Къде да запиша дъщеря си на плуване в Пловдив ?

• 70 928
  • 147
  •   1
Отговори
# 60
Къде е този басейн в Тримонциум ?
Не знаех , че има . Embarassed

# 61
И аз следя темата и се надявам някой, който има информация, да пише какво е актуалното състояние на басейните в Пловдив - цени на посещение, отзиви за треньорите, за температурата на водата в басейните...иска ми се да запиша детето на плуване, на 4 г. е.

# 62
Мами,които имате инфо за Тримона-дайте я,моля!

# 63
Да споделя и аз мнението си от Тримонциум, "г-жа" РАДЕНКОВА. Миналото лято отивам със сина си тогава 7 годишен и преди урока обяснявам на въпросната че детето преди 2 год. е получило стрес от водата, даже е заеквал от този стрес, че ако може по-деликатно да се отнесе към него и т.н. 10 мин след разговора ни тя слага плувката и очилата на сина ми и строява групата, сина ми си оправя очилата и тя с ВИК И КРЯСЪК му казва че не можела непрекъснато да му слага или оправя очилата, в следствие на което сина ми се разревава. Естествено побеснях и си го прибрах от там и го записах в Новотела, след 3 месечен курс сина ми плуваше.

# 64
Естествено побеснях и си го прибрах от там и го записах в Новотела, след 3 месечен курс сина ми плуваше.

Може ли повече информация за Новотела- цени, занимания  newsm78

# 65
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, имам добра новина, басейнът в училище Димитър Матевски е отворен за външни посещения. Чисто е, водата е 30 градуса. Работи и в събота /за неделя не съм сигурна/. Може би за някои от вас ще е недостатък това, че децата там не се подготвят за състезатели, както е примерно на Младост. Целта на тринировките е да се научат да плуват, което мен ме устройва.

# 66
Преди около месец бях в Новотела, за да разгледам какви са предложенията и условията там.Чисто, свежо, поддържано, както и се очакваше. Басейна е чудесен.Тренировките с група са три пъти седмично, картата е 110 лв, като се избира час- или 11:00, или 15:00, ако не се лъжа...Една тренировка трае 45 минути.Иначе за индивидуални тренировки цената скача на 23 лв на тренировка, или за месец- 180 лв е картата.Мисля, че се провеждат в 16:00 или 17:00 ч.
Много добри условия и почти същите цени има и в Тримонциум.Там една тренировка трае 60 мин.
Дано съм била полезна. Peace

# 67
Момичета, имам добра новина, басейнът в училище Димитър Матевски е отворен за външни посещения. Чисто е, водата е 30 градуса. Работи и в събота /за неделя не съм сигурна/. Може би за някои от вас ще е недостатък това, че децата там не се подготвят за състезатели, както е примерно на Младост. Целта на тринировките е да се научат да плуват, което мен ме устройва.

А цените как са  newsm78

# 68
  • в обкръжаващия ме хаос

А цените как са  newsm78
Бих казала повече от страхотни - 5 лв. за 60 мин.

# 69

Направо невероятно ми се вижда! Party

# 70

Направо невероятно ми се вижда! Party

Това е супер  Peace

# 71
Здравейте,
Басейнът в училище "Димитър Матевски" работи и в неделя от 9-12часа.
За най-малките са осигурени плавници  или плувки за ръчичките. Това е от моите наблюдения, иначе ние си ходим там от пет годишни и сме много доволни. Болестите все по-рядко ни навестяват, а на морето  сме като делфини. Laughing

# 72
  • Pb
МалинкаКалинка, да си жива и здрава за тази новина! От кога ми беше зор тази тема...
Интересуваме в събота и неделя как се случва влизането - в определени часове ли става, примерно от 9 ч. до 10 ч.; от 10 ч до 11 ч. и т.н.? И ако заведа сина ми, треньор ли го поема или и аз трябва да се занимавам с него? Уточнявам, че говоря само за събота и неделя. (и сега ще падне едно лудо търсене на плувните шапки в нас  Laughing)

# 73
  • в обкръжаващия ме хаос
Елхичка, в събота тренировките започват от 9.00 часа и са на всеки кръгъл час, но не си спомням от колко започваше последната, дали беше 13.00 или 14.00. В петък като отидем ще видя и ще пиша вечерта. Радвам се, че съм била полезна. Всъщност басейнът е отворил за външни посещения още миналата година по някое време.  С децата се занимават двамата треньори - мъж и жена, направиха ми много добро впечатление. Упражненията, които дават на децата са според уменията им, подхождат индивидуално.  Накрая ги оставят да си играят и планцикат. Да споделя, че съм доволна от плувните очила и плувки от Карфур /тяхната марка/, препоръчвам ги.

А аз да попитам малко встрани от темата, чували ли сте нещо за басейна на ВХВП - дали е отворен за външни посещения. Ако може информация за цени, часове, хигиена. Интересувам се за мен.

# 74
  • Пловдив
За събота последният час е 12 до 13. Неделя не работи.
Без да охлаждам ентусиазма, но навсякъде са разлепени бележки, че нови деца ще приемат след юни 2012г.
Ние също ходим там. Каката е малко по-серт, чичо Наско е с неизчерпаемо търпение  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт