На море в Гърция

• 201 333
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Искам да ви споделя мнението си за хотел Aristoteles Beach намиращ се в Гърция,Касандра.Изкарах с мъка 7 дневната си почивка там.Никога не съм си и представяла,че ще мога да изживея такъв ужас.All inclusive-a е под всякаква критика.На закуска ни се даваха пържени домати,салам,кашкавал,мюсли,пържен бекон и хляб.На обяд,когато имаше дни в които можехме да избираме между две основни ястия-бяхме щастливи Confused Напитките включени в All inclusive-a  бяха бира,бяло и червено вино,местното вино(рицина),кола,спраит,лимонада и вода.Като водата се дава в чаши,а преди 10 сутринта няма от къде да си вземеш нищо за пиене,дори и магазинчето в хотела не работи.Анимация-никаква.Две заблудени уж аниматорки се опитваха да забавляват децата,като в седмицата има само 3 пъти детска дискотека.Относно плажа нямаше пясък а камъни,огромни камъни и по плажната ивица и в морето.Влезеш ли-рискуваш да си нарежеш краката.На басеина са сложени само 20 шезлонга и за да отидеш на плаж трябва или да платиш 5 евро и да отидеш да каменистия плаж,или да стоиш на столчетата около басейна.Някакъв ад,на никой нe препоръчвам да отиде там да не говорим за майки с деца.Децата ви ще умрат от глад.

# 661
Здравейте,
 от известно време чета тази тема и поздравявам всички, които дават полезна информация, за доброто желание да помогнат.

Благодарение на 2-те теми (На море в Гърция и ALL inc в Гърция), избрахме Village mare **** и сме безкрайно доволни от почивката там. Мисля, че и други са писали за условията там, така, че ако някой се интересува от нещо конкретно ще отговоря.

Виждам, че тук пишат хора, ходили по много пъти в Гърция на море и молбата ми е следната:

ако някой, който е бил във Village mare **** може да ми препоръча комплекс от същия тип, защото след като рових доста, не откривам нищо такова -
ALL inc задължително
,
****,
до средно голям комплекс
със семейни стаи, които излизат на тревата, сред дърветата,
на разумна цена,
чист,
с добра кухня.

Искам да организирам почивка за есента, и тъй като сме с малко дете не ми се рискува и ми се иска да е нещо препоръчано.

Благодаря ви.

Убедена съм, че тази тема е полезна на много майки Simple Smile

# 662
Подобни комплекси, но не точно същите са Istion club, Portes Beach и Portes Palace, Potidea Palace, съвсем в началото на Касандра са, но плажовете им не са особено добри.

# 663
Харесахме си Филоксения Бънгалоус -  http://www.visit.bg/abroad/index.php?hotel=224 , но се оказа, че места няма - говоря за периода 19-22 септември  Tired
Ровя, ровя в нета и не откривам нещо подобно - като условия и цена. Затова препоръчайте хотел - на не повече от 100км от солун, на прилично разстояние от плажа с удобства и цена до 50Е двойната. Благодаря предварително!
В крайна сметка май ще тръгнем да търсим на място, но не ми се рискуваше така...

# 664
  • Sofia
Ние тези дни се върнахме от Филоксиния ,много сме доволни, страхотно си изкарахме.Единственото ,което ме подразни е ,че на вечеря няма нищо за пиене,дори и вода,буквално те принуждават да си поръчаш ,което е тъпо.Първия ден малкия си носеше един сок и ни направиха забележка,не можело да се внася.Иначе,хигиена,обслужване,море,плаж всичко беше супер.
viliko ние бяхме резервирали от 28 август, от агенцията ни казаха ,че имало от 27 места, а хотела беше полупразен, така ,че ако искаш пробвай и в други агенции или се обади в хотела направо.
Друг подобен хотел ,по -евтин е Sonia village ако искаш разгледай и него ,но аз не съм ходила.
http://www.bohemia.bg/hotel_ex.php?PP=222&SPP=720&c=15

# 665
Ами аз звънях на 4 агенции и нямало - в едната ми заявиха - преведете капаро 30% , за да направим резервация и ако се потвърди - значи има места  Shocked питам аз - ами ако няма - е, тогава значи няма да ходите и ще ви върнем парите. Значи само за проверката да си раздавам аз пари  Naughty
Ти с коя агенция ходи???

Иначе да и аз гледах Хотел “Sonia village” *** - Gerakini и Хотел “Avra bungalows” *** - Fourka

Joy е точно от Бохемия ми искат капаро за всички хотели, в които искам да знам има ли места...

# 666
  • Sofia
В "Бохимия" ,същата работа беше,искаха ни даже 50 % за да се обадят да проверят има ли места ,подписва се там някакъв договор ,че ако няма ти предлагат друг подобен хотел и ако не искаш ти връщат парите.И аз се двоумях ,ама в крайна сметка дадох 50 %.Така било по закона за туризма...

# 667
Глупости - закон на туризма, това си е чисто мародерство - как ще капарираш нещо, което не знаеш дали ще ползваш  Shocked
В Бохемия може би така го разбират, ама аз не се навивам на подобни експерименти.

# 668
  • Sofia
Да ,права си.Аз  даже капарирах в събота сутринта и във вторник след обяд ми се обадиха да ми кажат ,че има места ,но от 27 ,а не 28.Трябваха им 3 дни да звъннат в хотела  Laughing

# 669
Е по тая логика ако проверяваме в три-четири хотела - ще минат седмица две и тогава наистина никъде няма да има места накрая  Joy
Я кажи като беше в района - имаше ли свободни стаи, хотели, нормални цени - обърна ли внимание? тоест ако тръгнем неорганизирано дали ще попаднем на нещо?

# 670
  • Sofia
Във Филоксения имаше и то ние бяхме точно в най -натоварения сезон -края на юли,началото на август.За другите хотели не знам.

# 671
някой може ли да ми каже нещо за о.Корфу,за аквапарка и хотела към него?

# 672
Различните агенции работят с различен контингент - още повече, че хотелът се продава в няколко държави, на различни пазари, освен в България.
Това, че дадена агенция няма места за конкретен период, не означава, че хотелът е пълен.
Тъпо е това с 30%-те процента, но е изискване на провайдерите - ако туристическата агенция провери дали има места те го сичтат за резервация и ако клиентът не направи резервация, агенцията поема тези 30%.

# 673
Подобни комплекси, но не точно същите са Istion club, Portes Beach и Portes Palace, Potidea Palace, съвсем в началото на Касандра са, но плажовете им не са особено добри.

Благодаря ти за информацията Фреш, но едно от нещата, което много ми хареса на Вилидж маре беше това, че вратата на апартамента излизаше в прекрасна маслинова градина - много е удобно за децата, а и за родителите.

Тези хотели, за които споменаваш ми се струват големи сгради, а не тип bungalow?

Другото, което ме притеснява, е че на Касандра сякаш няма толкова зеленина (преди години съм била на Аристотелис бийч и имам такъв спомен).

Искам да открия подобен на Вилидж маре комплекс, но на Ситония или Атон, но няма с ол инклузив?

И другото, което много ме дразни, когато търся оферти е ол инклузив, но плащаш за шезлонги на плажа - това е нелепо!

# 674
Ние се завърнахме от почивка в Гърция - бяхме в хотел Афитис. Искам специално да благодаря на *2K* за споделените впечатления за този хотел!  Hug Беше прекрасно, спокойно - починахме си, находихме се на плаж, почерняхме. Страшно сме доволни от почивката си. 1 седмица не ни стигна и си удължихме престоя с още 2 дни. Тези дни ще се опитам да намеря време и да кача няколко снимки.
water бих ти препоръчала хотел Афитис на Касандра - има си достатъчно зеленина, но не е ол инклузив, а само нощувка и вечеря. Шезлонги и кърпи за плаж не се плащат.

Общи условия

Активация на акаунт