Гоблени-41

• 55 796
  • 452
  •   1
Отговори
# 165
  • варненка от София
Таша, готова е, същата като твоята.

# 166
  • Benelux / Varna
Ехе, и аз да се похваля,че завърших орхидеите. Отивам да ги пера и после да ги гладя, чак тогава ще ги снимам.

# 167
 Здравейте момичета аз скоро не съм писала но ви чета с голям интерес ето нещо и от мен          www.snimka.bg/album.php?album_id=316287                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 15:09 от son4eto16

# 168
Здравейте, сладурани!
Днес се разхождахме семейно и се отбихме в магазинчето за гоблени Mr. Greenи какво да видя там гобленът Тайната вечеря оставен за рамкиране. Ей такива очи облещих Shockedкрасота спря ми дъха. Жената понечи да го прибере, а в същото време мъжо казва - Моля ви малко да го погледам. Аз ги облещих още по - големи Shocked Shocked. Стана ми приятно, че му харесва и оценява това изкуство Crazy.
После ми вика защо не го ушиеш като гледам не е труден Joy hahaha за една година ще го ушиеш smile3521. Някой ден може и да го ушия да съм жива и здрава ще ви го покажа, а и вие момичета да сте живи и здрави да се радваме взаимно с красотите ни. newsm51
Марулче красота са твоите орхидейки и се оправяй бързо Heart Eyes

Animari smile3501
Зорничке чакам за още една порция изящество в лицето на твойте орхидеи Heart Eyes

# 169
неличка да знаеш,че твой човек е голям подстрекател  Laughing

# 170
Goody - мерси за кафенцето  Heart Eyes
Марулче – орхидейките са прелестни  smile3501 С интерес ще следя и красотите на черната панама! Имаш страхотен вкус  Peace

son4eto16 – много хубави цветенца! И този египетския много ми харесва как става!

Animari – и твоята колекцийка е чудесна  smile3501

g_lina – успех! Дано успееш да го завършиш за 8-ми март! Чудесен подарък ще бъде!

А ето и аз докъде я докарах моята снежна гора:

Още на нищо не прилича, ама като се появят и еленчетата по-друго ще да е  Wink

# 171
хайде и аз да се включа..стига само съм чела.Преди малко завърших ето това:

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 16:54 от Kiki_andr

# 172
Kiki_andr хубаво пожелание  Peace

sissak, дай на този гръб предницата  Laughing

# 173
vvvitality , мноооого хубано ти се получава! Страхотен гоблен, който нямам търпение да видя готов!

# 174
  • Варна
Здравейте!
Днес имам повод да се похваля - взех си два рамкирани гоблена Grinning Grinning
и

# 175
Kiki_andr   - СУПЕР Е !!!

Didorani - много сполучливи рамчици си избрала за тези красиви гоблени!

3ори - и аз нямам търпение, ама много бавно нещо ми върви... Малкия и той не ме оставя на мира - иска и той да шари с моливите по схемата  ooooh! само като види гоблена и вика "мама ший" и вече се е качил на масата и чака Laughing

# 176
  • Benelux / Varna
Дидорани, много са хубави гобленчетата. Аз досега - сигурно час и половина разпределях конците на Sleigh Ride, то много конци много нещо бре, кога ще се шият незнам, чак се уморих от разпределянето им. Сигурно ще го шия цяла година, дано поне до Коледа да стане.

# 177
Здравейте!
Днес имам повод да се похваля - взех си два рамкирани гоблена Grinning Grinning
и

Красота  Hug

# 178
  • Варна
Благодаря момичета Hug
zornitsa и Tasha и вие си имате готови за рамкиране гоблени, мястото го знаете Wink, само да кажа, че следващите 10 дни ателието ще е в ремонт и няма да приема поръчки.

# 179
здравейте и от мен, не пиша, ама ви чета с небивал интерес, много красиви гоблени сте показали Hug

Здравейте момичета аз скоро не съм писала но ви чета с голям интерес ето нещо и от мен          www.snimka.bg/album.php?album_id=316287                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

много ми хареса, би ли споделила схемичката  Praynig

ето и от мен след около 10 дневен труд

http://media.snimka.bg/1927/010109908.jpg

утре го нося за рамка

Общи условия

Активация на акаунт