Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 186
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
  • в белята
Аз съм най-доволна от Skip и Dash .И тъй като разчитам на мъжа ми да ми донесе нещо от чужбина ,все получавам това ,което неискам  #Cussing out.Пресен пример е един Ariel Clean&Fresh ,дето съм в чуденка за бяло ли е ,за цветно ли е ,дето ми го донесе вместо поръчания SKIP. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Използвала съм всичките видове прахове Sano,но единствено продължавам да ползвам Sano sensitive течен,някак си по ми харесва от Тео бебе.Чудя се дали не са побългарчарени омекотителите на тази фирма защото старата ми ботилка беше с различни надписи и опредлено омекотяваше дрехите ,а другата след това тотално различна и правеше дрехите шкурка.Затова спрях да го ползвам.
Сега ползвам ту Силан ,ту Ленор и от двете не съм доволна.Пробвах една малка опаковка Семана и от нея не съм впечатлена - като да переш без омекотител е , нито по-меко ,нито по-ароматизирано. Crossing Arms
Dedo ако знаеш от къде да си купя качествени препарати в района Дупница-Благоевград-Сандаски-Петрич казвай  Praynig Praynig PraynigМалко трудно ми е излизането до Гърция ,защото трябва да вадя разрешение за малката,а няма кой да я гледа.

# 436
  • в белята
Атака попаднах на сайта на Скип на гръцки.Някой може ли да ми разясни ,кой препарат какъв и за какви дрехи е?Само за черните го схванах,е то няма как ..... Wink и че Cocolino там е Cajoline
http://www.skip.gr/pages/page38.php
http://www.skip.gr/pages/page57.php
http://www.skip.gr/pages/page58.php
http://www.skip.gr/pages/page78.php

# 437
Аз съм най-доволна от Skip и Dash .И тъй като разчитам на мъжа ми да ми донесе нещо от чужбина ,все получавам това ,което неискам  #Cussing out.Пресен пример е един Ariel Clean&Fresh ,дето съм в чуденка за бяло ли е ,за цветно ли е ,дето ми го донесе вместо поръчания SKIP. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Използвала съм всичките видове прахове Sano,но единствено продължавам да ползвам Sano sensitive течен,някак си по ми харесва от Тео бебе.Чудя се дали не са побългарчарени омекотителите на тази фирма защото старата ми ботилка беше с различни надписи и опредлено омекотяваше дрехите ,а другата след това тотално различна и правеше дрехите шкурка.Затова спрях да го ползвам.
Сега ползвам ту Силан ,ту Ленор и от двете не съм доволна.Пробвах една малка опаковка Семана и от нея не съм впечатлена - като да переш без омекотител е , нито по-меко ,нито по-ароматизирано. Crossing Arms
Dedo ако знаеш от къде да си купя качествени препарати в района Дупница-Благоевград-Сандаски-Петрич казвай  Praynig Praynig PraynigМалко трудно ми е излизането до Гърция ,защото трябва да вадя разрешение за малката,а няма кой да я гледа.

Ще ти отговоря тук и на въпросите от другата тема. Пералнята не е лоша - 1000 оборота, 7 кг. Нямам впечатления от корейските марки, дано да пере добре и е здрава. Колкото до ваничката - спокойно побира 150 мл, коеот е достатъчно. Пък и аз бих ти препаръчал да минеш на гелове, капсули или таблети - слагат се вътре в барабана.
Скип и Даш са едни от най-добрите прахове в Европа. Скип е по-добър от гръцкия Ариел. Това, което са ти донесли е универсален Ариел, можеш да переш бели и устойчиви цветни / първите две от картинката за сортиране на прането/. Наситени цветни - постоянно с него не препоръчвам. По-добре си взимай за цветно, щом бялото ти е много малко. Там, в скиповете има и с белина/ избелващ/ и с омекотител, и капсули.
Магазин в твоя район знам, но на теб не ти требе.  LaughingЩом мъжът ти пътува, по-добре да ти носи. Доненсените тук за продажба в повечето случаи са по-скъпи отколкото в Европата по обясними причини. Официалният производител не ги носи/ на Скип производтел е Юниливър, а те тук нямат даже Омо/, там се купуват в малки количества, транспортът е скъп+ нещо за разходите+нещо за магазинчето+по-голямото ДДС тук и т.н.

# 438
Прах за пране ползвам Даш, Омо и Ариел (за бяло пране).
Омекотители избирам според аромата, в повечето случаи.
Последно купих Апта, Куанто (син).

