Коликите не прощават, СЕПТЕМВРИийчета и мами пощуряват!

• 13 040
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Juliko, да се обадя и аz като свекърва  Mr. Green Ама водата от овесени ядки не се дава на толкова малки бебета, като нашите, съдържа глутен  Peace .Знам, че ти обясняват, но това също е отживелица. Мисля може да доведе до тежки алергични реакции и проблеми със стомахчето. И мен ме облъчиха и давах няколко пъти на сина ми, докато раzбера  Embarassed ,той си беше все zапечен до към 4тия месец. Е, нищо не му стана, но и ефект нула.. Както си прецениш де, но по добре недей.
Pez, остави ги да си прикаzват zа сокчета и кимай  Wink
А тя и Ирини писала...Права си напълно.

# 286
Здравейте сладки мамчета Grinning
Аз набързо влизам да се отчета тия дни много много нямах възможност да ви чета, така че ще прощавате Blush
Ние днес правим 40 дни и бяхме на църква да ни четат чиста молитва Heart Eyes в неделя ни е погачата и така малкия човек расте с пълна сила. Ще видя когато мога ще ви изчета, че бая страници съм изтървала.
Надявам се с всяка една всичко да е наред и с бебчовците също Flutter
Айде аз отивам да наваксвам Hug Hug Hug Hug

# 287
Juliko, ако сте само на кърма, не прави нищо. Както обсъждахме няколко пъти вече, доста кърмени бебета не се изхождат всеки ден и ако като се покаже акото е доста и жълтичко, мекичко (както си подобава) тогава няма никакъв проблем. Кърмени бебета много много рядко имат запек.

Флу, спокойно (гуш). Дано да можеш да отидеш при Асето и да ти помогне, но ако не, поне дай повече информация - захапва ли, кога отказва да суче, какво пробваш... поне да видим дали може нещо да ти помогнем. Непременно продължавай да помпаш, за да си запазваш нивото на кърмата. Ако даваш шише, трябва да е с най-бавната биберона (една дупка). Всичките ми деца са поемали кърма в шише и не сме имали проблеми, така че не се притеснявай, има начин, само да има желание.

Ирина, и аз да те предупредя за тази добавка - най-важното е че даваш ли друго вместо кърма, ще промениш флората на стомахчето веднага. Кърмата се грижи за недовършеното стомахче и то е 70% от имунната ни система.
Другото е, че добавките са един омагъосан кръг - колкото повече даваш, толкова по-малко бебо сучи и толкова по-малко кърма ще произвеждаш...така докато не се откажете и двамата. Ако добавяш, трябва да помпаш за да се запази баланса.

Иринии, браво на тебе. Сега си една прекрасна красотна маминка. Аз хич не ходя на такива работи, но винаги звучи добре.
Маските бяха най-обикновенни от картон, но ги разкрасихме с пера и разни работи. Имам снимки, но не са в компютъра.

# 288
Здравейте и от нас най-накрая  Grinning

Веч, стискам палци всичко да мине леко Praynig Дано не е нещо сериозно  Hug

Джули, Хриси ми беше така с акането - на 10  дена веднъж, но се омазваше до ушите, точно както Шейли го е описала. Беше ми доста стряскащо в началото, но сърце нямах да й бъркам с термометър. Тя имаше доста силни колики, предимно вечер, иначе беше спокойна, и това ми даде сили да не се притеднявам много. Като я захраних и нещата се нормализираха. Дано скоро се регулирате, че знам какво е Hug

Флу, наистина, ако моеш отиди при Асето, сигурна съм, че ще успее да ти помогне. Друг вариант е да се запишеш за отворените врати на кабинета другата събота, но пък има 10 дена дотогава. Кураж и не се предавай Hug

Иринии, честита месечинка, весело изкарване на пазника довечера Hug

Ирина, дано прегледът днес мине успешни и на Ради му няма вече нищо Hug

Мире, със закъснение честита годишнина! пожелавам ти скоро да му хванеш цаката на твоя мъж и да си заживеете в мир и любофф Wink

