Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 877
  • 291
  •   1
Отговори
# 105

Бъдете жени благословени,
с любов и нежност надарени,
с усмивка вечно озарени,
и с много радост наградени!
Честит празник!

# 106
# 107
Честит празник на всички. Някой, миналата година ни пожела един мъж, аз не го получих, май и вие.  hahaha Пак го пожелавам, а вие ще се похвалите после.

Весе, другата събота и неделя, ако е хубаво времето, ще излезем.  Peace
Нашите кучешки зъби, ги преживяхме всички и дано Димана да го приеме по леко.  Hug

# 108
  • в полите на.... Балкана
http://www.allabouthappylife.com/cgi-bin/pd/pd.cgi?image=/kartic … bg-2.jpg;lang=bg;

Честит празник на всички майчета!Бъдете усмихнати, силни и обичани!

# 109
4естит 8 март! бъдете красиви като пролетта,нежни като ве4ерта и горди, 4е носите името ЖЕНА!!! весело изкарване мили моми4ета  bouquet Grinning

# 110
 Добро утро kaffeetrmker_2
Ей чудесно утро, чакам да се стопли още малко и излизаме.
Как изкарахте празника? А подаръци?  Wink
Ние изкарахме много добре, получих много подаръци  Crazy. Малката и тя беше много доволна, нали и тя била мини жена не можело без подаръци- получи 2 ранички, бонбони, шоколади, играчки...абе голям кеф. Сега им се радва и аз мога да си изпия кафето на спокойствие, докато й омръзнат.
_baby и аз не съм го получила  Mr. Green
лек ден и много слънчево настроение  Hug

# 111
Здравейте и от мен Simple Smile)
Какво хубаво пролетно време е  newsm44

Аз да кажа, че моят съпруг вчера беше така - чистеше горкият  Flutter

Лека и спокойна седмица Simple Smile

# 112
здравейте моми4ета,ние празнувахме в къщи взехме  храна от китайския с бутилка шампанско и най важното,ве4ерята беше на свещи Wink Laughing,беше много хубаво и романти4но!като подарък полу4их то4но това което поисках златно лан4е,онзи ден бяхме ходили да пробвам едно ,оба4е незнаех дали ще ми го вземе и ето 4е тои отишъл и го купил много се зарадвах Grinning,за който се интересува мисля 4е една мама беше питала,в момента злотото върви 38лв.грам! хубава ве4ер

# 113
Момичета, аз получих най-хубавит подарък за 8-ми март- туптящо сърчице! newsm44 Всичко с бебо е наред, много съм щастлива.
Днес най-после успях да запиша малката на почасова градинка. От утре започва адаптацията. Днес бяхме там, много ни хареса и на двете. Ема не искаше да си тръгваме. Има огоромна зала за игра с играчки, голяма тоалетна с баня-малки тоалетни, място за повиване и обличане на децата, шапоани, сапуни, кремчета, кърпи...абе всичко. Дано й хареса и бързо свикне. Другият месец ще я записвам за училище( тук така се води градината, защото не е точно като нашите градини) и от септември там с големите. Joy

Хайде изчезвам, че съм скапана...

