Детска млечна кухня - Бургас

• 116 084
  • 591
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Summer Wine, благодаря ти за отговорите.   bouquet

# 376
Твърдо съм решила да запиша дъщеря си на частна кухня. До сега бяхме записани на държавна и бях сравнително доволна, но в последно време, дали заради жегите или някаква друга причина, детето отказва да яде манджите. Двоумя се дали да я запиша в Ам- Ам или в Бамбини. Моля Ви, дайте ми съвет, коя от двете да предпочета? newsm78 baby_neutral baby_neutral newsm78

# 377
При опитала и двете-Бамбини и АмАм-аз лично,а и детето предпочитаме Ам Ам.Е,и те имат кусури,ама по-рядко,а от другите и един ден  нямах доволна от консистенцията на ястията.Ако имаш приятелки записани на частните,могат да ти вземат меню и да опиташ и тогава да се запишеш.

# 378
Denito, благодаря ти за съвета   bouquet

# 379
milena_333,

жегите се отразяват на апетита на децата. Ние, възрастните, също сме така. Не мисля, че е повод да отпишеш детето си от кухнята поради тази причина. Разговарям ежедневно с майките на детските площадки. Всяка втора се оплаква от същото.
Опитай, ако искаш. Твоя воля. Просто е нормално, да знаеш.

# 380
Аля, подкрепям казаното от теб с две ръце Grinning
Между другото все още сме на държавна кухня. Въпреки всичко ще опитам с Ам- Ам и после ще преценя. Благодаря ти за мнението  bouquet

# 381
  • Бургас
Опитахме и двете частни кухни,а също така и държавната преди това.Моята класация е: Ам-Ам,държавната и накрая Бамбини. Та затова сме на Ам-Ам.
 Но винаги можеш да пробваш само 2-3 дни и да видиш ,че може да е и от жегите.

# 382
kari 79, дъщеря ми проходи, започна много да се движи, да се изморява, да хаби енергия...,в следствие на което отново започна да се храни нормално. Останахме на държавна кухня, харесва и и изяжда всичко с охота. Благодаря на всички за отговорите и отделеното внимание.   bouquet Хубави и слънчеви дни Grinning Sunglasses Heart Eyes

# 383
Здравейте момичета,бих искала да ви помоля да ми кажете актуалната цена на кухнята в момента.Благодаря ви Simple Smile

# 384
2 лв. цифром и словом. За първо, второ и трето от понеделник да петък. И това, ако не е промоция...  Simple Smile

# 385
Благодаря Simple Smile

# 386
Не знам да се чудя ли, да се ядосвам ли. Днес основното ядене на трета група беше кюфтета по цариградски. Бях изумена, когато открих, че в бурканчето има само едно кюфте. При всички ли ви беше така или зависи в кое бурканче колко кюфтета ще се паднат?

# 387
Не знам да се чудя ли, да се ядосвам ли. Днес основното ядене на трета група беше кюфтета по цариградски. Бях изумена, когато открих, че в бурканчето има само едно кюфте. При всички ли ви беше така или зависи в кое бурканче колко кюфтета ще се паднат?

Извинявай, а ти какво очакваш!? Тройка кебапчета с лютеница?!
Не се заяждам. Просто ме изненадва коментара ти. Става въпрос за дете до 3 години и за супа, ядене и десерт, които се препоръчва да се дават на обед. Просто ние майките ги делим на 3 пъти, за да си спестим труд, нерви и усилия. Пак казвам, не те критикувам. Просто не знам какво очаваш точно.

# 388

Извинявай, а ти какво очакваш!? Тройка кебапчета с лютеница?!
Не се заяждам. Просто ме изненадва коментара ти. Става въпрос за дете до 3 години и за супа, ядене и десерт, които се препоръчва да се дават на обед. Просто ние майките ги делим на 3 пъти, за да си спестим труд, нерви и усилия. Пак казвам, не те критикувам. Просто не знам какво очаваш точно.

Ми тогава да го бяха кръстили "Кюфте" по цариградски, а не "Кюфтета", хихи. Laughing
Сега сериозно, не е само до спестяването на време и усилия - моето дете като не може да изяде и трите неща наведнъж, какво - да хвърля остатъка ли. Прибирам си го чинно в хладилника и го давам на вечеря. Макар че сигурно има и деца, дето си изяждат всичко накуп.

Аз засега оставам на "Бамбини", макар че понякога леко съм им се ядосвала за някои неща, но поне като им се обадиш и са супер отзивчиви и реагират бързо, ако има проблем. Два пъти ми се е случвало за 5 месеца да забравят да донесат точно нашата храна, но до 15 мин. я носят и то с компенсация - по-голям грамаж.
Веднъж беше леко загоряло яденето или поне такъв вкус имаше, а миналата седмица в пуешкото с грах намерихме две костици, т.е. детето само си ги извади от устата, явно не е успяло да ги сдъвче,аз въобще не ги видях, даже не бяха и съвсем костици, ами като по-меки кокалчета, останали по парченцата месо.
Това ме вбеси ужасно, честно казано и аха - да се засиля да се връщам към държавната кухня, обаче като им видях менюто, че е все същото, се отказах.

Та оставам на "Бамбини" заради разнообразието в манджите /неща, които определено няма да дочакам да видя в менюто на държавната кухня/ и заради наличието на истински плодове в повечето десерти.
Плюс възможността за избор на грамаж спрямо апетита на детето.

"Ам-ам" с удоволствие бих ги пробвала, но за мен е минус това, че нямат пунктове по комплексите.
Или вече имат?

# 389
Не ми харесва отношението на служителките.Отватително е.

Общи условия

Активация на акаунт