Страйп, страхотна рокличка. Аз обожавам дрехите на Некст. Кумата ми жевее в лондон и откакто Хриси се е родила все ми праща, такива красоти и супер качествени Grinning

Оххх, имаше още на някой да пиша, но забравих какво Embarassed

Сега мало да се пооплача - имахме криза, бум в растежа или лактационна криза не ога точно да кажа, но от неделя до вчера бебето ми висеше нон стоп на гърдите. посуче малко, заспи 10 мин и отново, а те нямат време да се понапълнят. Значи само се въртяхме ту на лявата, ту на дясната, но днес вече мога да се похваля, че положението е овладяно Grinning
А пък снощи, като отивам да я къпем я нося през гърдите и в банята виждам от едната й гърдичка изтекло мляко. Хем знам за това, но много се шашнах, по-скоро от това, че аз с натиска съм предизвикала изтичането. Педи каза споко, няма проблем. Спомням си Мариам като разказваше как са я карали да изцежда дъщеричката й, ужас просто Shocked

Леле, аз май никога не съм писала такъв дълъг пост Crazy

# 289
Ирини Честита ви месечинка   bouquet

Иринка драсни 2 реда. Как е зетя? Hug Hug Hug Hug

Веч дано всичко е наред. Praynig Praynig Praynig

П.С. Друго си е наистина да се вкараш в ред. И аз се боядисах, отидох на маникюр и педикюр и се чувствах преродена. Остана само козметика, но гадната рана още не е в ред  #Cussing out

Джул  Hug Hug Hug

# 290
Ирини честита ви месечинка   bouquet
Веч
стискам палци всико да мине добре Praynig
Аз имам едно въпросче. На нас главичката ни е сухичка и започна да се бели. С какво да го мажа някакви препоръки? Мерси предварително

# 291
Шейле, мерси за предложената помощ! Малката захапва, но не прави вакум и млякото потича отстрани по бузката й, тя се сърди и пуска. Започва само да предъвква зърното, вместо да захапе хубаво цялата алвеола. То честно казано няма как да захапе цялата, тъй като това е основният ми проблем - гърдите и зърната ми са много големи. В началото, както писах в петък и дано не отегчавам вече всички - та в наначалото проблемът беше единствено с по-голямата гърда, но след 5 дни мъки вече не иска да захапе и по-малкта Sad
Нени, сега качих снимка на помпата в албумчето с нашите придобивки. Мисля, че "Чико" имат само този модел. Принципът е като на апаратче за кръвно. На мен ми върши чудесна работа, имайки впредвид проблемът ми с големината. Дано съм ти полезна и извинявай за забавянето, но покрай малката не ми остана време да снимам помпата.
Ирини, мерси за полезната информация за соковете. Изчетох статиите и окончателно реших НИКАКВИ СОКЧЕТА ЗА МОЯТА БЕБИНКА, независимо какво казват хората около мен! Една близка приятелка миналата година за малко да направи преплитане на чревцата на двумесечното си бебенце като му даде по даде по съвет на педиатърката сок от ябълка.
Бубе, ние всяка вечер след баня мажем главичката и цялото телце обилно със зехтин. После задължително разресвам косичката с четчица и засега нямаме проблем  Hug

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 18:16 от Флучия

# 292
Веч стискам палци!  Praynig

# 293
# 294
Вчера след обед са оперирали  Елиас. Операцията е минала добре, ще бъде на антибиотици  и се очаква да ги изпишат към неделя. Подробности ще очаквате от нея

# 295
Да ви се похваля-нашето слънце вече суче.Е наложи се татето да ни купи изкуствени зърна.Явно не е могла да захапе моите зърна,така сме добре.Сега доволни и двете се разхождаме и се възползваме от времето Simple Smile

# 296

Общи условия

Активация на акаунт