"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 427
  • 275
  •   1
Отговори
# 270
  • Beyond the Frontiers
Илит  Hug Hug Добре, че навреме са го хванали лекарите и си се разминала с по-малкото зло. Бързо възстановяване. Peace

# 271
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС - ИМЕНИЦИ, МОРЯЦИ, РИБАРИ, БАНКЕРИ, БУРГАЗЛИИ...
Илит, бързо възстановяване и от мен!  Hug Така ги правят тези операции-докато се настроиш на болнична вълна и вече си в къщи! И мен лятото ме пуснаха на следващия ден след операцията!
Pepetia, дано малката се оправи възможно най-бързо! А защо не изпратиш не толкова актуална снимка за колажа! Вярно е, че 5ти мина, но Страчи сега сигурно е във вихъра на танца, така че има още малко време!  Laughing
Стайл, наистина си заслужава гледката! Надявам се, че си наснимала малките кънкьорки!
Роня, страхотни къдри има чаровната Алекс! Дано да ни я показваш по-често!
Утре тук ще има коледен благотворителен базар за дипломати и въртя едни баници, та пушек се вдига!

# 272
pepetia, фенистилът върши добра работа при ухапвания от комари, дано и при шарката да облекчава сърбежа, че милата Ема какво ли преживява и не може да си каже..... Май по-малкото остана, успех в издържането Simple Smile

ara75, аз ги взех от пазара зад стадиона - на Гери са новички, а на Руми втора употреба, но сигурно обувани 2-3 пъти, доста запазени. То на тази възраст нямат време да ги износят и със сигурност са 100 пъти по-добри от тези, които дават под наем. На Руми са й точни и догодина ще купувам други, но нали има кой да доизнася след нея Simple Smile. Четох по разни сайтове и аз, но решик, че като подмине 30-ти номер ще и купя по-сериозни. Аз лично съм карала в живота си с 2 чифта кънки. От 1-ви до 7-ми клас и с вторите до ден днешен - кожени. Пробвах с пластмасови и се разочаровах, все едно си в ски обувки, а аз обичам да ми е по-свободничко, нямам проблем с баласна, така че си продължавам с коженичките с кеф Simple Smile.

Илит, радвам се, че всичко е вече минало, бързо възстановяване Simple Smile

.............
И понеж съм луда глава и изобщо не ми стигна търпението да чакам до утре, така че още тази вечер отидохме на кънки Simple Smile
Прекрасно е, почувствах се пак тиинейджър и макар, че кънките ми бяха бая тъпи, се накарах на воля. Ледът също беше ужасен, надявам се като захладнее малко де се подобри, но и така за мен изживяването си беше неповторимо....... Ще повярвате ли, че чак получих сърцебиене от вълнение, а това отдавна не ми се беше случвало. Ето и много икономичен снимков материал:

http://smilestyle.multiply.com/photos/album/21/21#

Момичетата се справиха чудесно като за първи път. Руми вече ходи сама по леда, дори ми се върти ....., а Гери има страхотно равновесие - с обуването на кънките обиколи у дома целия апартамен и не падна изобщо, там обаче плачеше като я оставя сама, явно ледът или пък тъмната и страшна обстановка вечер я постреснаха. Утре пак сме там, дано се отпусне Simple Smile

# 273
Здравейте,момичета!Ето ни и нас след няколкодневно отсъствие!
Аз бях болна и въобще не ми беше до писане,обаче гледах да наваксвам с четенето.Мара подробната-да не изпусна нещо! Wink
Честито на всички именници днес!Здраве,късмет и само с добро да се споменават имената ви! Hug  bouquet
Честито и на бургазлии! Hug
Илит,миличка,радвам се,че всичко вече е минало и ти пожелавам скоро отново да си на крака и да тичаш подир сладката Калина! Hug Hug HugКажи и ,че вече много ми липсва,от няколко дни не ми е звънкала в скайпа LaughingПрегръдки и за двете ви от мен! Hug Heart Eyes
Pepetia,щом са избили вече пъпчиците,значи  сте на финала.Милото,представям си какво му е! Hug Hug Hug
Стайл,чудесни кънкьорки си имате,много са сладки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Роня,за какво досаждане говориш бе,жена,знаеш ли как ни липсвате тук! HugПлевен и Пловдив съвсем ни забравиха!А русокосата къдрушка много е пораснала и е станала още по-сладка!Целувки на Алекс  Heart Eyes,...и пиши ни честичко!
Имуностимуланти-ограничавам се да давам,но в момента и двамата пият Мултивитамол,по препоръка на лекарката,защото бяха болни първо те,после тати,сега и аз.У нас не липсват бацили  ooooh!
И сега да ви разсмея малко-Вчера Калина се качи поне 20 пъти на един плетен кош с играчки и всеки път я свалях от там с думите,че ще се счупи капака и ще се удари,но овнето си знае неговата.По едно време по телефона звънна баща и и Калина ме изклюкари-"Тате,Килиля  качи коша,мама каа,нак-нак,дебела тика"т.е. Тате,Калина се качи на коша,мама се скара,удари ми  шамар по дупето и ми каза че съм дебела тиква! LaughingАма аз наистина я шляпнах и и казах дебела тиква,на нейното катерене просто не се издържа. ooooh!И е толково вироглава-пада,реве и пак се качва.Сварвала съм я на всевъзможни места.
Лека вечер и целувки от мен! Heart Eyes

# 274
Мили девойки, ето това е новата тема, но в доста работно състояние! Вече нямам сили, а не се получава, както искам, така че утре вечер ще се боря пак! Извинете ме, че така изглежда, но ще искам жокер утре! Embarassed
Лека нощ!

# 275
Варненки заповядайте на празничния благотворителен карнавал в Спортна зала на 7 декември от 17 ч. Билети се продават в магазини "Toy town", "2 giraffes" ,"Оmmo" и на място. Ще се радвам да се видим  Hug

Раде, едното няма нищо общо с другото: карнавалът и без това си го посещаваме. Той е с благотворителна цел; става голяма шумотевица и е абсолютно невъзможно да се видим и чуем... А на нашите малки деца всъщност едва ли им е много забавно. По - скоро за големите дечица и възрастните  Peace. На мен лично ми се иска да си поклюкаря с Вас, да обсъдим нещата, които ни вълнуват, децата да си поиграят и да се познават... и все пак да си е само нашия, "априлски" празник.

Общи условия

Активация на акаунт