Пожелавам ви много щастливи мигове заедно,да се обичате още повече и винаги да сте един до друг в живота
найш колко е убаво:)))
( лъжа, лъжа:)
, мани,ми мамите ходим и в Гробницата, виж какво злокобно име, имам чувството, че някой кокъл ще изскочи отнякъде или на някой четник ще му намеря капата, а може всъщност да търсят съкровища мамите там, бе и скришом да ходят и по нощите даже, аз се чуууудех що там им харесва
и с Ивето се виждаме..аз с кенгурото пове4е излизам, че мойта не се кефи на количката хич, надявам се на кра4ката да не и е проблем..уж и е удобно..да не вземат да се изкривят само, чее..ужас..някой да е чул такива проблеми или изперквам:)???
Е аз не съм си купувала слинг, карах с кенгуру, но го ползвах рядко. По-активно го ползвах, когато започнах да слагам Валя да седи, защото според мен на кенгуру се натоварва кръстчето. Това си е мое мнение, може и да греша. А от гробниците, всичко е разграбено още отдавна. За пиенето... може и без него. Каква лека нощ сутринта
И вие ли будувате до толкова? 

Многото мрънкане и будене нощем на Валя, не било без причина. Избили са и два зъба
от кътниците, един от ляво и един от дясно, от горе
А аз се притесних, че три месеца, че даже и четири, няма зъби, а чак днес ми даде да и бръкна в устата и те даже поникнали малко