Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 900
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
здравейте моми4ета,4естито на имениците да са живи и здрави,много щастие и късмет и на вас също Wink. как сте ние тези дни бяхме пове4ето навън не ми оставаше време за пред компа.,и тя малката е свикнала все на внимание като се приберем трябва да съм все покрай нея,как ще отпразнувате утрешния празник,ние може да отидем някаде на ресторант за няколко 4аса,хайде пишете после какви подаръци сте полу4или Wink Grinning,аз също ще се вклу4а по някое време. лека ве4ер на вси4ки и приятно посрещане на 8-ми март!!!

# 91
Здравейте и от нас  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!
loritka как така тромб? Как го откриха? Кога влизаш в болница и за колко време? Пожелавам ти скорошно оздравяване  Hug
bravy Много се радвам, че те виждам пак сред нас  Wink
buba_85 Направо ме уби  Thinking Още отгоре не са избили зъбки, а вече кучешки чакате  Laughing Дано да пробие без много много проблеми  Simple Smile
Колкото до тортите, да допълня  Wink на Благоев тортите са на Кампино ето малко повече инфо http://katalog.severozapad.bg/index.php
Има торти и в "Форума" - кафето близо до гарата и Форнетите, както и отсреща в сладкарница "Наслада" . Иначе аз съм с две ръце за "Авалон" и "Ола" ( където бяхте писали, че се продават торти на "Неделя" и "100 гр сладки)
Ние днес успяхме да направим две разходки, и малката беше супер доволна от тази работа. Даже следобяд излизахме без количката  Party Сутринта ходихме за подарък на свеки, че ще се събираме утре у тях. Вече ми е много трудно да избирам подаръци, в началото беше лесно... в крайна сметка решихме да се снимаме всички ( брата на мъжът ми, с жена му и ние) и купихме една хубава рамка. Мисля, че се получи добре, ще видим дали ще й хареса  Wink
Лека вечер от нас  Hug

# 92
То и аз се учудих.Аз чакам горни,даже там проверявах.Зълва ми днес вика я да погледна и го видяхме отдолу.Венеца се подул и побелял.

# 93
Bube Hug Hug Hug,а за подаръка бъди сигурна,че ще се хареса!Аз все такива "емоционални"подаръци поднасям.Кога чаша с лика на детенце,кога снимка пипната на фотошоп в рамка за 8 март!Весело изкарване утре!

# 94
Това е за всяка от вас,обичта да я получавате ежедневно,а жестовете на внимание,когато и да е,важното е да са от сърце! 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА!!!!

# 95
Честит Празник на всички мадами

# 96
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ МИЛИ МОМИЧЕТА! НЕКА ДА СТЕ  ОБИЧАНИ, УВАЖАВНИ, ОМАЙНИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МАЙКИ И СЪПРУГИ!

# 97
Честит 8-мимарт[/size][/color]
[/i]

Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия свят.
Макар че юли прецъфтява,
години пази своя аромат.

# 98

бъдете здрави и щастливи,за съпрузите единствени любими, децата да ви уважават и в работата забавляват

# 99
Хайде,Мацки,да ни е честит празника!
Пожелавам на всички винаги да се чувствате Единствени и Неповторими!
http://media.abv.bg/img.phtml?th=1&id=151482

# 100
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МОМИЧЕТА !
Пожелавам ви смелост, за да мечтаете, и дързост, за да осъществите мечтите си! Можете да бъдете всичко, което посикате!

# 101
Честит празник , момичета Simple Smile)

# 102
Бъди горда и уверена жена!
Бъди смела в мечтите и начинанията си,
покорявай с красотата си на богиня!
И не забравяй, че твоето призвание
е да правиш света по-добър!

Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това!
Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това!
Беди вдъхновителка и вълшебница, и съзидателна,
и животворна сила!
Бъди жена!

Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят!
Бъди като кокичето - намирай топлина дори в снега!
Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина!

Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
Съхранете женствеността и лъчезарието си!
Обичайте и бъдете обичани!

Честит 8-ми март!

# 103
  • на тавана в кошницата
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ
   Благодаря на всички
100 грама сладки са наистина хубави

# 104
Честит празник мили майки!

Общи условия

Активация на акаунт