Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 881
  • 291
  •   1
Отговори
# 75

Аз да питам,след раждане имахте ли проблеми с разширени вени и как се лекувахте?

Лоритка, аз не съм имала проблеми, но имам приятелка която има. Тя дори не е раждала, просто е предразположена. Дано не те разочаровам много, но това няма оправия. Confused Моята приятелка си прави операция в Токуда и резултата не беше много добър, остави това, но и много малко трая ефекта. След време отново се появиха вените.

А  Ема подходи много нежно към тортата. Първо махна всички фигурки и след това започна с полянката. Wink

# 76
Добре дошли на всички новички, не мога да ви хвана края.  Joy
Аз да споделя малко притеснения. Валенцето е добре приета в яслата, всички я харесват, но това не ме радва много, защото много я мачкат. Тя е най-малката, викат и бебе и по цял ден тичат да я прегръщат. Те я гушкат и стискат, а тя реве. Аз бях свидетел и се чудех да се радвам ли, че не я посрещат с бой, а с радости. Стана ми мъчно за малчо, защото плаче и за нея това е тормоз.  Cry Не знам какво да правя, дали да сменим групата или яслата и дали има смисъл? Или да изчакам да дойде следващото бебе и да му се нахвърлят на него?  newsm78
Стига с оплакването.
Всяка вечер идва и ме дърпа, подава ми химикалката и ме води при листа да и рисувам. Почти изписах една химикалка, а тя стои и гледа, че и кротува.  Shocked Редим пъзел заедно, май ще стане любител, като мен.  Hug Тази седмица ходихме на гости, при едно момиченце, тя има от дървените кубчета с картинки (пъзел). Валя цяла вечер си е играла с тях, та ще и вземем да видим, кога ще ги захвърли. Ще идем да видим бабите и да си починем малко.
Аз вече не смогвам да ви чета, много пишете.
Приятно изкарване на 8 март, за които ще го празнуват.   bouquet
За болници и доктори, ще се въздържа от коментар, коментирала съм вече, няма да се повтарям.

=========

На бременните, искам да кажа, не обръщайте внимание на всички, които ви говорят, че съвсем ще се панирате (нямам в предвид никой от форума, а хората, които срещате и тези с които общувате), няма нищо страшно, а и после ще бъдете много щастливи. Ето ви една темичка, която успокоява и разведрява, много бъдещи мамчета "Смешно" ли е раждането?.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 22:54 от _baby

# 77
Здравейте,
ние днес сме добре.Димана единствено сутринта е вдигнала темп.,но с капките които ни предписаха в спешното я свалихме за норматив.След това въобще не е вдигала темп. Това беше добре за нея и за нас понеже я изведохме на разходка.Остана да се справим с хремата.
Да ви се похваля купихме й първите обувчици хахха.Като се прибрахме я обух,първата й реакция беше за малко да ревне.После я сложих в проходилката с тях,а тя почна да преплита крака и да се съпва.Лека полека ще свикне с тях.Тъкмо като дойде момента да проходи като се изпролетее ще е готова.Една позната ни подари едни много лекички сандалки,лятото ще са й тамън хахаха.

Щях да забравя.Ходих да проверя за детската кухня да запиша Димана,оказа се че вече е в сила закона според който детето трябва да е навършило 8месеца за кухня.Ще се наложи още месец да изчакаме.

_baby Дано по-скоро отмине този момент с мачкането.

Относно разширените вени и аз нямам проблем,но пък аз имам голям прасец,което много ме е яд,ама какво да се прави,с триста зора си намирам обувки зимно време.Иначе не знам дали се лекуват разширени вени.Лекуват ли се?

Оф айде да ви оставям и да изиграя някоя и друга табла докато всичко е спокойно наоколо.
Лека вечер за сега и дано скоро вече почнем да се засичаме по улиците.