# 439
  • в белята
Много благодаря за отговорите. Wine Glass
Аз за черните си дрехи ,а и за другите които са тъмни ползвам Perwoll black magic ,така че новия прах ще го ползвам за бяло и светли дрехи и чаршафи докато свърши.................. а после ще направя списък със картинки ако трябва за да се ориентира и да не се оправдава ,че се объркал от толкова много неща и то все на гръцки  Mr. Green.Аз и за това питам някой ако разбира от гръцки да каже кой прах за какво,за да не давам и аз грешни инструкции  Wink
п.с тъй като дотук нямам с нито един препарат въпросния дозатор ,който се слага в барабана ,си сипвам препарата в отделението за праха за пране.Нищо и няма на пералнята....... а колко много я експлоатирам всеки ден има поне по две перални за две години......... смятайте вие колко пъти е пускана и досега не е дала дефект  Peace .Иначе и аз съм навита да ползвам капсули и омекотител на кристали...................... колкото по малко ми заемат място праховете толкова по добре.
И все пак кажи къде е този магазин ,че ако закъсам да го имам в предвид? Praynig Praynig Praynig По рано в Петрич засякох един бус на разносна търговия и си накупих сумати препарати на цени много близки до тези на ,които са купени ( оригиналните етикети стояха за сравнение ).............. но скоро не е минавал от там Sad

# 440
Атака попаднах на сайта на Скип на гръцки.Някой може ли да ми разясни ,кой препарат какъв и за какви дрехи е?Само за черните го схванах,е то няма как ..... Wink и че Cocolino там е Cajoline
http://www.skip.gr/pages/page38.php
http://www.skip.gr/pages/page57.php
http://www.skip.gr/pages/page58.php
http://www.skip.gr/pages/page78.php

От линковете които си дала и от съставите в продуктовата страница на Юниливър виждам, че нямат прахове за цветни дрехи. Праховете и таблетите са все за бяло. Скип е силен и избелващ прах. По добре за цветни дрехи да взимаш течни препарати, а за бели - с прах.
За това кой препарат какъв е и за какви дрехи е, мисля, че е ясно - стандартен Скип, Скип Пролетна свежест, Скип с Клинекс (Доместос) - силно избелващ, и Скип 2 в 1 с Коколино.
При таблетите няма 2 в 1, но има за чувствителна кожа с алое.

# 441
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали магазин в Пловдив от където мога да се снабдя със Скип или Даш.

# 442
Бихте ли ми препоръчали магазин в Пловдив от където мога да се снабдя със Скип или Даш.

Най-голям асортимент на Даш - 7-8 вида- течни, концентрат , 10 кг , различни аромати/ от Германия/, Скип таблети и гел/от Франция/ съм виждал до у-ще Душо Хаджидеков, след новото колело на Богомил и Петко Д.Петков. Иначе има и на бившата Лиляна Димитрова и Заимов, но по-скъпи и без всички видове.

# 443
  • Пловдив
Дедо  bouquet Благодаря.

# 444
Дедо, може ли пак да питам? Скип и Корал един и същи прах ли са, в смисъл на едно ниво,защото гледам опаковките им са еднакви?

# 445
Не, различни прахове са, но на един производител :Юниливър.
Логично е да използва подобни опаковки, етикети и дизайн на своите продукти.
В друга тема по-рано бях писал как в различните региони фирмите имат различни водещи и допълващи марки. Скип е силен прах във Гърция, Франция, май и Испания. А Корал е лидер в Германия, Швейцария, Австрия. Но не само това е разликата. Скип в Гърция е много активен прах, особено за бяло, а в Германия Корал е специализиран за цветно, за черно , за фини, за вълнени. Има много специфики за различните райони.
Но тук ги няма тез прахове, така че сме спокойни Mr. Green

# 446
И аз имам един въпрос какъв е този омекотител на кристали,ползвала съм на таблети,същия ли е или е нещо друго,къде мога да го видя?Благодаря предварително.

# 447
  • Добрич
блазе ви момичета,че имате избор на прахове,тук в нашия  Добрич,няма токава чудо като скип,и още много други марки дето ги споменавате,е сега исках да си купя Омо гледат ме като пукали продавачките,бил спрян от производство newsm78
добре че има ариел,та си пера само с него и отвреме навреме тайд
Ако някой знае нещо за Добрич къде има избор,ще съм много благодарна да ми каже Laughing

# 448
Хм аз ползвам зеления Скип с Коколино, но ми казаха че бил универсален newsm78

# 449
kakto vi kazah imam magazin za preparati  ot germaniq i ispaniq onikalni preparati imam Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт