Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-24)

• 14 792
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Аз наминавам да видя какво става. Приятни почивни дни на всички.  Hug

# 151
Здравейте и от мен  Hug
little angel кога успя да се разболееш? Онзи ден нищо ти нямаше, бързо оздравяване ти пожелавам  Simple Smile
Toninska- Angelova добре дошла  Hug вече са ти отговорили за магазините и за докторите..колкото до разходките, определено има къде да се разхождат бебоците. Колкото до компания, винаги ще се намери  Wink когато е хубаво времето не пропускаме разходка. Излизаме с няколко други мами от форума, даже сме успявали лятото да се съберем почти всички  Hug Който желае нека се присъединява, колкото повече толкова по- добре Wink
loritka какви са тези 10 годишни ремонти....знам само че 2 години ремонт ми стопиха нервите, а за 10 не ми се мисли  Mr. Green
Ронка Ема наистина е голям сладур   bouquet Важното е да си с любимите хора и да се чувстваш комфортно, мястото не е от значение щом си щастлив
Лека нощ от мен

# 152
Здравейте и от мен, врачански мами Simple Smile Още се оглеждам във форума, та...  ви открих Simple Smile Радвам се .
Toninska- Angelova аз отидох при Д-р Партовска , за да ми установи бременността, тя ме изпрати при Д-р Антимова за консултациите . Ако имам някакви съмнения , винаги мога да отида при Д-р Партовска, а и самата Д-р Антимова, ако има, ще ме изпрати при нея (не рискува да говори празни приказки и търси по - голям специалист ) . Доволна съм. Като се има  в предвид, че живея  от 2 години в град Враца, проучването ми е добро (поне за мен), тъй като и бях охрана по едно време на болницата  #2gunfire   Wink

# 153
Аз май пак не съм разбрала Toninska- Angelova за какво търси специалист, дали за раждането или за консултация?! Rolling Eyes
Ако е за да ти следи някой бременността с 2-3-4-5 ръце препоръчвам Антимова. Страхотен, човек, специалист, който си разбира от работата, а когато я съмнява нещо винаги изпраща при специалист! Peace
Преди време, още като ученичка имах проблеми, ходих при няколко лекари...никой нищо не откри, поради простата причина, че никой не ме погледна на ехограф. Отидох при Антимова и веднага намери проблема, за щастие всичко завърши по-възможно най-добрият начин, при специалист в Майчин дом-София. Party

Тук днес времето е ужасно! Вчера казаха, че ще има вятър с 150км/ч. Shocked Още не е толкова силен, но определено го има, телевизията ни се губи, постоянно се мести чинията, в комбинация с дъжд картинката ви е ясна. Simple Smile
Приятен уикенд на всички!  bouquet

# 154
 Добре дошли на Merry,Monabalona,Toninska-Angelova! HugИ аз съм отскоро и още се озъртам,но най-после намерих време да си напиша имената и годините на мамчетата.така,де...опознавателно #Crazy
Ронка,много е сладка Ема!Това с квартирите е кофти-ние така се разпилявахме дълго време,защото настоящият апартамент е 100кв. и нямаше как да го отопляваме.а пък мъжът ми сложил теракот навсякъде още преди 10 г.,а тогава бяхме пресни гаджета и вятър ме е вял на бял кон,т.е.не съм знаела ,че ще я докараме чак до днес.Трябваше да се кърти всичко,стени да се местят,врати да се пробиват в стена,други да се заличат-да не ви отегчавам повече.С едно дете си може всякак,но добре,че дойде и 2-ро,та да ни засили да изградим Дом.Иначе и аз се подвизавах под Медковец- във  Веженците(голямата ми щерка още се сеща за приятелчетата си от там).Поздрави на квартала! Hug
Аз опознах врачанските гинеколози отблизо.С 1-та бременност лежах 3 пъти в АГО и за всички се говореше и хубаво,и лошо.Каката родих в Майчин дом,защото ме уплашиха,че е гоямо бебе,та да се застраховам Peaceи не съм дала и лев,като изключим подаръците и почерпките!А с 2-рата- ходех при Кръстев и бях разочарована.Потърсих 2-ро мнение от Цеков и се оказа,че околоплодният мехур сълзи,та право в Мездра.Доволна съм!Ще цитирам Цеков:"Раждането е скрита картинка и е изпитание и за доктора".Тъй 4е всичко си е до късмет.Аз съм на мнение,4е каквото има да стане ,то ще си стане!Само спокойствие ,бъдещи мамчета!
Чао засега,че боята се спе4е на главата ми ooooh!
 А-а-а,има ли май4ета,живеещи около мен?А с другите,ще се видим ,живот и здраве,да се изпролетее

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 19:36 от loritka

# 155
loritka има  Wink ние живеем близо до Билата и излизаме с няколко майки. Може да се видим за по кафе, някой път когато излизате  Simple Smile

# 156
Добър и лек ден на всички Simple Smile)) (да не обръщаме внимание на времето..  Wink )

# 157
  • Бургас
Добре дошли на новите мами! Лоритка, Hug, ние живеем над Флирта, можеш да се включиш с нас на кафе Wink

# 158
Цял ден влизам, но няма и птичка да прехвърчи.Как сте хора?

# 159
В таз мъгла и птиците не смеят да летят ... Wink

# 160
buba_85 прехвърчат от време на време  Grinning
Аз уж съм по-добре,този вирус е ужасен обаче.Добре че мъжа ми помага тези дни Heart Eyes Да ви питам от къде да си купя хубави чаршафи и завивки за спалнята?Не съм търсила все още,но ми се иска да сменя тези сегашните че вече ми омръзнаха.Св.Валентин наближава,какво ще купувате на половинките си?

# 161
Здравейте мами.Извинете,че нахлувам във вашата тема,но бих искала да ме насочите към добър ортопед и педиатър.Зная,че вие може да ми помогнете и предварително ви благодаря  Hug

# 162
  HugНа драго сърце ще се присъединя към компанията виМуцитоБубето!Само дано успеем да си засе4ем "режимите"на сън ,хранене и разходка,инак ще следя къде си 4уквате срещи.Ама пусто време не се оправя...
 Благодаря за поканата-много ми стана мило! bowuu
  Ронка,4ух в Новините,4е положението е страшно при вас!!!Как се справяте?Споменаха нещо от сорта,4е Тулуза е блокирана(ЖП транспорта май)-заслушах се късно,но ти ще кажеш пове4е.Дано не сте ли4но засегнати...
 Привет,Теди!При кой педиатър сте сега,ако не е тайна?Ние сме при Гешева .В началото не бях доволна,но сега сме се сработили добре, и съм си доволна.А като ортопед сме ползвали Комитски-друг май не знам.Виж някъде назад май4етата бяха обсъждали темата

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 21:51 от loritka

# 163
Здравейте Simple Smile)
Лека и спокойна седмица на всички Simple Smile)
И аз съм чувала за Гешева по - приемливи критики , съгласна съм с  loritka Simple Smile

# 164
 Да се похваля:Бебочка ве4е се задържа за няколко секунди изправена без упора Crazy и вси4ки пищим като екзалтирани,най-ве4е Каката,разбира се. hahaha
 Весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт