Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 21-та тема

• 78 691
  • 363
  •   1
Отговори
# 105
Аз продължавам да съм само на коледна вълна и поредните сладки от днес - Сладки с орехи и шоколад :

# 106
ООООООООООоооооооооооооо Диди, ти се появи, и пак нови сладки.

Страхотно изглеждат Диди, ама аз не мога вече.  Laughing Laughing Laughing Имам и да готвя...... Но иглежда много вкусно с тия орехи, си представям вкуса, аз обожавам такъв тип сладки, но нямам вече сили Heart Eyes

# 107
Аз само се появявам, за да не ме забравите, а и аз вас! Днес смятах пица с бутер тесто да направя, но после реших руло Стефани. С търсачка ми излезе рецепта на Лоис и направих нея. С тази разлика,че вместо доматен сок, сложих домати с бамя. На мен лично ми хареса!

Снимката с легналото руло излезе най-сполучлива:

Поздрави на всички от темата! Hug Heart Eyes

# 108
Преди малко го излапахме

Киш Лорен, от последния брой на списание Good Food, като това е пременена рецепта, (пременена от премяна, не промяна Wink) за да съм по-различна де, та вместо бекон вътре има шунка. Те хората така са я дали, измислили са неин вариант,който е с много по-малко количество мазнини - аааа и тестото е със зехтин, не с масло. Абе става, на мен ми допадна, но Бобето не изпадна във възторг. Изяде си го, ама с мазничко по-си му харесват нещата. А пък и аз го попрепекох малко май май. Но пък на мен много ми хареса. И на г-ците хареса. Аааа има и индийско орехче вътре. Така или иначе е нещо различно.

Ето и разрез тук

# 109
  • varna
Pety,този апетитен суджук ме кара да се облизвам лакомо пред екрана.

# 110
Много вкусно момичета Peace
Диди, стига вече с тези красиви сладки NaughtyСЕГА КАТО НЕ МОГА ДА ХАПНА, НАПРАВО ЩЕ МЕ ОЧИСТИТЕ С ТОЛКОВА ВКУСОТИИ Rolling Eyes
При нас ето такива неща тази вечер Simple Smile
Салата айсберг с бекон и пармезан

Супа от пиле и гъбиза мен и детенце

Свинско с лютеница и червен лук

Пържен боб с кисело зеле-типично зимни ястия Wink

Рецепти ще пиша по-късно Wink
Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 23:23 от esy

# 111
esy , айде стига и ти с тези диети ! Като ти се свие стомаха , нищо няма да можеш да хапнеш по празниците .Тогава ще трябва да ме каниш , та да не отидат на празно манджите !  Mr. Green

Много ми хареса мръвката с лютеница , но ще я пробвам с пилешко , че моят и той е все на диета !  Mr. Green

Krische , не остана ли някое парченце ? Аз и със зехтин го хапвам този киш !
  Flutter

# 112
Мани, мани, не си представям как ще я карам по празниците,  Thinking
С удоволствие ще те посрещна Hug
Опитай мръвката, казаха, че е вкусно Laughing

# 113
Ябълков кекс в машина за хляб с карамелова заливка - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=307.15

# 114
Неее Naughty не остана Диди Laughing Laughing Laughing но за теб, само кажи че идваш - веднага го спретвам - със зехтин, без зехтин - както го искаш - ами така де, по заявка на клиента Joy Joy Joy

Между другото на тия мръвки и аз им бях хвърлила око еси, тя Диди да не си мисли, че само тя ще ги яде hahaha

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 09:18 от Krische

# 115
Вчера -кавьрма,кремче и препечени хилийки с рибен хайвер

Довечера ще готви мьжо -печена наденица на жар  Laughing

# 116
Krische , сънувала съм твоите торбички със сладки !  Mr. Green Чак ме е срам , че аз нищо подобно не съм измислила , но утре ще гледам да наваксам !  Wink

Коледната вълна продължава с новите ми фаворити при сладките :

Базелски медени сладки

# 117
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Диди, сладките изглеждат изкушаващо Crazy
аз имам 4 опаковки принтени и още не съм ги наченала Laughing,
не съм в сладка вълна и това е.

за сметка на това ме тресе здрав експериментализъм Mr. Green
подготвям коледния подарък на свеки,
а тя е зависима към шоколада...
чудех се какво да й вземе и реших да е с шоколад, но да не се пълнее hahaha

за сега купих: маска за лице, пяна за вана, шоколад за пиене, арома, ликьор - всичко е с шоколадов вкус или аромат Mr. Green
парфюм не намерих...

сега й направих:

шоколадова сол

шоколадова горчица

и 2те са много вкусни, чак не очаквах...
тук се продават в магазините за нелицеприятни суми и аз изпробвах да ги приготвя Crazy

ако някой се сетих друга странна комбинация - да свирка Peace
тук от доста време има рецепти за херинга в шоколадов сос, както и за пържоли Peace

за обяд приготвих неустоима пица Хът

със спанак:

с риба и лук:

в ръбчето завих кашкавал Mr. Green

рецептата по-късно, че съм преяла ooooh!

# 118
asyalein , този път направо ме срази с тази шоколадова горчица !  ooooh! Къде се използва тази горчица ? Пък и солта ? Не мога да ги свържа нещо !  Blush

За пицата със спанак не знам , но тази с риба и лук , лично на мен ми е много изкушаваща !
  Grinning

# 119
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
 Mr. Green горчицата се ползва при диви меса Peace
аз я тествах, разбира се, с хляб и без хляб.

има първо шоколадов вкус, после идва лютевината на горчицата.
в никакъв случай не е гадна Peace
то тук има горчица от какво ли не - с мед, от тиква, от смокини, от боровинки, разнообразие голямо и съм свиканала на всякакви вкусове Peace

солта е за подправяне на меса и риба Peace

Общи условия

Активация на акаунт