Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 355
  • 558
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛЕКТРА. БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА   bouquet
Светле, дано всичко е наред с Вики и само притесненията да ти останат.

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛЕКТРА! - Много здраве, късмет и любов! И аз ти пожелавам отсъствието ти от форума да е свързано с предстоящо пухкаво нещо.
Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!
Светле, дано тревогите ти се окажат неоснователни  Hug

# 152
  • София
Честит имен ден,Аничка!ДА си здрава и много щастлива,да си обградена от много любов и внимание от тримата ти мъже!  bouquet Heart Eyes Hug

Светле,специално за теб: Hug Heart Eyes

Не се загръщай в сиви настроения,
по Коледа се случват чудеса!
Разтварят се в небето измерения
и пак дете си с рошава коса.
Звънят далече коледни елени,
шепти в душата сребърния сняг.
И от магия бяла окрилени,
целуваме се снежно пак и пак.
Не се загръщай в сивото на дните,
по Коледа се случват чудеса!
Мечти под клони елхови са скрити
и пеят ангели от небеса!

# 153
Момичета,честит празник!Св. Анна  закриля  брака,семейството и жените.Дано в семействата ни има винаги топлина и разбирателство.

Аничкаbouquet  bouquet  bouquet,да си жива и здрава,много щастие и любов ти желая.

# 154

Честит имен ден, АНИЧКА!От сърце пожелавам да си много, много здрава и много, много щастлива!
Весел празник!

# 155
                                                     Честит Имен Ден ,Аничка !!!

Желая ти много здраве и живот изпълнен само с радостни мигове!

# 156
Честит празник на именниците   bouquet
Много здраве, щастие и разбирателство в семейството.

# 157
Аничка, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името, да те слуша мъжът и по-малко да те ядосват младежите!    bouquet

# 158
Честит Имен Ден, Аничка! Смного обич и щастие да е изпълнен животът ти! И мноого да те слушат тримата ти мъже!   bouquet

Благодаря ви отново! Да дам отчет за Вики! След като вчера ходих на две места и получих две почти еднакви мнения, мисля, че вече нямам основание за тревога.  Peace Преди един месец споменах, че на петичката на Вики се появи нещо релефно и го болеше. Тези дни пак започна и на пипане ми се стори по-голямо. Не е мастно образувание, защото те са подвижни, а неговото  е като подутина от костта. Преди години сестра ми имаше подобни проблеми и се бяха усъмнили за най-лошото. Оказа се, че не е де, слава Богу! Praynig Та аз по силата на майчината ми логика бързо се сетих за тогава и започнах да мисля глупости. Такива картини ми се въртяха.  ooooh! Оказа се нещо съвсем безопасно. Платното,което поддържа сухожилията на крака и което по принцип следва извивката на ходилото, при Вики се е натоварило и са се разкъсали нишки. Това е резултат на много силно изразеното плоскостъпие.Изписаха му едни прахчета за болките и пак стелки. Peace Много ми олекна. Grinning Верно да пазии Бог децата ни от това, дето майките им са способни да изумуват! Praynig

# 159
Светле, ти си потвърждение за истината - "Да не ти се случва това, което ти мисли майка ти, а това, което ти мисли жена ти." Време ти е поне половин година да си възпреш невероятните фантазии. И следващия път ще ходиш ти по специалисти. Знаеш тук в София на 4-ти километър, че има едно много подходящо място.   
Жени го това дете най-после, че да си има по-приятни неща, които да му проверяват. 

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 14:13 от рони

# 160
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН АНИЧКА!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И БЕЗБРОЙ КРАСИВИ МИГОВЕ С ХОРАТА КОИТО ОБИЧАШ!!! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

Светле Hugнормално е една майка да се тревожи и да мисли най-лошото-поне и при мен е така·

# 161
Аничка, честит имен ден! Със здраве да си носиш хубавото име! Хубав празник ти желая!

Моят мъж днес има рожден ден. Обаче е в Австрия. Много ми е криво, че точно сега трябваше да замине. От друга страна се радвам, че отиде да види нещо различно. Та да почерпя за здравето му: newsm64 beer3 Wine Glass smile3510
 /между другото вече знам как се слагат картинки:) обаче пък снимките ми са много големи и не ми се занимава да ги намалявам ... мързел /

Светле, не си добре ти Hug Hug Hug.. добре поне, че с Викито всичко е наред:) Рони добре го е написала:)

# 162
Аничка, честит имен ден! Здраве и късмет   bouquet
Ники да ти е жив и здрав мъжа. Много щастие ви желая   bouquet
Светле, радвам се  Hug Успокой топката и дишай спокойно  Wink

# 163
Честит имен ден на Аничка.
Честит рожденник на Ники.

Светле радвам се че всичко е било плод на параноичните ни мисли. Mr. Green Аз няма да казвам и на мен какви мисли са ми минавали за бебка че направо ще стана за смях. Joy Ама то е нормално нали?

# 164
Момичета моля за малко помощ .
Една моя позната е бременна в 21г.с. и на поредната женска консултация доктора видял някаква "находка" (аз така я наричам) на плацентата.Нещо като мехур, но няма представа какво е. ooooh!Някой има ли представа какво може да е и дали е опасно. Ето и снимка на плацентата , кажете ако не знаете какво е, къде може да попитам (защото не се знае другата докторка кога ще е свободна да я види).

Общи условия

Активация на акаунт