Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-24)

• 15 103
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Ей, ама вярно, като сме ги сложили тия дати отпред кой ли гледа  smile3555 buba_85 браво на теб, че си толкова наблюдателна  Wink
Грета, нека злото да те забрави  Hug Много късмет, здраве, професионални успехи и семейна хармония!!!

# 136
Loritka, не знам за Илиян. Rolling Eyes  Я метни линк към темата на сам да видя за какво става въпрос.

Ема е на 2г. и 6м., лошото е, че преди месец-два някъде нещо много се наплаши от къпането. Нямам идея каква е причината, в корито не я къпя, отдавна действам с душа. Но преди си искаше поне 1 път в седмицата и в коритото, за да поиграе. Та за сега вана със соли отпада, аз принципно слагам няколко капки лавандула....много успокоява.
Лоритка, къде живееш във Враца? Дай линк със снимки на малките красавици да ги видиме. Hug

ЧРД Грета!  bouquet

# 137
Благодаря ви, момичета. Grinning

# 138
ЧРД и от мен

С пожелания за много щастие.

# 139
nbirthday със закъснение от мен на Грета,с пожелание за много здраве,късмет и щастие!

# 140
 4естито и от мен на Рожденичката!  bouquet
    Ронка,аз съм на Ви с компютърните технологии Mr. Green-от 3 месеца имам нет,но бързо уча. Качих снимки на децата в snimka .bg-другаде не знам къде-може да ме светнете по въпроса bash Ще съм много благодарана HugЩе се пробвам да ти пратя линк за нашумелия скандал с Илиян http://bgpetition.com/ilian-zdravkov-tuberkolozen-meningit/index … ml(не знам дали се справих)
   В резюме:детенцето е в болница само ,без придружител,със съмнителна диагноза,а родителите са го заварили с вързана ръчичка за леглото.Има и петиция,която дано спомогне да се спре подобна инквизиция над деца.
 Иначе аз живея под у-ще"ХР.Ботев".Надявам се,не си излязла като малка от Враца ,и го знаеш!Шегувам се!(разкажи за теб).Ние  от 10-ина години правим ремонти,но ве4е сме окончателно тук.Е,ремонтите продължават...Сега се сещам ,4е някои от форума(извинете ме -не помня кой) ходи по мъките с новата си кухня.Е,и нас ни измъчиха,но не им се дадохме и от 2300лв си приспаднахме неустойка,та ни излезе 1500,а можеше и по-малко,но...Аз се радвам ,4е ми се махнаха от главата   

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 13:54 от loritka

# 141
Здравейте  врачанчета- мамчета,
Бихте ли ми дали съвет и какви са отзивите за раждане във Враца? Чух , че от МЦ- Мездра били много доволни като обстановка и обслужване, с много нисък или никакъв процент на рекет ( или нерегламентирано плащане) на безплатните услуги?
Ако има подобна тема, моля да ме извините и да ме насочите, тъй като съм новак във форума и още се оглеждам и ориентирам.. #Crazy
 Joy
 и още , къда да пообиколя за дрехи за бременни, колички и т.н.- още не съм опознала Враца в детайли... Embarassed  Rolling Eyes

Усмивки и хубав ден от мен!

# 142
и още , къда да пообиколя за дрехи за бременни, колички и т.н.- още не съм опознала Враца в детайли... Embarassed  Rolling Eyes

Усмивки и хубав ден от мен!

Ами незнам колко добре познаваш Враца, аз се сещам само за един магазин над училище Хр.Ботев. Има нещо като базар и вътре има магазин за бременни, а точно на ъгъга е магазин "Симба" в който има разни храни, дрехи, колички и т.н., друг магазин за колички има точно на кръстовището на Карл Маркс на сфетофарите, незнам как се казва, той е и за детски играчки и количките са на достъпни цени, има и един по пробива над бившото кафе "Романс"  newsm78 Тези ми хрумват на първо време  Wink

Иначе относно Болницата във Враца мисля че е по-добра от тази във Медрза (но като карам тук практиката и съм пристрастна, тъй че да каже някой друг  Laughing )

# 143
Лоритка, знам го Ботев, там завърших. Wink
Всъщност ние сме почти комшийки. Аз съм над алеите на космос, Риц, Роял...200м. отгоре. Ама как го обясних само, тези дни нямам дар слово. Joy
Във Враца не живея вече почти 6г. От които 5 бяхме в София, и почти година в Тулуза. Докато си бяхме в Бг често си ходихме във Враца преди да родя, след това малко разредихме.

Линка с Петицията не ми се отваря.
Снимка Бг. е добре, но този е по-добре...http://bambinata.multiply.com/photos/album/3/3, Тук може да видиш моята Ема и да се логнеш.

Хубаво е, че се справяте с ремонтите.
Ние откакто се помня с мъжът ми сме все по квартири, та нямаме особено голям избор откъм ремонти и уют както на нас би ни харесало. Сега сме в една барлога, търся нещо друго, но за сега не намирам нещо което ме устройва, а и цените им са... Crazy ooooh!

Момичета, къде сте всички? Никой не пише...кажете, ако ви притеснявам?! Simple Smile
Хубав ден!  bouquet

# 144
Благодаря за инфото Mushmulche, още този уикенд ще намина към базара до пазара... Wink
Някой специалист доктор, който да не ме обърка във болницата във Враца ще ми подскажеш ли? Бяха ми препоръчали една млада докторка, чието име обаче не помня.. newsm78
а, къде се разхождат майките с бебоците, защото в парка е малко съмнително, по ялеята съм срещата майки с колички..принципно аз ще живея в Младост.. #Crazy

# 145
Toninska- Angelova и аз живея в Младост, ама незнам майки с колички съм виждала само по алеите на стадиона и по центъра  Simple Smile Аз бих ти препоръчала Боби Петров  Peace Но поразпитай и други, не ми се доверявай сляпо  Laughing

Ронка а вие заради по-добра работа ли се преместихте в София (ако не е твърде лично де)  Wink А твоята Ема е същински бонбон   bouquet

# 146
Аз живея в Медковец,по някога излизам с едно мамче от Младост,но по някога когато се разберем и се случи да излизаме в един ден.Иначе излизам с мъжа ми и с Муцито по центъра,но аз не излизам в часовете в които излизат другите мами от форума.Когато аз излизам те вече се прибират.
За раждането си раждах във Враца,иначе съм от Мездра.Викаха ме и в Мездра да раждам,но си предпочетох тук.Никой за нищо не ме е рекетирал, една стотинка не съм дала.Дадоха ми да подпиша че всичко ми е безплатно и това е.
Дрехи за бременни има и на търговска.Там има един магазин на два етажа за дънкови дрехи,на втория етаж е за жени има дрехи за бременни.
Колички има и в Мездра в борсата.Също така при Здравната каса са отворили един нов детски магазин и има колички,столчета и тем подобни.Друг магазин за колички и т.н. е Мечо Пух на болницата.

# 147
Ронка а вие заради по-добра работа ли се преместихте в София (ако не е твърде лично де)  Wink А твоята Ема е същински бонбон   bouquet
Мушмулче, да, заради работа се преместихме в София! Мъжът ми беше на много хубава работа, но рискувахме да се преместим тук. Crazy В София стана истинска лудница, особено ако работното място е далеч от дома. ooooh!(в нашият случай не беше така) Честно казано на моменти съжалявам, че не останахме в София, но аз съм много голям оптимист и мисля, че сме направили най-добрият избор за момента. Винаги можем да се приберем в Бг. Simple Smile
Благодаря ти за комплимента на моята Ема! Hug

Моя приятелка ражда при Боби Петров и... не си спомням името на колежката му. Искаха й пари, но май си останаха само с искането. Joy
Когато аз раждах в София (не, че има нещо общо с темата де, но да си кажа). Отидох да раждам без избор на екип, а при когото е на смяна. Не съжалявам.
Много съм против плащането, лекарите за това са лекари, за да си вършат работата съвестно, а не да изнудват бъдещи и майчета! Но това е една друга и дълга тема...много трябва да се поработи в насока здравеопазване. Stop
Желая на всички живи и здрави дечица. Hug

Хайде изчезвам, че станах досадна.

# 148
Здравейте, мами!   bouquet
Когато имам възможност, влизам във форума и ви чета, а това се случва рядко - Саши все още е много мъничък и си иска своето  Hug
Аз също живея в "Медковец", знам за buba_85, че живее недалече от нас, а сега виждам, че има и мами от "Младост"... Нямам търпение да поотрасне детето и да се затопли времето, за да тръгнем и ние на разходка. Засега сме стигали само до терасата в топлите дни... Мисля, че като тръгнем и ние на разходки, ще се засичаме с мамите от нашия район...  Peace А може и с другите мами всъщност...  Hug  bouquet

# 149
Привет и от мен.
Аз съм болна Sad,то в топлото време най-лесно се настива,само дано не се разболее и Иванчо.
Toninska- Angelova   welcome виждам че другите мами вече са ти отговорили на въпросите.За Боби Петров аз ще кажа,че не ти го препоръчвам Naughty
Ох лягам си,че едвам гледам.....

Общи условия

Активация на акаунт