Много приятно четиво сте,макар напоследък само да попрочитам.Желая ви едно много хубаво изкарване на 8ми,ние щяхме да идваме на Враца,ама отпадна.Детенце се разкашля и вдигна Т.Пазете децата,че е тръгнал грип.За раждането,аз раждах в Самоков,живеем в Сф.Бременността следих в Сф,но за раждането бях категорична,че ще е в Самоков.Все пак не е на конвейр,малко са майките и вниманието е достатъчно.Доволна съм от целия екип.А за лекарите ще кажа,че навсякъде има професионалисти и във Враца и в Самоков и в СФ,да пази господ да няма усложнение(те навсякъде могат да се случат),сигурна съм,че навсякъде се получава адекватна помощ.За врачанската болница преди година някъде гледах репортаж,че нямат оборудване,което е лошото.Спомням си,че имаха само един работещ кувиоз,което за окръжна болница е срамота и БГ Коледата отделяха пари за това.Сега не знам как е,дано са се оправили откъм оборудване.Сигурна съм,че където и да е човек ще получи адекватни грижи,така,че спокойно майчета-бебета да има само!
)
За пари не е ставало на въпрос, но съм сигурна, че ще стане

.Големия се лекува вкъщи и може да се каже че му мина,но за бебо....ходихме три пъти на преглед да го следят,изписаха му сироп Бромхексин,и накрая в петък доки ми препоръча да ни приемат в детското,че предстояли 4 почивни дни и нямало кой да го наблюдава всеки ден,пък не дай си Боже да се влоши.Та,щем не щем, приеха ни в детското - биха му Урбазон,правихме инхалации, поспря да кашля.Вчера ни изписаха,но тази сутрин пак кашля и то доста пъти,направо се чудя какво да правя,иначе си е весел,няма Т,няма хрема,но пуста кашлица....
...ох,незнам
Чудя се Ема как си удържала Ема да не легне на полянката?!Шегувам се,разбира се!