На колко беше Рая?
На година и 10
Аз преди да родя имах кистозни уплутнения в същата гърда и навремето дорторите ми разправяха, че след кърмене се оправяли. Та ще е добре да ида да ми хвърлят един поглед. АКо сега не сме ги оправили, с второто ще поправим нещата

. Може би за да помогне на детето в решението му - да не се връща назад един вид. Но само си мисля на глас, де
. Кажи и ти, моля те:). От друга страна по време на мастит също се повишават солите инамалява млечната захар, а тогава моментът хич не е подходящо за "отблъскване" на детето. Иначе другото, което се случва същевременно е повишаване на протеиновите нива, т.е на имунните тела - и в това ролята се вижда и в двата случая - при отбиването нещо като последна "защита", а при мастите (не бях се замисляла преди:)) - нещо като увеличаване на локалната защита и противодействие на инфекцията.
Анна е на 2, но въобще не мога да докарам кърменето до 1-2 пъти на ден (за нощите няма да говоря въобще
), въпреки, че ходя на работа и ме няма вкъщи от 9 до 18 ч. Нощем и аз се опитвам да не давам винаги, но понякога ми е по-лесно да й запуша устата и да заспиваме, вместо да се разревава до събуждане. Това мързеливите май най-дълго кърмим.