# 114
Ронка  , колко е хубаво Simple Smile)
Браво  bouquet

Лек и хубав ден желая на всички, въпреки времето  Grinning

# 115
Ронка радвам се че с бебо всичко е наред.Наистина това е най-хубавия подарък,който си могла да получих  Heart EyesСега е момента да ти пожелая леко и най-вече спокойно бременеене Hug
kristar_22 много романтично се е получило  HugПродължавайте да се обичате все така  Heart Eyes
Аз тази година неуспях да празнувам ,защото цял ден разчиствахме и демонтирахме каквото беше останало от старата кухня .Сменяхме ВИК и да се похваля днес ще имам най-после монтаж.След малко отивам да си видя новата кухня
 PraynigДано всичко е наред ,че побелях от проблеми  ooooh!
 И още едно нещо искам да споделя как ме изненадаха дъщеря ми и нейната госпожа (невероятен човек)
В  петък прибирам Миранда от училище и тя загадъчно ми казва "мамо няма да ми пипаш раницата до 08.03 .Веднага се досетих ,че има нещо за подарък ,но кой е предполагал ,че чак ще се разплача .
Госпожата е направила презентация на CD с много хубави цветенца и нежни стихчета.
И всяко детенце снимка на дъската с надпис "Обичам те мамо"
Незнам дали го разказах добре ,но съм свикнала винаги аз да давам подаръци на госпожите .
Но сега толкова мило ми стана !Прекрасна госпожа !Пожелавам на всички ви един ден такъв учител да се грижи за вашето дете!

# 116
Добро утро  Hug
ZuzyM все хубави неща около теб  Laughing Браво, сега остава като се прибереш остава да видиш, че имаш една чудесна кухня  Hug Много ме радва, че има такива учители, дано всички да имаме този късмет с нашите деца  Simple Smile
Ронка , наистина това е най- големият подарък  Heart Eyes Лека и безпроблемна бременност  Hug
kristar_22 Супер романтично  Simple Smile Точно това си мислех, че за повечето празници като почне едно готвене  ooooh! в крайна сметка, съм скапана за самият празник и не ми е до никакво празнуване  Tired
Да попитам, нали във Враца има 2 китайски ресторанта ? В кой готвят по- хубаво? Аз съм ходила в този, където се намира при старата "От ига до конец"
Ето малко нови снимки от нас  Wink http://www.gladnishka.snimka.bg/album.php?album_id=351018&pid=10967445

# 117
само да допълня нещо родих при иванов и кръстев защото те бяха на смяна и какво се случва три родилки и трите бяхме с секцио защо и на трите бебето се умотало в пъпната връв губели се тонове и бързо бързо хайде за секцио после ни казват а знаете ли без малко да загубим бебетата и тн.. след като се посъвзехме и ни събраха в една стая си споделихме какво ни се е случило и какво се оказа три жени с една и съща диагноза подпитахме персонала който е бил в операционната и какво  Shockedрежат ни за да взимат пари от касата представяте ли си  Rolling Eyes #2gunfire #2gunfire тези идиоти как си играят с нас а при влизането ми в болница ме посрещна сестра която ме пита вие имате ли си лекар аз и казах че нямам при който ми се падне и така докато ми оправят документите тази личност стоя до мен и ме молеше да избера кръстев че иванов ще ми убие бебето и аз питам за какво става на въпрос дай 500 лв и кръстев веднага ще дойде ище те изроди този иванов е некадърник аз и казвам нямам избор такива пари аз нямам и така тази ме въртя до последно но уви пари нямах и ето аз не им дадох те си ги взимат като те срежат с здравна каса но какво се оказа че въпросния кръстев си е бил на смяна и така и така си присъстваше но си праща вълците да те изнудват ненормалник #2gunfire #2gunfire
За този Кръстев не ми говорете ,че ми иде да го  #2gunfire.За сега няма да кажа причината ,по късно ще споделя с вас, но ви съветвам да не ходите при него ,и се моля на Бог да не ни се пада при него раждане.За сега  леко раждане на всички мами които им предстой и стискайте палци и на нас. preggo preggo stork-boy
Извинявайте че влизам така но като прочетох за този некадърник се вбесих и не се сдържах

# 118
Здравейте и от мен.
Ронка,браво за туптящото сърчице,много се радвам че всичко е ОК.Спомних си за моите трепети през бременността  Simple Smile
ZuzyM да докладваш после за кухнята като се монтира,а Миранда те е изненадала приятно  Grinning
Bubeto* чудесни снимки,а Малинка е голяма сладурана.
Вчера какво хубаво време,а вижте днес какъв вятър.Излизах до близкия супер да взема пюрета за Иван,направо щеше да ме отнесе  Crossing Arms

# 119

Общи условия

Активация на акаунт