# 78
Добро утро  , мами Simple Smile)
Като че ли се прокрадваше слънце преди малко ...   newsm78   Но врачанският вятър излезе....   ooooh! 
Хубав ден желая на всички  Hug

# 79
Ето го на Валка пончото http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10926413.
Лек ден и от мен.

# 80
Голяма сладурана ти е , да е жива и здрава Simple Smile)))

# 81
Добро утро момичета и добре дошли на новите мами.

Включвам се по темата за болниците само с едно изречение и то не за да коментирам коя болница е по добре или кой лекар (всички са еднакви и всички взимат пари, ама кой нормален човек няма да вземе като му дават?), просто искам да предупредя майчетата, които са решили да раждат в Мездра, че там няма кувиози и да не дава Господ да има усложнения, ще трябва да транспортират бебето пак познайте къде... във Враца, като майката остава в Мездра, защото там е приета. Миналата година се случи на една моя приятелка. Пак казвам да не дава Господ.

Сега малко да се похваля, обрива ни намаля значително, даже почти изчезна. Въпреки всичко ще трябва да си изпием цялото шишенце със сироп.

Малко оплакване.. Малкия ни е гледал как включваме щепселите в контакта, аз съм запушила всички контакти които не ползваме, но той е открил как да се качва на дивана и да дърпа щепсела на климатика. Лошото е че се опитва после да го включи обратно. Какво ли не го правих, не ще да разбере че там не трябва да пипа. Сега си играем на котка и мишка -  аз го дебна, а той ми се хили подигравателно когато го изпусна за секунда. Явно и ние вече сме на етап "правя ти на пук", а ако не стане неговата ляга на земята и започва да се тръшка като магаре. А вчера от толкова зор за контакта се обърна през облегалката на дивана и падна в пролуката между дивана и стената.. 4 очи да имах и 4 ръце, пак нямаше да мога да го удържа.
Вашите малчовци толкова ли са палави или само моето е такова невъзможно? Как се справяте?

Утре съм решила да правя Бялата Неделя в мини вариант (на половина) защото искам да си празнуваме само с мъжа ми, пък тя е бая голяма и не знам дали ще може да я изядем  Mr. Green Обещавам снимки с уговорката, че ако не ми се получи ще си замълча позорно  и ще се направя на умряла мишка.

ПП: Мимка, дай някоя събота или неделя, когато не си не работа да излезем с децата да се видим, че се забравихме вече.

# 82
 Добро утро или добър ден!? Hug
 Стягате ли се за празника?Ние както винаги нищо не сме планирали,но по-добро от импровизацията няма. Peace
 Пък и аз трябва да си подготвя багажа.Отивам на принудителна почивка-ще ми разбиват тромб!Яд ме е ,че нямам преносимо PC да си ви чета и там.Определено ще ми е скучно без вас и най -вече без децата.Но какво да се прави!?
 Весе,радвам се ,че  Крис се подобрява! Peace
Хайде,и на Димана хремата да минава по-бързичко!

# 83
влизам само да почерпя че мъжо е тодор а бебо теодор двама именници си имам

# 84
Нинори,да ти е жив и здрав мъжът,както и всички именници! baloni cook cheers

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 17:01 от loritka

# 85
Честито на всички именици Simple Smile)
Да са живи и здрави

# 86
Прекрасни вкуснотии,да са ви живи и здрави именниците!На мен фамилията ми празнува hahaha Joy,това на майтап естествено.
Беше ми много от полза да прочета за сладкарниците и тортите,които купувате.Да съм в час,когато се наложи!
Ред Соня успех с бялата Неделя-любимата ми торта е това.
Лоритке,неприятно,но щом се налага,трябва да действаш.Успех в манипулацията ти желая и бързо възстановяване!

# 87
Открихме ние причината за нашата температура и сополки.Десен кучешки зъб вече се е подул и белнал.Въпрос на време е да пробие.Аз очаквах зъб отгоре,той ме изненада отдолу.

Честито на именниците   bouquet

# 88
видях че сте питали за разширени вени аз нямам но съпруга цялата им фамилия имат и затова заболяване няма лек на него му се наложи като войник да му махнат част от вените и те пак се образуват  Close

# 89
  • Някъде там
ЧЕСТИТЕ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ОТ МЕН !!!! МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ Simple Smile
А тази снимка с тортите е просто невероятна направо ми потекоха лигите , а само преди час ядох торта  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт