Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-24)

• 15 103
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Честито на именниците.
loritka, според мен БГ-Мама е по-добър.Има информация за всичко, че и повече, само трябва да потърсиш.  А ако нещо те интересува може да ни питаш. Peace

# 121
Ей излагате се-  къде се губите Wink видяхте малко слънце и юруш навън Simple Smile Аз използвах хубавото време за готвене и чистене  ooooh! а Малинка и баща й изпратих да пазаруват и да се разхождат.
[X]_baby как е Валя? Работата? Нищо не пишеш....
buba85, Муци знам ви аз къде се подвизавате  Wink ама пишете по някой ред как сте вие и децата  Hug
Зузи дойде ли кухнята?
loritka ето от тук можеш да прочетеш още информация http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0 Къде се разхождате? Току виж сме се и засичали  Laughing
Петя Иванчо как е?
За всички останали  Hug
Айде лека нощ от мен

# 122
Не ми остава време да пиша, а много неща ни се случват, от всичко по малко. Някой ден, ако някой прояви желание да излезем, ще разказвам.

# 123
Здравейте и от мен !!!
Прословутата кухня я няма .Днес имаме среща в полицията точно по въпроса,да се надяваме скоро да пусна снимки Praynig
МУЦИИИИИИИИИИ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!!
МНОГО ЗДРАВЕ И КАСМЕТ ЖЕЛАЯ ,НО ОТ СЪРЦЕ!!!
Ронка много си права ,това за педиатъра.
Цитат
Мислех си, че кърменето е супер лесно и естествено, но в последствие не се оказа точно така
При мен с първото дете се получи точно така.И едва оспях до три месеца да я кърмя,но поправих грешката си с второто дете .Първо смених педиатъра и после всичко се получи .Също много ми помогна една женица в родилното нямаше кърма ,та ми позволи да кърмя и нейното бебче.При мен началото беше много трудно,но се справих и така второто до годинка.
И ние като видим почивни дни изчезваме в планината .Миналата седмица в неделя се засякохме със семейството на слаи ,но късно се усетих че са те.
А тази неделя бяхме на ски на Пършевица ,влека неработеше,но ние имахме желание и се пързаляхме до 16 ч

# 124
здравейте, искам да ви попитам за яслата над Пинтата, какво занете за нея частна или държавна е, каква е таксата, добре ли гледат децата в смисъл научават ли ги на разни неща и т.н. изобщо чувалали ли сте нещо за нея?

# 125
здравейте, искам да ви попитам за яслата над Пинтата, какво занете за нея частна или държавна е, каква е таксата, добре ли гледат децата в смисъл научават ли ги на разни неща и т.н. изобщо чувалали ли сте нещо за нея?
Държавна е, нямам лични впечатления, но на една комшийка внучката е там. Много са доволни, детето се е научило за 2 дни да яде самичко... в общи линии в яслата няма кой знае какво да научат, важното е сестрите, които са в групата просто да си гледат работата( в яслените групи не работи педагогически персонал, работят медицински сестри, които ги гледат и учат децата как да играят с пластелин, как да се хранят, на лесни песнички и т.н.)
Ако не ме лъже паметта беше питала за частни детски ясли преди време Simple Smile
Скорпинка айде на разходки Simple Smile В Кемера как е времето?

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 17:38 от Bubeto*

# 126
Честит имен ден на Ати и от мен(малко на патерица).Да ти е живо и здраво името,много късмет и щастие  bouquet
Бубе,Иванчо е добре,утре става на 7 месеца и си мислех преди малко как бързо лети времето Crossing Arms
Ася,питаше ме с какво мажа венците,кумата ми препоръча едно гелче на билкова основа,Дентогел се казва.На билкова основа е.
ZuzyM ,дано скоро имаш кухня,предствям си какво ти е.
При нас иначе няма нищо ново.Днес бяхме на консултация,моето дИте тежи цели 9кг,има си белег от БЦЖ ваксината и всичко е ок.Да ви попитам кога въведохте глутена?Аз взех днес една каша на Хип от готовите в бурканче,но в нея има глутен.И се чудя да му давам ли от нея,четох че се въвежда след 6-я месец.

# 127
  • Бургас
Мерси, Петенце! Нищо, че късно, важното е, че си се сетила.  Hug Heart Eyes
Зузи, и аз та обичам:)!
Бубе, Димето няма нет, инак са добре, вчера се видяхме. И ние сме екстра, ще ни видиш. Давай Малинка да я гуша. Joy

# 128
Ние вече имаме нет,с големите детски,все още в стария размер си платихме нета и купихме памперси и нищо не остана  Joy.Добре сме,момата расте и лудее по цял ден.Не се спира на едно място,чат пат излизаме на разходка.Утре ще ходим на консултация и ще видим колко сме пораснали.

# 129
петя аз вече му давам глутен и за сега всичко е ок, смятам че у е време, ние днеска сме на консултация, ще видим колко е пораснал
 да се похваля зъбчетата ни са вече 2 но да се оплача че кърмата ми спира и се чудя как да я стимулирам от чая вече май няма ефект приемам идеи

# 130
петя аз вече му давам глутен и за сега всичко е ок, смятам че у е време, ние днеска сме на консултация, ще видим колко е пораснал
 да се похваля зъбчетата ни са вече 2 но да се оплача че кърмата ми спира и се чудя как да я стимулирам от чая вече май няма ефект приемам идеи
Афродитка, малко по-напред в темата обсъждахме стимулацията на кърмата. Или с други думи, често кърмене, повече течности и почивка от твоя страна! Peace

Петя, глутен се вкарва в зависимост кога е захранено детето(дано не бъркам де). Аз го вкарах към 10-ти мецес, а захраних на почти 6м.

Лоритка, времето тук тази седмица е много шантаво. Вчера 5 мин. грее слънце, а следващите 5 вали като из ведро. Crazy Миналата седмица беше много приятно времето. Като цяло тук не е много студено, няма такава зима като в Бг. Сняг валя 2 пъти, единят път натрупа около 1 см. и се задържа мнооого малко, около 1-2 часа. Вторият път валя повече, Ема и баща й успяха да направят снежен човек, и се задържа цял един ден. Това е прецедент тук, познати които са от 15г. тук не са виждали толкова много сняг, а и да се задържи цяло денонощое. Crazy
Лоритка, бг-мамма е най-добрият сайт...поне за мен де. но аз съм пристрастена. Wink

Моята Ема е болничка, онази вечер настина. След като излезе от банята реши да ходи боса, трябваха ми около 10 мин. да я накарам да се обуе, и резултата е сополи и лека кашлица. Дано бързо се оправи и повлияе от имуностимулаторите които й давам.

Хубав ден!  bouquet

# 131
Здравейте,да ви се похваля.Ние сме пораснали,вече сме 6200гр и сме 66см.

# 132
 Ронка,и тук времето стана гадно и мъгливо,но поне4 се рзанообразихме ,макар и за 2 дни.А ина4е сега съм на вълна Илиян Здравков и Петицията(сигурно си разбрала).Аз се подписах,защото ме побиха тръпки-да отделят толкова малко дете от майка му....Ужас!И да го вържат все едно е куче...Направо нямам думи.Мен ме пуснаха бременна в 5м тук в детското отделение ,въпреки рисковете за мен,но коя Майка би оставила детето си само и ужасено?!не съм се и замисляла!Баща й плака докато и уцелят вената,а е мъж.Не знам майката на Илиян  как издържа психи4ески Praynig
  Моята Биляна(на 5г) като и разказах,й се разшириха очичките от ужас-тя е била в болница,но й беше интересно даже.докторите много се шегуваха с нея и тя няма травми от престоя (психологически,де)
  Май моето се превърна в тирада,но вие, като майки,сигурно сте също възмутени като мен!!!
    Ронка,не знам колко е голяма Ема,но моита Биби много харесва ваничките с морска сол,които й правя след като се е намръзнала или пък понастинала.Може да "напариш" (както казва баба) и Ема.
 Оздравявайте !!!

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 21:42 от loritka

# 133
 newsm78
 ИЗВИНЕТЕ МЕ!Пробвам се да кача снимка в профила си и май успях
    МАЙ ЩЕ ТРЯБВА ЛУПА,за да я видя!ха-ха

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 00:29 от loritka

# 134
Като гледам на 12.01 сме пропуснали да честитим на Грета рождения ден.Малко със закъснение, цяла седмица и малко Честит Рожден Ден   bouquet .

Общи условия

Активация на акаунт