръмна, аз я от-ремонтирах де, нали съм жичкажийка, ама то и резервоара за водата и тече, и тефлона и се е съсипал, а бе направо си плачеше за нова.) Хайде пък със снимките ще пусна и допълнителен коментар. Laughing

# 33
Другия път ще се обадя Peace
А от снимките с храната ще се въздържа. Каквато сладокусна съм станала последно време... ще те карам да ми готвиш и на мен Mr. Green Докато бях бременна не ми се прияждаше така Thinking Blush

# 34
  • Бургас
4естито, Весе, бъдете много щастливи и едно момиченце скоро така..нали се сещаш:)))))), дерзайте:)' Hugнайш колко е убаво:)))
Мише, ние с Бубето сме всеки ден навън, с количките в района на Пробива, Флирта по-специално..бе аз този Пробив нещо го не долюбвам да ти кажа, щото хората много зяпат и така..пък аз съм срамежлива Joy( лъжа, лъжа:)
 С мамите на "големите"по- рядко се виждам, че те все в Зелето, ако може да се премести по-насам тва Зеле, много ми е дале4, представяш ли си, а някой като каже Хижата, все едно е друга държава, имайте милост, бе хора..Simple Smile, мани,ми мамите ходим и в Гробницата, виж какво злокобно име, имам чувството, че някой кокъл ще изскочи отнякъде или на някой четник ще му намеря капата, а може всъщност да търсят съкровища мамите там, бе и скришом да ходят и по нощите даже, аз се чуууудех що там им харесва Joyи с Ивето се виждаме..аз с кенгурото пове4е излизам, че мойта не се кефи на количката хич, надявам се на кра4ката да не и е проблем..уж и е удобно..да не вземат да се изкривят само, чее..ужас..някой да е чул такива проблеми или изперквам:)???
И така, иначе знаеш- обичайните неща- рев, ядене, акане, спане, игра:), снимам я много, ама с джиесема все още, че чакам тези 250 лв, еднократната, за да купя с тях дигитален и слинг, поръчах си много сладурски слинг, в синя гама, ще пусна снимки като го купя. Ти какво си взе с тези парички? Ние онези сто от кмето не ги усетихме, ееее, голям циция тоя кмет на Враца- само стотарка дава, а този на Несебър- 1500;). Ох, няма ли да ма земе некой несебърец Joy
Айде сега Бейби пак ще каже, че съм са напила #Crazy Laughing
ЦУНКИ- ГУШКИ, ЛЕКА НОЩ, ЧЕ СТАНА ФЕРМАН..СКОРО ПАК:)

# 35
Муци, четох някъде, че са правили изследвания и със слинг, бебетата се чувстват по-сигурни, защото са по-близо до мама  Hug Е аз не съм си купувала слинг, карах с кенгуру, но го ползвах рядко. По-активно го ползвах, когато започнах да слагам Валя да седи, защото според мен на кенгуру се натоварва кръстчето. Това си е мое мнение, може и да греша. А от гробниците, всичко е разграбено още отдавна. За пиенето...  може и без него. Каква лека нощ сутринта  #Crazy И вие ли будувате до толкова?
Весе, честити подаръци.

# 36
Добър ден момичета  Hug
Честита годишнина Веси -малко на патерица ама нямах компютър два дена
Много здраве щастие и мноооооооооооооооооооооооооооооооооого любов

Ние пък вчера чукнахме Десетака ама не мога да ви почерпя дори и виртуално щото не се справих с картинките . Naughty Naughty Embarassed Embarassed ooooh!

Мициту намерили си душа апаратче , ако не си аз говорих с мъж ми и той каза че може да се намери хубав апарат и за по малко пари -120-150лв.

А да питам какво е слинг

Айде лек ден и утре ще се видим дано е хубаво времето Praynig

# 37

ето това успях да натворя за един следобед.. сега ми се вижда малко постничко, но всъщност аз много се старах Mr. Green

Честита годишнина на Скорпионка, желая ви още дълги години щастлив семеен живот. Че вие и кръгла годишнина имате.. хайде де, разказвай. Няма с ченгел да ти вадя думите от... пръстите.

# 38
якорпионка слинг е едно парче плат което се слага през рамо и бебето стои до тялото на майката, не знам дали обясних много компетентно и дали ме разбра много newsm78

# 39
Чудно време значи,цял ден на разходка го ударихме с Иванчо Grinning дано се задържи така и тази седмица!
Веси,много добре си се справила Party

# 40
Честита годишнина Скорпионка, много да сте щастливи   cheers
Аз сега направих една пица, замесих си тестото по една рецепта от форума и стана много бързо и много вкусно

# 41
Не мога да не си изкажа радостта  Hug Многото мрънкане и будене нощем на Валя, не било без причина. Избили са и два зъба  tooth от кътниците, един от ляво и един от дясно, от горе  Crazy А аз се притесних, че три месеца, че даже и четири, няма зъби, а чак днес ми даде да и бръкна в устата и те даже поникнали малко  Heart Eyes

# 42
_baby, честити ви зъбчета. А да знаеш колко трудно поникват кучешките... Mr. Green

# 43
Казаха ми за кучешките и не искам да си представя, но ще се случи  Confused

# 44
  • Бургас
Честитка за Скорпионка първо, цунк;)
Пускам ти бележка с ника в скайп, както се разбрахме:)
Ще видим тъз раота за апарата:), виж слингове тука-http://www.babysling-lana.hit.bg/
Бурни аплодисменти за зъбетата на Валка:)
Бейбе, Тамара ме събуди към 5, инак си спим харабийската:), много и благодаря:)!
Лека! Hug

Общи условия

Активация на акаунт